- 12 Temmuz 2006
- 55.510
- 212.821
- 52
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.741
öyle kandırıyorlar ki ben de düştüm bir ara bu oyuna.hisseyi öneriyor ısrarla yüzde yüz kazanacaksın diyor alıyorum.hisse gün gün düşüyor..1 ay bekliyorum olacağı yok elden çıkarıp kendi bildiğim hisseleri alıyorum.o ara hiç bahsetmiyor öneren kişi bu hisseden.sonra o hisse borsanın doğası gereği bir kere tavan yapınca ya da tavana yakın yükselince hemen yazıyor bakın size demedim mi çıkacak diye .e mübarek aradan uzun zaman geçti zarar üstüne zarar ettik o hisse elimizde yok ki artık.bir tavanla mı zararımız çıkacak?sonra aynı hisse tekrar düşüşe geçiyor.başkasını öneriyor haydii geç kalan yaya kalır diye.o hisse de doğru dürüst çıkmıyor.bist 30 dan bir şey alsan bilmeden önerdiğinden kat kat çok kazanırsın halbuki.böyle böyle insanlar kandırılıyor maalesef.ben de düştüm bu tuzağa acemiyken.kimse inanmasın demek için yazdım
07 Mayıs 2022-Dolar/TL alış: 14,9283 TL, satış:14,9530 TL.Selam yatirimcilar, size akil danismak istiyorum. 750bin gibi bir param var. kardesim volkswagen golf ayirttirmis yatirim olsun, alali garajda bekletelim diye. Hammade/araba sikintisi olacak, zamani gelince satariz diyor ki cok mantikli. Diger alternatif parayi dovize cevirmek ki zaten yurtdisinda yasiyorum. Ama her turlu para su an deger kaybediyor, dolar da euro da enflasyon var o nedenle mal alip parayi mala baglamak dovizden mantikli geliyor. Tek sorun arabayi turkiyede alacagim ve tl her an deger kaybettigi icin acaba kar etmeye calisirken arabanin patasi dolar karsisinda erir mi diye endise ediyorum. Ne dersiniz?
Merhaba yatırımlara bakayım dedim ve bu mesajı bir tebessümle okudum. Umarım sizi dinlemişlerdir arkadaşlarÖncelikle parayı mutlaka bölün, altın ve dolar alın bir kenarda dursun. Tl olarak saklamayın.
Her maaşınızda bir ay altın , 1 ay dolar alin bırakın. Mesela 4 bin tl varsa ihtiyacınız olan parayı ayırıp hemen dolar yada altına çevirin ki biriksin, yakında dolar 8 i bulur, altın desen alıp gidiyor başını
herseyi iyi tahmin eden nanam keske donsenÖncelikle parayı mutlaka bölün, altın ve dolar alın bir kenarda dursun. Tl olarak saklamayın.
Her maaşınızda bir ay altın , 1 ay dolar alin bırakın. Mesela 4 bin tl varsa ihtiyacınız olan parayı ayırıp hemen dolar yada altına çevirin ki biriksin, yakında dolar 8 i bulur, altın desen alıp gidiyor başını
Zamanında burada dolar 9 u görür dendiği için kavga bile çıkmıştıMerhaba yatırımlara bakayım dedim ve bu mesajı bir tebessümle okudum. Umarım sizi dinlemişlerdir arkadaşlar
Ciddi misin bak oraları okumadım, köprünün altından çok sular akmıştır okumama gerek yok demiştim kaçırmışımZamanında burada dolar 9 u görür dendiği için kavga bile çıkmıştı
Ne 9u Daha kaçları gördü
Eski güzel günler...Merhaba yatırımlara bakayım dedim ve bu mesajı bir tebessümle okudum. Umarım sizi dinlemişlerdir arkadaşlar
Evet evet vatan haini ilan etmişdi malum şahıs C ceycey0406 iZamanında burada dolar 9 u görür dendiği için kavga bile çıkmıştı
Ne 9u Daha kaçları gördü
hey gidiii eski zamanlarr heyy.dolar 9 u görecek demiştim de o kadar yükselir mi atma eyyy üye demişlerdi.keşke 9 olaydııı şimdilerde deeee
yatırımlarımız battı ne şenlenmesi anacığımmm.borsa geri geri gidiyor .altın da öyle.Ay ortalık şenlenmiş
Ben de bizim kizlar napiyorlar acaba diyordum herkese selamlarKonu hortlamisken selamlar olsun bizim kızlar
selam mavimli.1 aydır borsadan batıyoruz yokluğunda.ama çıkacak e lanet hisseler.tek lot satmadan bekledim bu süreci.sen nasılsınn?Ben de bizim kizlar napiyorlar acaba diyordum herkese selamlar
Off demeselam mavimli.1 aydır borsadan batıyoruz yokluğunda.ama çıkacak e lanet hisseler.tek lot satmadan bekledim bu süreci.sen nasılsınn?