Yatırım bizden sorulur! :)

Kaç. Saattir mart ayındaki düzeltmeyle ilgili analizler yapuyorum kendi kendime 😏mart ayındaki gibi. Olursa bizim düzlüğr çıkmamız biraz uzun sürer 😏tek umudum ışık plastik. Yarın sonunda işlem görecek. aldığım da 29 lotcuk🤪

Ay deme :)) olursa da kismet bir kac ay zügürt gezeriz C ceycey0406 bize bakar 🤪🤪

Isik napacak acaba 😇 29*3 kagidim var bak ben zengünüm 🤑🤑🤑

Sefamız olsun adamlar hanımın bileziklerini yerken iyiydi bende kocamın paralarını ezicem 😂😂. Off sonumuzu iyi görmüyorum
Ben yedirmedim :cool:
1 ceyrekle test yaptim,daha oncesinde 3 bilezik satmistik hadi o lazimdi,baktim ceyrek havaya gitti,bir daha verirmiyim😈

Ay deme :)) olursa da kismet bir kac ay zügürt gezeriz C ceycey0406 bize bakar 🤪🤪

Isik napacak acaba 😇 29*3 kagidim var bak ben zengünüm 🤑🤑🤑
29*3 nasıl oldu yahu😳 yoksa çocuğun da mı hesabı var:halay:

bak şimdi geldi aklıma, halka arzlardan falan ziyadesiyle faydalanmak için ekstra hesap açanlar vardır di mi🥰

Her yer kırmızı nerdeyse gerçekten. Benim 2 gün önce aldığım yüzde 20 arttı bugün. Sattım 3 saat önce. Şimdi 15 cent daha da arttı. Hiç belli olmuyor bu işler gerçekten. Sizler sabırlı olun:) Yapacak bir şey yok tabii. Hem bilgili olacaksın hem biraz cesur hem biraz korkak... Zor iş vesselam.
15 cent ne kız:) sen hangi borsada takılıyosun:KK50:

bereket versin bu arada🙏🥰

Yaaa kızlar, bugün sabah uyandım. Doktora gidip, rapor aldım. Eşime dedim ki “bu hafta borsayı sıkı takip etmem lazım, işe giitmiycem” 😃😃😃

normalde 1 gün bile aksatmadım hiç bir şartta. Adam şok oldu, kalakaldı öylece😳😳

işin aslı; kolum incinmiş yük taşımaktan, işte de yük taşıyorum, zorlarsam daha kötü olacak gibiydi, o yüzden rapor almak durumunda kaldım😌

eşimin tepki müthişti ama💃

X