-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.321
45 TL Kardayım ahshsdhgaddIşık Plastik tavan yapmış
45 TL Kardayım ahshsdhgadd
nuh beni bitirdi beeeee jkdhDHd
sanal para degil degil mi senin ?Ahh beni bitirenleri görsennn2 kağıdım artıda sadece o da eski alımlarm olduğu için.
Işık Plastik tavan yapmış
Bence biz aynı kadından esinlenmişizNe güzel çabucak meslek yapmışsın:)
Öğrendikçe emin olduğun hisselere 500 koymaya başlarsın.
Instada takip ettiğim kadın eşinin verdiği 5Bini 20binlere taşımıştı.
Bana da ordan esti zaten..
Hahhaah rüyaya gelRüyamda bank of america bunu da satiyordu
Eksideydi
Sen şanslısın sen tecrübelisin bence uçarsınNe var ne yok gomdum borsaya. Ya batarim ya ucarim
Ben de çook teşekkür ederimMaşallahne güzel muhabbetler
o zamana kadar bihayli öngörü sahibi olursun borsada daha emin işlem yaparsın
çok teşekkür ederim bu arada
Söyle ki ben borç sevmem.Bence biz aynı kadından esinlenmişizhatta ben başlayınca mesaj attım ben de başladım sizden cesaretle diye :)
Benim sormak istediğim 500 olunca hepsini kullanmaya devam edeyim mi yani 1 hisseye 500 bağlamak değil yine dağıtmak tabii heyecandan buraya eksik yazmışımşansım yaver giderse 500 le ilerlemek daha hızlı olur ama kesin olmadığı için borca verip sıfırdan mı başlasam diye emin olamıyorum henüz 105 liralık portföyüm var ama işte umutlar hayaller bitmiyor :)))
Söyle ki ben borç sevmem.
Bu sebeple önceliğim borcu ödemek olur.
Ne kadar kapansa kar derim.
Sen şanslısın sen tecrübelisin bence uçarsın
520
520
520 ❣
Sayıların gücü520 ne ki
Ya kızlar bakın bana bi, ben aldım duruyor hepsi şimdi naapmalı ?? Düşüşte olanlar maliyeti kurtarınca satış emrimi vermeli, neyi satmalı neyi bekletmeli
Değil mi yaa sonuçta borsanın garantisi yok elime para gelmişkrn borca verip sıfırdan yeniden oluşturabilirim inşallah. 5 yıllık evliliğimde neredeyse hiç gelir sağlamamış olma durumuma oranla hiç yoktan iyidir deyip senede 500 bile kazansam şükür edip mutlu olabilirimSöyle ki ben borç sevmem.
Bu sebeple önceliğim borcu ödemek olur.
Ne kadar kapansa kar derim.
Hayırlı olsun :)Gokten kucagima 1000 Tl dustu ben aldim kuyusunu degistirdim baska kuyuya attim tabiki bitcoin oldugunu soylemem hayir
Garantisi olsa keşke aynen öyle de bugün bi yazı okudum. Borsa pandemi öncesi bu kadar kazandıran bi yer değildi bu kadar umut bağlamayın gibisinden söylemiş birisi kimdi unuttum. Onu okuyunca bi üzüldüm nasıl yani dedim hayallarim boşuna mıydı :)Borcun zamani varsa beklesinparayi kullanmak daha guzel