- 9 Aralık 2009
- 17.086
- 54.293
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Aynen biz de 2-3 senedir bir aydınlanma yaşadık. Hele şu pandemi gösterdi ki bize ne çok para harciyormusuz. Genciz yiyelim içelim gezelim diye. Tabii yine onları da yapalım 3se 2 olsun. 2seyse 1 dedik şimdilik. Zaten bir yere cikabildigimiz de yok şu an toplumca o ayrı.Aynen, şu anda yaptığım işi seviyorum, sendromsuz stressiz çalışıyorum elhamdülillah ama bugünün yarını da var. Artı anne babalarımızın zamanında olduğu gibi emekli maaşlarımız bizi geçindirmeye yetmeyecek. Ben de genç yaşta çalışmak bir yandan da akıllıca yatırımlar yapma taraftarıyım. Son bir iki senedir anca ayıldım gelecekteki duruma :))
Arkadasimiz yanlis hatirlamiyorsam mutfakta calisiyor,koca koca kazanlari kaldiriyorlar,gece gunduz ter dokuyor agir bir iste.
Kazandigini akillica da degerlendiriyor
Gencliginin emegiyle ve zekasiyla rahatca yasayacak,bundan guzel ne olabilir,insallah cocuklarim da anlar bu islerden ve kazancini iyi degerlendirirler.
Tekrar tebrik ederimGeyikliGece
Negatif enerji yuklendim su andaadli yargılamada çalışan biri olarak söylüyorum 5 kiracınız varsa en az 3ü ile uğraşırsınız hela pandemide az buçuk çevreniz varsa insanların kiracılarından kaç aydır kira alamadığını duymuşsunuzdur. Kirasını ödeyemeyen ya da ödemeyen kiracıyı avukata verip çıkarmanız minimum 6 ay sürer açtığınız tahliye davasının 1. Celsesi daha 6 ay sonraya verilir. Haklı bulundunuz tahliye edeceksiniz önce yediemine iğneden ipliğe herşey kaydedilerek ve gerelikli masrafları karşılayarak tahliye edersiniz çıkardığınız kiracının parası yoksa da 5 kuruş alamazsınız. Davulun sesi uzaktan hoş gelir.
Sanayinin ve de kısmen hizmet sektörünün içinden sesleniyorum, her girişim için felaket senaryoları yazabilirim. O zaman kimse bişey
Arsa olur, altın olur neden olmasınNegatif enerji yuklendim su anda
Olsun kiraci evi de yuklenip goturecek degil ya,o zaman magaraya inzivaya cekilelim,4 4luk garanti orada da yoktur gerci,yilan olur ciyan olur
Edebilirsiniz bu sartlarda,hakkinizdir.Evet aslinda diyetisyenim ama ascilik yapiyorum. Ortalama 12, bayram tatil vs 18 saat calisiyoruz. Diyetisyenlik yapsam sartlar rahat sayilir ama kac para alacagim, bir kutu peynir 50 lira olmus, bir litre pinar süt 7.75 olmus, cocugun okulu yillik
70 bin tl inanin ki yetmez. Okulu bile karsilamaz.
12 saat calisarak guzel miktar kazaniyoruz. Ama insan kac yasina kadar bu sartlarda calisabilir?
Bir yerden bu carki dondurmek gerekiyordu, bana bu mantikli geldi. Seneye istifa etmeyi dusunuyorum. 30 doluyor, yeter.
Orasi tercih meselesi,demekki arkadas bir sorun yasamamis,yasasa elbet carkederdi.Arsa olur, altın olur neden olmasın
Benim hiç yatırımlık param olmadı aklım ermez. Elimde biriktirebildiğimle en fazla bir kere daha tatile giderim, hiç daha da fazla biriksin de malım mülküm olsun diye düşünmem. O yüzden becerebilenleri takdir ediyorum.Aslında kredili konutun iyi bir yatırım olduğunu erken yaşta keşfetmiş, ben açıkçası takdir ettim arkadaşımızı ve risk almasına saygı duydum. Bir de ekonomik özgürlüğü biz çalışmak ve bu şekilde gelir elde etmek (maaş) zannediyoruz ama asıl ekonomik özgürlük çalışmak zorunda olmamak aslında.
Edit: cümle ekledim
Benziyoruz sizinle. Ben de bu kafada olduğum icin ne uzadım ne kısaldım.mizac ve cesaret meselesi sanırım.risk almak lazım.risk almayınca anca maaşa talim yaşıyoruz.Elbette herkes yapamaz.
Düzenli geliri olan güzel işi olan biri yapabilir.
28 Ev diye başlanmaz esasen.
Bir iki diye başlanır.
Baktı ki oluyor devam eder aynı taktiğe.
Ya beceri işte hepsi.
Bence kiracılarla uğraşmak bile büyük dert.
şansına iyi kiracı gelecek de ohoo..
Bana da arsa bulsana 30 binlik ossun ama 5-10 yıl sonra köşe döndürsün
Biz de birilerine önerdik. Baktı o da kazanıyor arkadaşına, kardeşine vs önerdi. Aradılar şu bu teşekkür ediyor vs diye. Ne alaka kendine sakla dedim eşim. Neyse geçen bir şey öğrendik böyle tavsiyeler vermek suçmuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama güvenilir bir yerden öğrendik. Yani her mecrada değil tabii altın, arsa vs yerlerde değil.Yatırımdan anlıyorum süperim demem hiç bir zaman ama çevremde kime tavsiye verdiysem hep iyi kazandılar. Sana çok basit bir şey söyleyeyim insanlar bir şey alırken alma, satarken al. En güzel yatırım öyle olur ve 25 bin lira ile gayet güzel rakamlar elde edersin. Biraz takip, piyasa seversen borsa ile ilgili öğretici Videolar tavsiye ederim.
borsadan anladığınızdan emin misiniz?bana pek öyle gelmediYatırımdan anlıyorum süperim demem hiç bir zaman ama çevremde kime tavsiye verdiysem hep iyi kazandılar. Sana çok basit bir şey söyleyeyim insanlar bir şey alırken alma, satarken al. En güzel yatırım öyle olur ve 25 bin lira ile gayet güzel rakamlar elde edersin. Biraz takip, piyasa seversen borsa ile ilgili öğretici Videolar tavsiye ederim.
borsadan anladığınızdan emin misiniz?bana pek öyle gelmedi
Biz de birilerine önerdik. Baktı o da kazanıyor arkadaşına, kardeşine vs önerdi. Aradılar şu bu teşekkür ediyor vs diye. Ne alaka kendine sakla dedim eşim. Neyse geçen bir şey öğrendik böyle tavsiyeler vermek suçmuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama güvenilir bir yerden öğrendik. Yani her mecrada değil tabii altın, arsa vs yerlerde değil.
insanlar alırken alma satarken al dediniz ya bunu borsa önerisi sanıp batmasın k.k kadınlarıı diye dedimm.biz de ünlük al sat yapıyoruz ortalama ayda 20 kazanılıyor evet en az ama anlayana borsadan batan çok gördümEvet epey uzun süredir de işlem yapıyorum ve gayet iyi rakamlar da elde ettim, mesajın neresinden anladınız anlamadığımı pardon.
Evet öyle. Hiç gerek yok. Iyilik kötülük olarak dönebilir.Yok ben hisse tavsiyesi vermem bi kişi var o da zarar da diye zararını çıkarması için tavsiyem oldu o da çıktı zarardan. Bir de annemin fon sepetini ayarlıyorum o da bütün finans işlerini ben yönettiğim için. Kimseyle uğraşmamak en iyisi.
insanlar alırken alma satarken al dediniz ya bunu borsa önerisi sanıp batmasın k.k kadınlarıı diye dedimm.biz de ünlük al sat yapıyoruz ortalama ayda 20 kazanılıyor evet en az ama anlayana borsadan batan çok gördüm
aynen öyle bazı gün 1 ünde 10 bin zararla kapattığımız oluyor ay boyunca kar zarar dengeliyoruz ama yabancı kişinin hissesi düşse yolar bizi ayol beni batırdın diye ne gerek var.karsan dan bile zarar ettim bu haftaEvet öyle. Hiç gerek yok. Iyilik kötülük olarak dönebilir.
insanlar alırken alma satarken al dediniz ya bunu borsa önerisi sanıp batmasın k.k kadınlarıı diye dedimm.biz de ünlük al sat yapıyoruz ortalama ayda 20 kazanılıyor evet en az ama anlayana borsadan batan çok gördüm
eşim yıllarca eğitimini aldı araştırdı borsa grubu var fikir aldığı ali perşembenin tüm kitaplarını okudu en başlarda ücretli kurslar aldı .tüm günde ekran başında takip eder akşamları hisseleri araştırır .öylee kumar gibi hisse alınırsa sonuç batak oluyor zatenn haklısınızEvet doğru söylüyorum birileri alırken fiyatlanır ve mantıksız olur gidip fiyatlanmış bi hisseyi alırsanız fiyata düzeltme geldiğinde oturur ağlarsınızişte bu nedenle batıyorlar zaten.