Yatırım bizden sorulur! :)

Bence biz aynı kadından esinlenmişiz hatta ben başlayınca mesaj attım ben de başladım sizden cesaretle diye :)

Benim sormak istediğim 500 olunca hepsini kullanmaya devam edeyim mi yani 1 hisseye 500 bağlamak değil yine dağıtmak tabii heyecandan buraya eksik yazmışım şansım yaver giderse 500 le ilerlemek daha hızlı olur ama kesin olmadığı için borca verip sıfırdan mı başlasam diye emin olamıyorum henüz 105 liralık portföyüm var ama işte umutlar hayaller bitmiyor :)))

Söyle ki ben borç sevmem.
Bu sebeple önceliğim borcu ödemek olur.
Ne kadar kapansa kar derim.

Ya kızlar bakın bana bi, ben aldım duruyor hepsi şimdi naapmalı ?? Düşüşte olanlar maliyeti kurtarınca satış emrimi vermeli, neyi satmalı neyi bekletmeli

Ne zaman aldin?
Maliyeti kurtarinca veya yaklasinca satmak, umut kesilen kagit icin dogru hamle olabilir de normal bir kagitta bunu dusunmemeliyiz kar alip kaciyoruz

Söyle ki ben borç sevmem.
Bu sebeple önceliğim borcu ödemek olur.
Ne kadar kapansa kar derim.
Değil mi yaa sonuçta borsanın garantisi yok elime para gelmişkrn borca verip sıfırdan yeniden oluşturabilirim inşallah. 5 yıllık evliliğimde neredeyse hiç gelir sağlamamış olma durumuma oranla hiç yoktan iyidir deyip senede 500 bile kazansam şükür edip mutlu olabilirim

Borcun zamani varsa beklesin parayi kullanmak daha guzel
Garantisi olsa keşke aynen öyle de bugün bi yazı okudum. Borsa pandemi öncesi bu kadar kazandıran bi yer değildi bu kadar umut bağlamayın gibisinden söylemiş birisi kimdi unuttum. Onu okuyunca bi üzüldüm nasıl yani dedim hayallarim boşuna mıydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…