- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.425
- Konu Sahibi nomunomuchua
Veli Gocer mi:))
Saka bir tarafa o da bir suru arsa satiyordu.
Buraya mi atacaksiniz,gorebilecekmiyiz?
Özelden attı canım
Mert başaran diye biri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veli Gocer mi:))
Saka bir tarafa o da bir suru arsa satiyordu.
Buraya mi atacaksiniz,gorebilecekmiyiz?
Valla bu forumda yatirimla ilgili baska bir başlıkta sizin o bankacının önerdiği hisse senedinin getirdiği meblayi görmüştüm.o bile zaten bir ev parasi idi.Bankacim vesilesiyle.
Parali vhatsapp gruplari mi bahsettiginiz?Bankacim vesilesiyle.
Benim de param bankada fakat me hikmetse bireysel müşteri temsilcimden bugüne kadar yatırım önerisi almadım.
Parali vhatsapp gruplari mi bahsettiginiz?
Ayrica yatirimlik ev alma hakkinda dikkat etmemiz gerekenleri paylasabilirmisiniz rica etsem,ozelden ya da buradan,favorilere ekleyeyim,eminim cok isime yarar
Destek istiyor musunuz peki bankacinizdan? Hangi bankayi kullaniyorsunuz? Beni maas hesabimda 300 500 lira kalsa ariyordu bankam bunu degerlendirelim bosa durmasin diye.
Garanti bankasi.
Yalniz bu islemleri yaptigim banka iş bankasi.
Parali degil. Musait oldugumda yazarim size de.
Fikirlerinden biz de yararlanmak isteriz, masallahhDestek istiyor musunuz peki bankacinizdan? Hangi bankayi kullaniyorsunuz? Beni maas hesabimda 300 500 lira kalsa ariyordu bankam bunu degerlendirelim bosa durmasin diye.
Garanti bankasi.
Destek istiyor musunuz peki bankacinizdan? Hangi bankayi kullaniyorsunuz? Beni maas hesabimda 300 500 lira kalsa ariyordu bankam bunu degerlendirelim bosa durmasin diye.
Garanti bankasi.
Benim de param olduğunda aramadı hiç. Şimdi de var biraz yine aramiyor aynı banka. Ama bir ara ev almıştık krediyi ordan çekmiştik. Sonra evi sattık krediyi kapattık. Parayi da oraya havale etmişti ebi alan kadın. Neyse o zaman eşimi arayıp şöyle degerlendirelim vs demişlerdi 2-3 kere. 200bine yakındı öyle büyük ev parası da değil. Senin benim 3 kurusum için uğraşmıyorlar sanırım:)Halkbankasinda nerdeyse 1 senedir öylesine duran 500 liram var.
Kartim yıprandığı için atmden işlem yapamadim.
Müsait olup şubeye de gidemedim.
Bir kişi arayıp parana yazık erimesin demedi. :)
Kaderim kaderim..
Onunla bunu kKonuşmadım ama onun demesi gerekir teklif etmesi gerekirdi.sonucta faizde duruyor para ve cidden güzel bir meblağ bence.Destek istiyor musunuz peki bankacinizdan? Hangi bankayi kullaniyorsunuz? Beni maas hesabimda 300 500 lira kalsa ariyordu bankam bunu degerlendirelim bosa durmasin diye.
Garanti bankasi.
denizbank, kuveyttürk bunlarda gümüş hesabı var nomum, yatırım hesabı da açabilirsin yanında, zaten ana hesaba bağlı olarak telefonundan açıyosun bu hesapları.Arkadaşlarım bir sorum daha olacak.
Kızımın hediyeleri adına bir hesap açmak var kafamda. Ama aynı zamanda gümüş hesabı da olsun ona da el atarım belki az az diye düşünüyorum.
Hem gümüş hem de borsa olarak faydalanabileceğim banka sorsam öneriniz ne olur?
Aklımda kuveytturk var ama..
KatiliyorumGeyikliGece ya sen nasıl bir bilgi hazinesiymişsin :) bir amme hizmeti yapsan da özelden değil de buraya toplu yazsan hepimiz merak ettik
E baksanıza maaştan kalan para icin bile arıyorlarmışBenim de param olduğunda aramadı hiç. Şimdi de var biraz yine aramiyor aynı banka. Ama bir ara ev almıştık krediyi ordan çekmiştik. Sonra evi sattık krediyi kapattık. Parayi da oraya havale etmişti ebi alan kadın. Neyse o zaman eşimi arayıp şöyle degerlendirelim vs demişlerdi 2-3 kere. 200bine yakındı öyle büyük ev parası da değil. Senin benim 3 kurusum için uğraşmıyorlar sanırım:)
Vakıfbanktan parayı çekebildiğinize veya eft yapabildiğinize şükredin bence ne zaman atmsine gitsem hata verir veya para yoktur atmde, her ayın 15inde uygulaması çöker, bi fatura ödeyecem ödeyemem sürekli uygulama dışarı atar beni. Bana mı garezi var anlamıyorum ki bankanınBankam vkfbnk
birkaç ev de hiç fena değil bence siz de tecrübelerinizi aktarın biz hiç evcilereBen de yillar önce parahanimi okuyup fikri begenmistim. Ev alma fikri tam bana göre. Birkac tane ev aldim ama GeyikliGece idolum oldu su an. Tavsiyelerinizi bekliyorum.