- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.281
Kaç. Saattir mart ayındaki düzeltmeyle ilgili analizler yapuyorum kendi kendimemart ayındaki gibi. Olursa bizim düzlüğr çıkmamız biraz uzun sürer tek umudum ışık plastik. Yarın sonunda işlem görecek. aldığım da 29 lotcuk
Ben yedirmedimSefamız olsun adamlar hanımın bileziklerini yerken iyiydi bende kocamın paralarını ezicem. Off sonumuzu iyi görmüyorum
29*3 nasıl oldu yahuAy deme :)) olursa da kismet bir kac ay zügürt gezeriz C ceycey0406 bize bakar
Isik napacak acaba29*3 kagidim var bak ben zengünüm
Baska tc ile neden olmasın anasi danası abisi29*3 nasıl oldu yahuyoksa çocuğun da mı hesabı var
bak şimdi geldi aklıma, halka arzlardan falan ziyadesiyle faydalanmak için ekstra hesap açanlar vardır di mi
lazım olur günün birinde duralım bir kenarda benceBurdaki pis borsacilarin hepsini engelliyorum neden canım öyle istiyorsiz görürsünüz
29*3 nasıl oldu yahuyoksa çocuğun da mı hesabı var
bak şimdi geldi aklıma, halka arzlardan falan ziyadesiyle faydalanmak için ekstra hesap açanlar vardır di mi
aileye bakkkk tü tüüü maşallahhhhhhhYok annem ve kardesimden de aldim
aileye bakkkk tü tüüü maşallahhhhhhh
15 cent ne kız:) sen hangi borsada takılıyosunHer yer kırmızı nerdeyse gerçekten. Benim 2 gün önce aldığım yüzde 20 arttı bugün. Sattım 3 saat önce. Şimdi 15 cent daha da arttı. Hiç belli olmuyor bu işler gerçekten. Sizler sabırlı olun:) Yapacak bir şey yok tabii. Hem bilgili olacaksın hem biraz cesur hem biraz korkak... Zor iş vesselam.
Bensiz yapamiyacağını anladın dimilazım olur günün birinde duralım bir kenarda bencetmmm bibi yarın gocamaaa sorupppp sana bilgi vereceğimm hazırlannnn
3 saat önce sattığına ve cent ten bahsettiğine göre imkb olamaz değil mi?15 cent ne kız:) sen hangi borsada takılıyosun
bereket versin bu arada
sensiz olmaz tabi kiiiiiiBensiz yapamiyacağını anladın dimilibidomsuz kalamaZdın anladiydım
Orası kesin3 saat önce sattığına ve cent ten bahsettiğine göre imkb olamaz değil mi?
Beni engelleme,1 tllik bile bisey almadim daha:))Burdaki pis borsacilarin hepsini engelliyorum neden canım öyle istiyorsiz görürsünüz
Yarin mansetsin kesin:))lazım olur günün birinde duralım bir kenarda bencetmmm bibi yarın gocamaaa sorupppp sana bilgi vereceğimm hazırlannnn
BurayiOrası kesinbizi de aydınlatsın diye merak ettim Almanya’dayım ben..burdan Tr’ye doğru süpürüp geleyim diyorum. Çalışkanımdır, öteleri de süpürürüm sıkıntı yok