- 23 Kasım 2011
- 611
- 882
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.341
Salı günü aldımda piyasadan anlamıyorum ki işte. Neye göre karar veriyorsunuz habermi bakmalı nereyi okumalıNe zaman aldin?
Maliyeti kurtarinca veya yaklasinca satmak, umut kesilen kagit icin dogru hamle olabilir de normal bir kagitta bunu dusunmemeliyizkar alip kaciyoruz
Salı günü aldımda piyasadan anlamıyorum ki işte. Neye göre karar veriyorsunuz habermi bakmalı nereyi okumalıaltın gibi al unut takılıyorum
Salı günü aldımda piyasadan anlamıyorum ki işte. Neye göre karar veriyorsunuz habermi bakmalı nereyi okumalıaltın gibi al unut takılıyorum
KAP, haberler, twitter takipte kaliyorum.
Ama maliyeti kurtardi diye cikacaksaniz bu hamlelerin bi anlami kalmiyor kidurun en azindan biraz artiya gecene kadar. Kar gorunce satarsiniz.
Ben ikiye katlayani satiyorum genelde. Kimi zaman 2 hafta kimi zaman 10 ay
10 ayda 2ye katlamayan da var, 5 ayda 120 kat katlayan da
Kızlar 6000 e 265 kazandım bozsam mi kararsızımçok heyecan yaptım bozsam ne yapacağım onu da bilmiyorum . Ayyy bu borsa pek bana göre degil sanırım . İlk kez sevgilisi olmuş genç kızlar gibi heyecan doluyum
Hissem tavan yapmış satamıyorum zatenOysa şu kadarcık mutluluk arayan fakirlerdik.
Gazetelere konu olduk.
Danışmanlar tarafından itelendik.
Suçumuz neydi bizim?
suçunu ilk cümlede yazmışsın nomu fakirsinOysa şu kadarcık mutluluk arayan fakirlerdik.
Gazetelere konu olduk.
Danışmanlar tarafından itelendik.
Suçumuz neydi bizim?
odaklanma problemim bugün yine işler açtı başıma, dolardan 500 tl bozacaktım 500 dolar bozmuşumuzun zaman önce almıştım epey kardaydım, geri dolar alsam makas kesinti vs kağıt para için gereksiz maliyetler geldi altın gümüş platine dağıttım bir sene dokunmam artık o paraya.
Rüyamda bank of america bunu da satiyordu
Eksideydi
Ben bir alsam,bir alsam kolayla satmam,abad etmeli,ama senden ogrendiklerimle de anladim ki cikmadik candan umit kesilmez ama,ölü de dirilmez,iyi gidiyorum iyiKAP, haberler, twitter takipte kaliyorum.
Ama maliyeti kurtardi diye cikacaksaniz bu hamlelerin bi anlami kalmiyor kidurun en azindan biraz artiya gecene kadar. Kar gorunce satarsiniz.
Ben ikiye katlayani satiyorum genelde. Kimi zaman 2 hafta kimi zaman 10 ay
10 ayda 2ye katlamayan da var, 5 ayda 120 kat katlayan da
Sana da geçmiş olsun portakalım seninki epey büyük miktarmış benimki çerez parası :)) Uzun vadede kazanmışsındır inşallah geri ama işte bekleme süresi uzuyor falan. Ya uçup giden bi para değil sonuçta hazır düşmüşken değerli madene yatırdım ama bu aklımın bi karış havadalığı ne olacak bilmiyorum. Neyse zaten dolardan yavaş yavaş çıkacaktım yakın zamanda. Sandalyeden düşüp zaten inecektim gibi oldu.Ayy gecmis olsun.
Benim 370 lot bozacagima 370000 lot bozma maceram varkagidin tahtacisi bana oyle bir ayar verdi ki ben satarken fiyati kirdi. Geri alacagim zaman fiyati ucurdu. 3 olan kagidi 2.80den sattim, 3.16dan geri aldim
Sana da geçmiş olsun portakalım seninki epey büyük miktarmış benimki çerez parası :)) Uzun vadede kazanmışsındır inşallah geri ama işte bekleme süresi uzuyor falan. Ya uçup giden bi para değil sonuçta hazır düşmüşken değerli madene yatırdım ama bu aklımın bi karış havadalığı ne olacak bilmiyorum. Neyse zaten dolardan yavaş yavaş çıkacaktım yakın zamanda. Sandalyeden düşüp zaten inecektim gibi oldu.
Ooo bir zengiin