- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.761
düzelir nasılsa.sonbahara da coşar.bugün iyiydi gene.artık al sat yapmıyorum.öylece duruyorlar aldıklarım uzun zamandır.yaz mevsimini borsada harcayamam.Off demeiyiyim ben. Borsadan elimi ayagimi cektim bir süreligine. Pek takip de etmiyorum isler kesat desene
9 ve katları mi deseydin kihey gidiii eski zamanlarr heyy.dolar 9 u görecek demiştim de o kadar yükselir mi atma eyyy üye demişlerdi.keşke 9 olaydııı şimdilerde deeee
Şubat sonu mart başı diyede eklemesi gerekiyordu9 ve katları mi deseydin ki
Ama sene belirtmeyecek herhangi bir senenin Şubat sonu Mart başıŞubat sonu mart başı diyede eklemesi gerekiyordu
sinpaş ta almam lazım amaAma sene belirtmeyecek herhangi bir senenin Şubat sonu Mart başı
Şöyle diyelim o zaman dolar 3 haneleri görecek şubat sonu mart başı, sarı çizmeli mehmet ağa dan tüyo aldım varımı yoğumu yatırdımAma sene belirtmeyecek herhangi bir senenin Şubat sonu Mart başı
altın sene sonu 5000 tl olacak diyorum ben de.ytdŞöyle diyelim o zaman dolar 3 haneleri görecek şubat sonu mart başı, sarı çizmeli mehmet ağa dan tüyo aldım varımı yoğumu yatırdım( aman ha yatırım tavsiye değildir ironidir )
Amaaaa hangi senenin sonualtın sene sonu 5000 tl olacak diyorum ben de.ytd
onu da 3 vakte kadar açıklayacağımm.az sonraaaaa.devamı haftayaaa.ama hangi haftayaaa bilememmmmmAmaaaa hangi senenin sonu
Aman ağalara dikkatŞöyle diyelim o zaman dolar 3 haneleri görecek şubat sonu mart başı, sarı çizmeli mehmet ağa dan tüyo aldım varımı yoğumu yatırdım( aman ha yatırım tavsiye değildir ironidir )
Şimdi sana bir sır vericem bir koyuyorsun 3 alıyorsun şşşş kimseye deme amaAman ağalara dikkat
ee bunun için borsaya neyim gerek yok.alırım bir dişi bir irkek köpek.çiftleşirler.bir koyar 3 4 alırım yavrularla.Şimdi sana bir sır vericem bir koyuyorsun 3 alıyorsun şşşş kimseye deme ama
Tavşan daha karlı oluree bunun için borsaya neyim gerek yok.alırım bir dişi bir irkek köpek.çiftleşirler.bir koyar 3 4 alırım yavrularla.
Peki 3 kuruş zararımızı da karşılıyor musunŞöyle diyelim o zaman dolar 3 haneleri görecek şubat sonu mart başı, sarı çizmeli mehmet ağa dan tüyo aldım varımı yoğumu yatırdım( aman ha yatırım tavsiye değildir ironidir )
Sen sarı çizmeli mehmet agayı tanır mısın? Gariban dostu, agalar agasıdır o ,3 kuruşunla bize kafamı tutiysenPeki 3 kuruş zararımızı da karşılıyor musun
Borsadan çıktım iyice resmen yaSelam kizlar halka arzlari takip eden var mı
Bende çok koptum da halka arzlar dikkatimi çekti yineBorsadan çıktım iyice resmen ya
Selam ben obaseye katıldımSelam kizlar halka arzlari takip eden var mı