- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 37
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.301
Ahahahaha:)))
Ben de benimkine diyeyim ahhahhaaaaaaYaaa kızlar, bugün sabah uyandım. Doktora gidip, rapor aldım. Eşime dedim ki “bu hafta borsayı sıkı takip etmem lazım, işe giitmiycem”
normalde 1 gün bile aksatmadım hiç bir şartta. Adam şok oldu, kalakaldı öylece
işin aslı; kolum incinmiş yük taşımaktan, işte de yük taşıyorum, zorlarsam daha kötü olacak gibiydi, o yüzden rapor almak durumunda kaldım
eşimin tepki müthişti ama
Gecmis olsun ayrica,belki baska hayirlara firsattir,istirahat haftasi bereketli olsun:))Ahahahaha:)))
Teşekkür ederim. Ah keşkem de ben yarın çıkıcam geri:/ önceki girişimde de halkbank hissesiyle girmiştim, ertesi gün bankaya el koydular, hisse çöküşe geçti..hisse o günden sonra gün yüzü görmediGecmis olsun ayrica,belki baska hayirlara firsattir,istirahat haftasi bereketli olsun:))
O mum grafigi gibi sabirli mi olmali acaba?Teşekkür ederim. Ah keşkem de ben yarın çıkıcam geri:/ önceki girişimde de halkbank hissesiyle girmiştim, ertesi gün bankaya el koydular, hisse çöküşe geçti..hisse o günden sonra gün yüzü görmedinomunomuchua dan rol çalmış gibi olmayayım da.
Bu ne yaaaborsaya çakmış gibi hissettim. Bugünü mü bekledin yani
Teşekkür ederim. Ah keşkem de ben yarın çıkıcam geri:/ önceki girişimde de halkbank hissesiyle girmiştim, ertesi gün bankaya el koydular, hisse çöküşe geçti..hisse o günden sonra gün yüzü görmedinomunomuchua dan rol çalmış gibi olmayayım da.
Bu ne yaaaborsaya çakmış gibi hissettim. Bugünü mü bekledin yani
**halkbnk a baktım; ben 12 liralardayken girip/kaçmıştım..hala 5 liralarda 5 senedir
Iste coinlerden alıyorum. 75ten alıyorum mesela 1 dolar 20 cent olunca vs satıyorum. Ben de şu an pek anlamiyorum daha takiliyorum öyle.15 cent ne kız:) sen hangi borsada takılıyosun
bereket versin bu arada
Ya çok kötü bi gündü benim için çarşamba :) salı günü çok sevdiğim bi hisseden düşüş öngördüğüm için yüksekken çıktım iyiki çıkmışım. Sonra uzun orta vade hedefim için gözüme kestirdiğim 2 hisseden aldım 10 ar tane bugün daha da düştüler keşke 1 gün bekleseymişim almak için dedim birisi %8 küsür düştü birisi %6 ben de en uzun düşündüğüme 2 hisse daha ekledim artık beklemedeyim. Ne zaman tediye yatar da biraz borsaya bütçe kalırsa yeniden araştırmalara haftalık hisse bakmaya başlayacağım. 1 uzun 1 orta 1 kısa hisse düşünüyorum çünkü ama sanki her yer kırmızıydı bugün değil mi ?Kızlar, hissede olan var mı? Naptınız? Yani bekleyecek misiniz? Ben çıkmadım:/ kalakaldım sanki:/
Hadi inşallahHisseler aynen bugunku gibi dususlerde toplaniyor. Martta cok dusmustu mesela 1 liraya almistim bugun kagit 10.50.
0.78e almistim bugun 5.02
Bugun aldiklarimiz da 3 5 ay sonra prim yapacak
Aynen bence de :))biz bu borsa isine kaybetmek icin girmiyoruz kizlar aaa evrene yanlis/negatif enerji yollamayalim, silkelenelim cabuk
GeyikliGece aramizdaki tek yesil gören, para parayi cekiyor dedikleri dogru valla
Balık mıydı o burç ya emin olamadım. Hangi burçtu ?Kizlar astrolojide benim takip ettigim tek bir kisi var
Ona gore burcum bu sene is degistiriyor ve zengin oluyor
Ay bak hepten gaza geldim
Şu özellere bizi de alın yaa öğrenelim bilgilerden faydalanalım gene kendi öngörümüze göre alırız hissemizi bizsen öyle san özellerde neler dönüyorrrr
Geçmiş olsun çabucak iyi olur inşallah :)Yaaa kızlar, bugün sabah uyandım. Doktora gidip, rapor aldım. Eşime dedim ki “bu hafta borsayı sıkı takip etmem lazım, işe giitmiycem”
işin aslı; kolum incinmiş yük taşımaktan, işte de yük taşıyorum, zorlarsam daha kötü olacak gibiydi, o yüzden rapor almak durumunda kaldım
Ya arkadaşlarım size bir şey anlatıcam hoşuma gitti çünkü :)
Akşam eşime borsa raporu veriyorum ben o sormuyo ama ben anlatmak istiyorum. Bu akşam bişey sordum ben ona.
Dedim sence param büyüdüğünde diyelim 500 lere geldim o zaman yola 500 le mi devam edeyim yoksa sana 450 verip ben yine 50 tl ile sıfırdan mı başlayayım dedim hani borca ödeme yaparsın faiz düşer gibisinden ama dedim başa sararaam adımlar küçülür 500 le yola devam edersem ve şansım yaver giderse daha çok kazanırım dedim.
Eşim de dediki
Artık bu senin mesleğin bunun kararını sen ver ben sana her ay 50 tl vericem zaten istediğin gibi kullan dedi yaa çok sevindim maşallah nasıl iyi niyetli.
Ben param büyüdükçe tedirgin olurum diye düşünüyorum ki başladığım ilk 3 günkü cesaretim şuan yok tecrübelendikçe öğrendikçe korkmaya başladım :)
Yaaa kızlar, bugün sabah uyandım. Doktora gidip, rapor aldım. Eşime dedim ki “bu hafta borsayı sıkı takip etmem lazım, işe giitmiycem”
MaşallahYa arkadaşlarım size bir şey anlatıcam hoşuma gitti çünkü :)
Akşam eşime borsa raporu veriyorum ben o sormuyo ama ben anlatmak istiyorum. Bu akşam bişey sordum ben ona.
Dedim sence param büyüdüğünde diyelim 500 lere geldim o zaman yola 500 le mi devam edeyim yoksa sana 450 verip ben yine 50 tl ile sıfırdan mı başlayayım dedim hani borca ödeme yaparsın faiz düşer gibisinden ama dedim başa sararaam adımlar küçülür 500 le yola devam edersem ve şansım yaver giderse daha çok kazanırım dedim.
Eşim de dediki
Artık bu senin mesleğin bunun kararını sen ver ben sana her ay 50 tl vericem zaten istediğin gibi kullan dedi yaa çok sevindim maşallah nasıl iyi niyetli.
Ben param büyüdükçe tedirgin olurum diye düşünüyorum ki başladığım ilk 3 günkü cesaretim şuan yok tecrübelendikçe öğrendikçe korkmaya başladım :)
Aaa ayıpsın nomuGeçmiş olsun canım:)
Azmin zaferini kutlayacağız ınsallah.
Uzmanlaşinca benim de elimden tutarsın artık...
Ne de olsa içinizdeki bu öğrenme aşkını filizlendiren benim