Yatırım bizden sorulur! :)

Yaaa kızlar, bugün sabah uyandım. Doktora gidip, rapor aldım. Eşime dedim ki “bu hafta borsayı sıkı takip etmem lazım, işe giitmiycem” 😃😃😃

normalde 1 gün bile aksatmadım hiç bir şartta. Adam şok oldu, kalakaldı öylece😳😳

işin aslı; kolum incinmiş yük taşımaktan, işte de yük taşıyorum, zorlarsam daha kötü olacak gibiydi, o yüzden rapor almak durumunda kaldım😌

eşimin tepki müthişti ama💃
Ben de benimkine diyeyim ahhahhaaaaaa

Gecmis olsun ayrica,belki baska hayirlara firsattir,istirahat haftasi bereketli olsun:))
Teşekkür ederim. Ah keşkem de ben yarın çıkıcam geri:/ önceki girişimde de halkbank hissesiyle girmiştim, ertesi gün bankaya el koydular, hisse çöküşe geçti..hisse o günden sonra gün yüzü görmedi😬 nomunomuchua nomunomuchua dan rol çalmış gibi olmayayım da.
Bu ne yaaa:KK67: borsaya çakmış gibi hissettim. Bugünü mü bekledin yani😡

**halkbnk a baktım; ben 12 liralardayken girip/kaçmıştım..hala 5 liralarda 5 senedir😳😳

Teşekkür ederim. Ah keşkem de ben yarın çıkıcam geri:/ önceki girişimde de halkbank hissesiyle girmiştim, ertesi gün bankaya el koydular, hisse çöküşe geçti..hisse o günden sonra gün yüzü görmedi😬 nomunomuchua nomunomuchua dan rol çalmış gibi olmayayım da.
O mum grafigi gibi sabirli mi olmali acaba?
Ben ilk denemelik uzun surelik,ornegin 4 6 ay gibi en az,buna uygun birsey almak istiyorum.
Buffet diye bi abi,tut,tut,tut demis,birsey bilenlerden hem de:))

**halkbnk a baktım; ben 12 liralardayken girip/kaçmıştım..hala 5 liralarda 5 senedir😳😳
😂😂 Bende aynı durumdayım yazın altın almıştık baya zarardayim sürekli yükselen altın bir anda düşüşlerde ama uzun vade olduğu için kafaya takmamaya çalışıyorum borsaya giriş yaptım yapmaz olaydım full zarar😂😂 Elimi nere atsam orası kuruyor..

Kızlar, hissede olan var mı? Naptınız? Yani bekleyecek misiniz? Ben çıkmadım:/ kalakaldım sanki:/
Ya çok kötü bi gündü benim için çarşamba :) salı günü çok sevdiğim bi hisseden düşüş öngördüğüm için yüksekken çıktım iyiki çıkmışım. Sonra uzun orta vade hedefim için gözüme kestirdiğim 2 hisseden aldım 10 ar tane bugün daha da düştüler keşke 1 gün bekleseymişim almak için dedim birisi %8 küsür düştü birisi %6 ben de en uzun düşündüğüme 2 hisse daha ekledim artık beklemedeyim. Ne zaman tediye yatar da biraz borsaya bütçe kalırsa yeniden araştırmalara haftalık hisse bakmaya başlayacağım. 1 uzun 1 orta 1 kısa hisse düşünüyorum çünkü ama sanki her yer kırmızıydı bugün değil mi ?

biz bu borsa isine kaybetmek icin girmiyoruz kizlar aaa evrene yanlis/negatif enerji yollamayalim, silkelenelim cabuk🤪😂😂

GeyikliGece GeyikliGece aramizdaki tek yesil gören, para parayi cekiyor dedikleri dogru valla :KK53:
Aynen bence de :))

Sayıların gücüne inanan var mı ? Deneyimleyen falan var mı bu konuyu ?

Ben 1 haftadır 520 ve 52025 diye geziyorum evde. Sürahinin altına da 520 yazıp koydum yenileyeceğim para çekme sayısı varsa.

Ya arkadaşlarım size bir şey anlatıcam hoşuma gitti çünkü :)
Akşam eşime borsa raporu veriyorum ben o sormuyo ama ben anlatmak istiyorum. Bu akşam bişey sordum ben ona.
Dedim sence param büyüdüğünde diyelim 500 lere geldim o zaman yola 500 le mi devam edeyim yoksa sana 450 verip ben yine 50 tl ile sıfırdan mı başlayayım dedim hani borca ödeme yaparsın faiz düşer gibisinden ama dedim başa sararaam adımlar küçülür 500 le yola devam edersem ve şansım yaver giderse daha çok kazanırım dedim.

Eşim de dediki
Artık bu senin mesleğin bunun kararını sen ver ben sana her ay 50 tl vericem zaten istediğin gibi kullan dedi yaa çok sevindim maşallah nasıl iyi niyetli. 🧿🧿🧿

Ben param büyüdükçe tedirgin olurum diye düşünüyorum ki başladığım ilk 3 günkü cesaretim şuan yok tecrübelendikçe öğrendikçe korkmaya başladım :)

Yaaa kızlar, bugün sabah uyandım. Doktora gidip, rapor aldım. Eşime dedim ki “bu hafta borsayı sıkı takip etmem lazım, işe giitmiycem” 😃😃😃

normalde 1 gün bile aksatmadım hiç bir şartta. Adam şok oldu, kalakaldı öylece😳😳

işin aslı; kolum incinmiş yük taşımaktan, işte de yük taşıyorum, zorlarsam daha kötü olacak gibiydi, o yüzden rapor almak durumunda kaldım😌

Geçmiş olsun çabucak iyi olur inşallah :)

Akşam eşime borsa raporu veriyorum ben o sormuyo ama ben anlatmak istiyorum. Bu akşam bişey sordum ben ona.
Dedim sence param büyüdüğünde diyelim 500 lere geldim o zaman yola 500 le mi devam edeyim yoksa sana 450 verip ben yine 50 tl ile sıfırdan mı başlayayım dedim hani borca ödeme yaparsın faiz düşer gibisinden ama dedim başa sararaam adımlar küçülür 500 le yola devam edersem ve şansım yaver giderse daha çok kazanırım dedim.

Eşim de dediki
Artık bu senin mesleğin bunun kararını sen ver ben sana her ay 50 tl vericem zaten istediğin gibi kullan dedi yaa çok sevindim maşallah nasıl iyi niyetli. 🧿🧿🧿

Ben param büyüdükçe tedirgin olurum diye düşünüyorum ki başladığım ilk 3 günkü cesaretim şuan yok tecrübelendikçe öğrendikçe korkmaya başladım :)

Ne güzel çabucak meslek yapmışsın:)

Öğrendikçe emin olduğun hisselere 500 koymaya başlarsın.

Instada takip ettiğim kadın eşinin verdiği 5Bini 20binlere taşımıştı.
Bana da ordan esti zaten..

Geçmiş olsun canım:)
Azmin zaferini kutlayacağız ınsallah.
Uzmanlaşinca benim de elimden tutarsın artık...
Ne de olsa içinizdeki bu öğrenme aşkını filizlendiren benim :confused:

Eşim de dediki

Maşallah 🧿🧿🧿 ne güzel muhabbetler🌸

o zamana kadar bihayli öngörü sahibi olursun borsada daha emin işlem yaparsın :KK36:

çok teşekkür ederim bu arada🌸

Geçmiş olsun canım:)
Azmin zaferini kutlayacağız ınsallah.
Uzmanlaşinca benim de elimden tutarsın artık...
Ne de olsa içinizdeki bu öğrenme aşkını filizlendiren benim :confused:
Aaa ayıpsın nomu:KK200: seni unutur muyum:KK36: ama ben çıktım borsadan😬 bugünlük yani..bu defa hemen kaçmıycam:)

çok teşekkürler🌸

X