-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.241
Yatırım tavsiyesi değildirBu ytd nedir neyin kısaltması
Bu ytd nedir neyin kısaltması
Ayy kızlar ben bugün güzel alım yaptım düşüşlerden faydalanarak, kademeli alım yapmama rağmen ben aldıkça tekrar düştü her kağıtta yaklaşık Bi 20 kuruş daha düştü (lot başına) aşırı üzülmedim ama az buçuk keyfim kaçmadı değildaha ucuza alabilirdim aslında kapanışa yakın iyice
Noracım, alım için biraz daha mı beklesen? Yani takip et en azından yarın gün sonunu ya da ilerleyen günleri..ben battım, sen batmaAyy kızlar ben bugün güzel alım yaptım düşüşlerden faydalanarak, kademeli alım yapmama rağmen ben aldıkça tekrar düştü her kağıtta yaklaşık Bi 20 kuruş daha düştü (lot başına) aşırı üzülmedim ama az buçuk keyfim kaçmadı değildaha ucuza alabilirdim aslında kapanışa yakın iyice düştü. Elimde nakit de kalmadı anamın parası vardı yarın onla da alayım maaşı alınca üzerine eklerim. Haberi olursa canımı okuyabilir parayı kullanıyorum diye değil, borsada kullanıyorum diye
Noracım, alım için biraz daha mı beklesen? Yani takip et en azından yarın gün sonunu ya da ilerleyen günleri..ben battım, sen batmaBuna borsada düzeltme hareketi diyorlarmış, biraz sürebilirmiş:/
Ben de yeniyim noracım:/ pek bilgim yok ama son düzeltme(geçen mart) 1 hafta sürmüş, sonra aşağı sürmüşler:/Ben borsaya girdiğimden beri 1 ya da 2 kez böyle iyi alım fırsatı yakaladım, tecrübe de etmeyince acele ettim biraz evetşu an düzeltme hareketi mi bu? Bu düzeltmeler kaç gün sürüyor ki acaba? Biraz düzeltmelerle ilgili. Youtudan video izlemek iyi olacak sanırım
acilinn 8bin küsürle ben kazandimHadi yarışalım kim daha çok batıracak ahahh:)
ayın üçüne kadar artmazsa ben de alacağımmm.bu hafta cep delik cepken delik takılıyorummmm.kredi kartım dışında kuruşş param yokkkBen bugun altin da aldim. Cunku dususlerde sepet yapmak önemli
hahhh borsa da bir sen eksiktinn bibiiiii .tekmill kadınlarrr burdaaaa paralar gözlerini ışıldattıHangi çimentocu bu deyin bakam
Ben de yeniyim noracım:/ pek bilgim yok ama son düzeltme(geçen mart) 1 hafta sürmüş, sonra aşağı sürmüşler:/
Bir de benim çok vaktim de yok öğrenecek, özet bilgi alıyorum eşimden..
Temsilen C ceycey0406 i gönderirizYa paraları batırıp bide üstüne neden gülüyosunuzyarın televizyonada çıkarız biz
Ay neyse ben iyiyim 4450 batırmışım hahaha
Battı balık yan gider, canımız sağolsunYa paraları batırıp bide üstüne neden gülüyosunuzyarın televizyonada çıkarız biz
Canım daha çok yeniyiz..zararına çıkmak:stop olmak demek(mi? Bilen düzeltsin lütfenben de bugün ekran başında fed faiz oranını sabit tuttu diye alım yapacak fırsat olur diye bekledim. fedin açıklamasına bağlı bir düşüş olduğunu düşününce acele ettim düşüş kısa sürer diye, alduklarım iyice düşerse yarın kahrolurum:))) sanırım borsayı ne kadar takıyorum ne kadar sabırlıyım bu düzeltmeden sonda anlayacağım:)
durun rahatsız etmeyin benii .o kadar çok altın almışım ki bu küpe de sığmadı.arkadaşlarrr fazla küpü olan var mıııı?Battı balık yan gider, canımız sağolsunhep erkekler mi batıracak, biraz da biz batıralım gasteci abi bunu da yaz gastene
Sefamız olsun adamlar hanımın bileziklerini yerken iyiydi bende kocamın paralarını ezicemBattı balık yan gider, canımız sağolsunhep erkekler mi batıracak, biraz da biz batıralım gasteci abi bunu da yaz gastene
Ben zaten borsadayım yazdan berihahhh borsa da bir sen eksiktinn bibiiiii .tekmill kadınlarrr burdaaaa paralar gözlerini ışıldattı