Yatırım bizden sorulur! :)

Işık plastik in tahtası yarın açılıyormuş. cumhuriyet tarihinin rekoru kırılmış gelen talebe göre. YouTube da biri öyle yazmış. Biri de yorumlarda 10 tavan yapar yazmış. 5 e de razıyım. Ayyy hadi inşaallah
Ytd

Noracım, alım için biraz daha mı beklesen? Yani takip et en azından yarın gün sonunu ya da ilerleyen günleri..ben battım, sen batma Buna borsada düzeltme hareketi diyorlarmış, biraz sürebilirmiş:/

Noracım, alım için biraz daha mı beklesen? Yani takip et en azından yarın gün sonunu ya da ilerleyen günleri..ben battım, sen batma Buna borsada düzeltme hareketi diyorlarmış, biraz sürebilirmiş:/

Ben borsaya girdiğimden beri 1 ya da 2 kez böyle iyi alım fırsatı yakaladım, tecrübe de etmeyince acele ettim biraz evet şu an düzeltme hareketi mi bu? Bu düzeltmeler kaç gün sürüyor ki acaba? Biraz düzeltmelerle ilgili. Youtudan video izlemek iyi olacak sanırım

Ben de yeniyim noracım:/ pek bilgim yok ama son düzeltme(geçen mart) 1 hafta sürmüş, sonra aşağı sürmüşler:/
Bir de benim çok vaktim de yok öğrenecek, özet bilgi alıyorum eşimden..

Ben de yeniyim noracım:/ pek bilgim yok ama son düzeltme(geçen mart) 1 hafta sürmüş, sonra aşağı sürmüşler:/
Bir de benim çok vaktim de yok öğrenecek, özet bilgi alıyorum eşimden..

ben de bugün ekran başında fed faiz oranını sabit tuttu diye alım yapacak fırsat olur diye bekledim. fedin açıklamasına bağlı bir düşüş olduğunu düşününce acele ettim düşüş kısa sürer diye, alduklarım iyice düşerse yarın kahrolurum:))) sanırım borsayı ne kadar takıyorum ne kadar sabırlıyım bu düzeltmeden sonda anlayacağım:)

Canım daha çok yeniyiz..zararına çıkmak:stop olmak demek(mi? Bilen düzeltsin lütfen Kötü bişey değil, daha alttan alırız, ben de sabah bakıp, duruma göre çıkıcam..düşüş uzun soluklu olur, aşağı doğru indirirlerse ben de kahrolurum daha yeni gelmiştik, hoşgeldini böyle mi yapacaktın bize borsa

Battı balık yan gider, canımız sağolsun hep erkekler mi batıracak, biraz da biz batıralım gasteci abi bunu da yaz gastene
durun rahatsız etmeyin benii .o kadar çok altın almışım ki bu küpe de sığmadı.arkadaşlarrr fazla küpü olan var mıııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…