- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.221
Ama agzimin suyu akiyo yarin altin bozup coine gomcem o olcak hesap yapiyorum degebilecegi noktalari tahmin edebiliyorum
Off
Bende dustu sanip ptesi aldim
Hatta birini satcam sandim cok yuksekten almisim Allahta beni bildigi gibi yapsin
Bu elmaların hangi yörenin kızlar kulağıma söyleyin aramızda1200 adet almistim 78 kurusken.
Sonra da aldim daha yuksek fiyatlardan. 1.01 2.60 gibi...
Ben de 1000 bitcoin aldim,ama ruyamdaGercek bir yatirimci
Ben biraz aldim bugun ama yarini bekliyorum belki daha da duser diye. Bir miktar da yarin alirim... biraz da cuma
Simdi,her cesit var,vatanimiz topragindan hepsiBu elmaların hangi yörenin kızlar kulağıma söyleyin aramızda
Ben de 1000 bitcoin aldim,ama ruyamda
(boyle bir tabir var mi onu bile bilmiyorum)
Okuya okuya konuyu, gecen gece hem bitcoin hem de birtakim hisseler almisim
Insallah konusmamisimdir,para filan sayarmisim bir de
Oooo tam bana goreTabi tabi koyuyorlar cebine 100 bin tl ondan sonra banka reklamındaki gibi paraları paraları saç saç saç
Şimdi mesela manavdamı satılıyor, elektirikçidemi, inşaatçıdamı dükkanı bulamadımSimdi,her cesit var,vatanimiz topragindan hepsi
Arada kahkahalarla birsey anlatirken durtuyor esimDokuzbindokuzyuzdoksanalti
Dokuzbindokuzyuzdoksanyedi
Dokuzbindokuzyuzdoksan....
Karisti bastan
He iste o dediklerinden sepet yapiyorsun,1 cimentocu da mutlaka koyuyorsunŞimdi mesela manavdamı satılıyor, elektirikçidemi, inşaatçıdamı dükkanı bulamadım
Arada kahkahalarla birsey anlatirken durtuyor esim
Artik borsa okuryazarligi egitimindeyim,konusmamam lazim
Yanlış çimentocuya girmişim bak gördünmüHe iste o dediklerinden sepet yapiyorsun,1 cimentocu da mutlaka koyuyorsun
Himmet ağabeyyyAy ne bileyim gozumun onune geldi
Bize altin sayma makinasida lazim
Hangi çimentocu bu deyin bakamYanlış çimentocuya girmişim bak gördünmügidemde köşe başındakine uğrayam. Allah razı olsun yerken seni anarım artık
Sanal borsacıyız biz şakacıktan takılıyoruz YTDHangi çimentocu bu deyin bakam
Cimento deyip hor gorme,her sepette 1 cimento olmaliymis,diyenlerin yalancisiyim:))Yanlış çimentocuya girmişim bak gördünmügidemde köşe başındakine uğrayam. Allah razı olsun yerken seni anarım artık
Adeta benSanal borsacıyız biz şakacıktan takılıyoruz YTD
Olsun,her inisin bir cikisi vardirBu arada bilen, tecrübe eden bu konuda bilgi verebilir mi böyle düşüşlerde ne zaman alım yapılmalı o an ki. Hislerimize göre mi hareket etmeliyizben mesela hedef fiyat belirliyorum onun altına düşerse az az alıyorum ama ben aldıkça düştü, düştükçe De Aldım ama baktım para kalmamış