Yatırım bizden sorulur! :)

Hayir yaaa ama pazartesiyi umutla bekliyorum
Niye pazartesi bende bilmiyorum 😒
Ice dogus diyelim:)
Allah nasip etsin de kazanin, biz de sevinelim,cesaretleniriz biraz:)
Aslinda bilmediginden korkar insan,biraz ogrensek biz de baslariz kiyisindan.
Cok zevkli,bir o kadar heyecanli😂

Aksam esine sorsana
Senin adina niye almamis 🤪🤪

Kardesim kendininkilerin ustune yatti, diyor ki hanimefendi sizi tanimiyorum banka hesaplarimi taciz etmez misiniz 🤪🤑
biz de herkes kendi yatırımı yaparrr. ayın 3ünde elime az bir miktar para geçecek altına gömeceğimm onu bekliyorummm .ama ben de şans yok altın durur durur o gün yükselir ha ha ha :olamaz:

Dün ve bugün sabrım iyi sınandı. Sabah ilk iş bankamatiğe gittim bugün iyi alım fırsatı çıkarsa biraz nakit hesaba yatırayım diye ama dünkü alımlarda sonra tekrar alım yapmadım. Halka arz haberlerini kovalıyorum. Bugün 29 lotcuk kağıdım tavan yapınca halka arz cezbetti beni 😁

Bugun ilk bir saatten sonra toparladi tahtalar. Ben ilk saatte aldim 3 kurus birinden 5 kurus birinden kazandim diye kendimi kandiriyorum🤪

Halka arz guzel oluyor. Bu furya da yeni basladi. Eskiden boyle tavan tavan olmazdi hatta baya fiyat kirardi.

Dün ve bugün sabrım iyi sınandı. Sabah ilk iş bankamatiğe gittim bugün iyi alım fırsatı çıkarsa biraz nakit hesaba yatırayım diye ama dünkü alımlarda sonra tekrar alım yapmadım. Halka arz haberlerini kovalıyorum. Bugün 29 lotcuk kağıdım tavan yapınca halka arz cezbetti beni 😁
ne kağıtmış yahuuu.olmayan kişi yok tanıdığım herkeste var o 29 lot :rolleyes:

Halka arzlara kardeşimi, anamı, babamı, komşuyu, bakkal amcayı herkesi dahil edicem 😁🤪ben de.... Lotx5 demek istiyorum halka arzlarda 🤪yeni bir şey daha öğrendim

Yalniz halka arzlar farkli sekillerde oluyor. Oransal dagilimda bosuna bakkalla muhattap olma 🤑
Isik plastikte esit dagitimdi. 1 milyonla da basvursan, 500 tl ile de basvursan kisi basi 29 veya 28 lot verdi.
Oransal da 1 milyonla 500 tl arasinda nasil bi fark olur sen dusun 🤪🤪

X