Yatırım bizden sorulur! :)

Aynen biz de 2-3 senedir bir aydınlanma yaşadık. Hele şu pandemi gösterdi ki bize ne çok para harciyormusuz. Genciz yiyelim içelim gezelim diye. Tabii yine onları da yapalım 3se 2 olsun. 2seyse 1 dedik şimdilik. Zaten bir yere cikabildigimiz de yok şu an toplumca o ayrı.

Evet aslinda diyetisyenim ama ascilik yapiyorum. Ortalama 12, bayram tatil vs 18 saat calisiyoruz. Diyetisyenlik yapsam sartlar rahat sayilir ama kac para alacagim, bir kutu peynir 50 lira olmus, bir litre pinar süt 7.75 olmus, cocugun okulu yillik
70 bin tl inanin ki yetmez. Okulu bile karsilamaz.
12 saat calisarak guzel miktar kazaniyoruz. Ama insan kac yasina kadar bu sartlarda calisabilir?

Bir yerden bu carki dondurmek gerekiyordu, bana bu mantikli geldi. Seneye istifa etmeyi dusunuyorum. 30 doluyor, yeter.

Negatif enerji yuklendim su anda
Olsun kiraci evi de yuklenip goturecek degil ya,o zaman magaraya inzivaya cekilelim,4 4luk garanti orada da yoktur gerci,yilan olur ciyan olur

Edebilirsiniz bu sartlarda,hakkinizdir.
Kimsenin yetip artan geliri varken zor islerle cebellesecegini de zannetmiyorum.
Kendini gelistirmek,uretime katki vs denir de,madden rahat olsam bunlarin 1500 yolunu biliyorum..
Gule gule surun sefanizi,alin teri var,akil teri var,sizinki hem alin hem akıl teri

Benim hiç yatırımlık param olmadı aklım ermez. Elimde biriktirebildiğimle en fazla bir kere daha tatile giderim, hiç daha da fazla biriksin de malım mülküm olsun diye düşünmem. O yüzden becerebilenleri takdir ediyorum.

Benziyoruz sizinle. Ben de bu kafada olduğum icin ne uzadım ne kısaldım.mizac ve cesaret meselesi sanırım.risk almak lazım.risk almayınca anca maaşa talim yaşıyoruz.

Yatırımdan anlıyorum süperim demem hiç bir zaman ama çevremde kime tavsiye verdiysem hep iyi kazandılar. Sana çok basit bir şey söyleyeyim insanlar bir şey alırken alma, satarken al. En güzel yatırım öyle olur ve 25 bin lira ile gayet güzel rakamlar elde edersin. Biraz takip, piyasa seversen borsa ile ilgili öğretici Videolar tavsiye ederim.

Bana da arsa bulsana 30 binlik ossun ama 5-10 yıl sonra köşe döndürsün

Size birini tavsiye edeyim çok hızlı yer satılıyor ama uzun vadeli kazandıran arsalar, tarlalar satıyor.
Biz bi arkadaş arsa önerdik projeleri elimizdeydi 30 bindi, bakayım biraz değerlendiğini görünce evi ikna ederim dedi. 1 sene sonra 250 bin var o bölgede var mı yer dedi yok bazen fırsatları iyi değerlendirmek lazım.

Biz de birilerine önerdik. Baktı o da kazanıyor arkadaşına, kardeşine vs önerdi. Aradılar şu bu teşekkür ediyor vs diye. Ne alaka kendine sakla dedim eşim. Neyse geçen bir şey öğrendik böyle tavsiyeler vermek suçmuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama güvenilir bir yerden öğrendik. Yani her mecrada değil tabii altın, arsa vs yerlerde değil.

borsadan anladığınızdan emin misiniz?bana pek öyle gelmedi

Yok ben hisse tavsiyesi vermem bi kişi var o da zarar da diye zararını çıkarması için tavsiyem oldu o da çıktı zarardan. Bir de annemin fon sepetini ayarlıyorum o da bütün finans işlerini ben yönettiğim için. Kimseyle uğraşmamak en iyisi.

Evet epey uzun süredir de işlem yapıyorum ve gayet iyi rakamlar da elde ettim, mesajın neresinden anladınız anlamadığımı pardon.
insanlar alırken alma satarken al dediniz ya bunu borsa önerisi sanıp batmasın k.k kadınlarıı diye dedimm.biz de ünlük al sat yapıyoruz ortalama ayda 20 kazanılıyor evet en az ama anlayana borsadan batan çok gördüm

Evet öyle. Hiç gerek yok. Iyilik kötülük olarak dönebilir.

Evet doğru söylüyorum birileri alırken fiyatlanır ve mantıksız olur gidip fiyatlanmış bi hisseyi alırsanız fiyata düzeltme geldiğinde oturur ağlarsınız işte bu nedenle batıyorlar zaten.

Evet öyle. Hiç gerek yok. Iyilik kötülük olarak dönebilir.
aynen öyle bazı gün 1 ünde 10 bin zararla kapattığımız oluyor ay boyunca kar zarar dengeliyoruz ama yabancı kişinin hissesi düşse yolar bizi ayol beni batırdın diye ne gerek var.karsan dan bile zarar ettim bu hafta

Bak bakalım nereden yakalamışım fırsatı :) 13 tl de ve 1000 tl sattım :)
İşte demek istediğim bu herkes aldı bu hisseyi 700-800-1000 tl alanlar oldu sonra şirket bi açıklama yaptı 250 tl düştü. Anladınız mı nedenle istediğimi.

Eklentiler

• 71821FC8-ECAE-49EF-ACC2-914DE8E0EB51.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 140
Evet doğru söylüyorum birileri alırken fiyatlanır ve mantıksız olur gidip fiyatlanmış bi hisseyi alırsanız fiyata düzeltme geldiğinde oturur ağlarsınız işte bu nedenle batıyorlar zaten.
eşim yıllarca eğitimini aldı araştırdı borsa grubu var fikir aldığı ali perşembenin tüm kitaplarını okudu en başlarda ücretli kurslar aldı .tüm günde ekran başında takip eder akşamları hisseleri araştırır .öylee kumar gibi hisse alınırsa sonuç batak oluyor zatenn haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…