bana da tavsiye edin lutfen. çok ihtiyacım var bu aralar, özellikle kafamı dağıtmak için.

Evet öyle. Hiç gerek yok. Iyilik kötülük olarak dönebilir.

Aynen öyle Zaten bakıyorum ben iyi paralar kazanan kimseye yardımcı olmuyor :) ben yardım etmeyi severim ama artık kimseye yardımcı olmuyorum. Bi tek annem o da yönetimi bende diye. Sadece mantığını anlatırım kendisi yapsın o da benim ilgi alanımı bilen arkadaşlarım soruyor. İşten ayrıldım ben sadece işim bu şu an. Emekliliğimi ilan ettim :)

bana video vs tavsiyesi hisse senedi değil.

Bende eğitim aldım, hatta üniversitede devam ediyorum şu an. Hatta işi bıraktım tek işim borsa şu an. Benim arkadaşım almış internette yazılanı alma dedim mal satar size onlar yalan dinlemedi aldı sonuç zarara uğradı sonra borsa kötü diyorlar. Bana nasıl öğreneceğim diyor ben yatırım yapıyorum eğitime, takibine her ay bir sürü para harcıyorum öyle hap şeklinde olmaz zaten herkesin kendi yöntemini bulması gerekir.

size de yazayım bana da borsayı takip edip anlayabileceğim borsa öğretimi vs önerisi verir misiniz,

Aynen olabilir. Insan o zaman herkes kazansın diye düşünüyor iyilik sanıyor ama tersine de dönebilir. Işin içine para girince herkes değişebilir. 10 katını kazanırken sorun olmaz da %10unu kaybeder sonra laf eder belli olmaz. Kendi çapında takılmak en iyisi.

evet ben fazla anlamıyorum eşimin işi olduğunda takip ediyorum hisseleri sat derse satıyorum al derse alıyorum kendim karar vermiyorum hisse alımında

yok özellikle kafamı dağıtmak için istiyorum yatırımdan çok, zaten öyle çok bir yatıracak naktim yok. borsa beni eğlendirirmiş gibi geliyor. biraz anksiyeteli bir dönemimdeydim uğraş bulmam lazım.
hiç eğlenceli değil devamlı ekrana bakıyorsun gözler şaşı şaşı oluyor bir süre sonra 1 saatte hisse değerleri o kadar değişiyor ki şaşarsın.

evet ben fazla anlamıyorum eşimin işi olduğunda takip ediyorum hisseleri sat derse satıyorum al derse alıyorum kendim karar vermiyorum hisse alımında

İşte anlamadan nasıl yaftalıyorsunuz bildiğine emin misin diye :) eşiniz ne demek istediğimi anlardı. En iyi yatırımcılar bile hep aynı tavsiyeleri verir. Zararda kabul etmeli insan yoksa olmuyor. İyiler bile bazen - görür ama çıkacağını bilir. Stresi, piyasa takibi, analiz kolay işler değil. Herkes hazır hisse istiyor ama Bilgi birikim istiyor.

yok özellikle kafamı dağıtmak için istiyorum yatırımdan çok, zaten öyle çok bir yatıracak naktim yok. borsa beni eğlendirirmiş gibi geliyor. biraz anksiyeteli bir dönemimdeydim uğraş bulmam lazım.

Anksiyetenizi tetikler o amaçla girmeyin eğlenceli değil her zaman kazanç olmuyor mesela geçen hafta risk aldım 15 bin tl de 5 bin zarar ettim :) 2 gün de çıkardım zararı ama herkes stresini kaldıramaz bazılarının tek parası o oluyor yanlış kararlar veriyor insan stresle o zaman kaybediyor.

o da araştıran kafa yoran kişiye haksızlık oluyor bence.hazırdan para kazanıyorlar .zararla kapatınca gece uyuyamıyor bile insan

hiç eğlenceli değil devamlı ekrana bakıyorsun gözler şaşı şaşı oluyor bir süre sonra 1 saatte hisse değerleri o kadar değişiyor ki şaşarsın.

ama kafa dağıtıyor ya belli, ben araştırmayı okumayı vs zaten severim. benlik gibi duruyor. şaş olsun gözlerim, neye yarıyor ahahhaa

Teşekkür ederim alayım kimmiş sevinirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…