- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.261
sen öyle san özellerde neler dönüyorrrrBen zaten borsadayım yazdan beriama kimse kimseye korkudan yardim etmiyor
yaaa bizim neyimiz eksikk hangi özeller onlar? hani armuttu elmaydi pazardi cimentoydu hani kardestik?sen öyle san özellerde neler dönüyorrrr
Bana dönmüyor nedensesen öyle san özellerde neler dönüyorrrr
biz bu borsa isine kaybetmek icin girmiyoruz kizlar aaa evrene yanlis/negatif enerji yollamayalim, silkelenelim cabuk
GeyikliGece aramizdaki tek yesil gören, para parayi cekiyor dedikleri dogru valla
büyük oynayanlar için o 300.000 en az varsa kesen de oynarsınnnyaaa bizim neyimiz eksikk hangi özeller onlar? hani armuttu elmaydi pazardi cimentoydu hani kardestik?
Kredi parayi cekiyorsa dalalim bizdePara dediginiz kredi
bilenzikleri yidirdinnn haaaaSefamız olsun adamlar hanımın bileziklerini yerken iyiydi bende kocamın paralarını ezicem. Off sonumuzu iyi görmüyorum
büyükler beni aralarina alacaksa 300bini cikarir dökerim ortaya istedikleri o olsunbüyük oynayanlar için o 300.000 en az varsa kesen de oynarsınnn
büyük oynayanlar için o 300.000 en az varsa kesen de oynarsınnn
altında yatırım zamanıııı .bilenzükkkk al bence ben de alacağımmmmmmbüyükler beni aralarina alacaksa 300bini cikarir dökerim ortaya istedikleri o olsun
bütün gün pc başında oturuyoruz.totomuzun ağrıdığına gözlerimizin de pörtlediğine değen bir miktar olsun kazançççsiz 3yüz binlik alırsınız ben 3binlik ne var yani
kiz benim altinlar senelerdir kasada uyuyor benden rahat yerleri. yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarinda ama bozdurmadikca bana bir karlari yokaltında yatırım zamanıııı .bilenzükkkk al bence ben de alacağımmmmmm
Yansıyan yansıdı bugün yesa bence hatta yarın öbürgün de böyle olacak gibi sanki düzeltme durdun durdun bizi mi buldunFed faiz kararını açıklamış
Bu borsaya nasıl yansir acaba yaşayıp göreceğiz
Yedirmeemmm genel olarak erkek ırkına karşıydı o lafımbilenzikleri yidirdinnn haaaa
herkeste 29 lotçuk var zatennnnKaç. Saattir mart ayındaki düzeltmeyle ilgili analizler yapuyorum kendi kendimemart ayındaki gibi. Olursa bizim düzlüğr çıkmamız biraz uzun sürer tek umudum ışık plastik. Yarın sonunda işlem görecek. aldığım da 29 lotcuk