- 13 Eylül 2015
- 21.847
- 68.661
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.361
Ice dogus diyelim:)Hayir yaaa ama pazartesiyi umutla bekliyorum
Niye pazartesi bende bilmiyorum
Ice dogus diyelim:)
Allah nasip etsin de kazanin, biz de sevinelim,cesaretleniriz biraz:)
Aslinda bilmediginden korkar insan,biraz ogrensek biz de baslariz kiyisindan.
Cok zevkli,bir o kadar heyecanli
Nasil nasil anlatsana hadiBen borsada degilim coin dunyasindayim
Asiri guzel bisey denize girmek gibi
Morportakal tahtaciya tahta satmis,birisi de kagitlari 3200 yapmis,bukadari aklimdaKizlar nasil gidiyor yatirimlar, hisseler, fonlar? Ben okumayali yeni zenginler var mi?
Bu da iyiMorportakal tahtaciya tahta satmis,birisi de kagitlari 3200 yapmis,bukadari aklimda
bugün zenginleyeniniz oldu mu?saklamayınnnnn
29 lotçuk biz de var.sen de çarpı 3 müşşş maşallahhhBendün düseni topladim, elimde patlar sandim allaha sukur. 2si elimde kaldi ama kismet 12 tanesini sattim
Bi de 29ar lotumuz varisik plastik saolsun tavan da deneyimledik
29 lotçuk biz de var.sen de çarpı 3 müşşş maşallahhh
biz de herkes kendi yatırımı yaparrr. ayın 3ünde elime az bir miktar para geçecek altına gömeceğimm onu bekliyorummm .ama ben de şans yok altın durur durur o gün yükselir ha ha haAksam esine sorsana
Senin adina niye almamis
Kardesim kendininkilerin ustune yatti, diyor ki hanimefendi sizi tanimiyorum banka hesaplarimi taciz etmez misiniz
Dün ve bugün sabrım iyi sınandı. Sabah ilk iş bankamatiğe gittim bugün iyi alım fırsatı çıkarsa biraz nakit hesaba yatırayım diye ama dünkü alımlarda sonra tekrar alım yapmadım. Halka arz haberlerini kovalıyorum. Bugün 29 lotcuk kağıdım tavan yapınca halka arz cezbetti beni
ne kağıtmış yahuuu.olmayan kişi yok tanıdığım herkeste var o 29 lotDün ve bugün sabrım iyi sınandı. Sabah ilk iş bankamatiğe gittim bugün iyi alım fırsatı çıkarsa biraz nakit hesaba yatırayım diye ama dünkü alımlarda sonra tekrar alım yapmadım. Halka arz haberlerini kovalıyorum. Bugün 29 lotcuk kağıdım tavan yapınca halka arz cezbetti beni
Nasil nasil anlatsana hadi
Masallah,bereketli olsun portakalBendün düseni topladim, elimde patlar sandim allaha sukur. 2si elimde kaldi ama kismet 12 tanesini sattim
Bi de 29ar lotumuz varisik plastik saolsun tavan da deneyimledik
Halka arzlara kardeşimi, anamı, babamı, komşuyu, bakkal amcayı herkesi dahil edicemben de.... Lotx5 demek istiyorum halka arzlarda yeni bir şey daha öğrendim
Masallah,bereketli olsun portakal
Annen cok mutlu olacak