Yatırım bizden sorulur! :)

Ama agzimin suyu akiyo yarin altin bozup coine gomcem o olcak hesap yapiyorum degebilecegi noktalari tahmin edebiliyorum :KK70:
Off
Bende dustu sanip ptesi aldim 🙃
Hatta birini satcam sandim cok yuksekten almisim Allahta beni bildigi gibi yapsin :KK70:

Ben bugun altin da aldim. Cunku dususlerde sepet yapmak önemli 😍😍

Gercek bir yatirimci 😇🥰

Ben biraz aldim bugun ama yarini bekliyorum belki daha da duser diye. Bir miktar da yarin alirim... biraz da cuma 😍😍
Ben de 1000 bitcoin aldim,ama ruyamda😂
(boyle bir tabir var mi onu bile bilmiyorum)
Okuya okuya konuyu, gecen gece hem bitcoin hem de birtakim hisseler almisim :KK76:
Insallah konusmamisimdir,para filan sayarmisim bir de:KK70:

Ben de 1000 bitcoin aldim,ama ruyamda😂
(boyle bir tabir var mi onu bile bilmiyorum)
Okuya okuya konuyu, gecen gece hem bitcoin hem de birtakim hisseler almisim :KK76:
Insallah konusmamisimdir,para filan sayarmisim bir de:KK70:

Dokuzbindokuzyuzdoksanalti
Dokuzbindokuzyuzdoksanyedi
Dokuzbindokuzyuzdoksan....

Karisti bastan :KK70:

Ayy kızlar ben bugün güzel alım yaptım düşüşlerden faydalanarak, kademeli alım yapmama rağmen ben aldıkça tekrar düştü her kağıtta yaklaşık Bi 20 kuruş daha düştü (lot başına) aşırı üzülmedim ama az buçuk keyfim kaçmadı değil 😁daha ucuza alabilirdim aslında kapanışa yakın iyice düştü. Elimde nakit de kalmadı anamın parası vardı 😁yarın onla da alayım maaşı alınca üzerine eklerim. 🤪Haberi olursa canımı okuyabilir🤪parayı kullanıyorum diye değil, borsada kullanıyorum diye 🤪

Bu arada bilen, tecrübe eden bu konuda bilgi verebilir mi böyle düşüşlerde ne zaman alım yapılmalı o an ki. Hislerimize göre mi hareket etmeliyiz 😁ben mesela hedef fiyat belirliyorum onun altına düşerse az az alıyorum ama ben aldıkça düştü, düştükçe De Aldım ama baktım para kalmamış 😁🤪
Olsun,her inisin bir cikisi vardir😍😍

X