Yatırım bizden sorulur! :)

Ahahah bacım sen sansa ilerlemeye devam etsen daha hayırlı olur bence
Fikir, duyum diye diye ben bir adım ilerleyemedim sahsen :)

Kizlar, kizlar özlemişim sizi alt alta okumayı yahu! Yine yazın, hep yazın

Benim bugğn kazançsız geçti her yer yeşil dünden beri benim al satlık hisse kırmızı
Tatildeki yemek masrafını çıkarayım dedim ancak yarısı çıktı buna da şükür. Pazartesi sabahtan obaseden çıkarım onu da yemek parası yaparım yatırım tavsiyesi değildir

Selam
bugün barem ne oldu öyle ya .ben ciddi umutluyum en azından bugün de tavan gider diye. sabah işlerim vardı ,10.45 gibi bı baktım eksi 8 lerdeydi hemen sattım. ama uzuldum de keşke cuma ciksaydim
ytd tabiki

Ben tekrar başladım borsaya. Toplu param var ama hepsiyle tek seferde almadım. Gün içinde düşüşleri değerlendirmeye çalışıyorum ve kademeli alıyorum.
İlk önce kısa vade de kar görüp çıkarım diyordum ama şimdi çıkınca tekrar almak için tren kaçıyor gibi gelmeye başladı o yüzden düştükçe toplamaya çalışacağım bir süre

borsadan nasıl para kazanıyorsunuz kızlar ya? bugüne kadar hiç düşünmedim ama küçük bir miktar da olsa borsaya girsem mi diye düşünüyorum ne dersiniz?

borsadan nasıl para kazanıyorsunuz kızlar ya? bugüne kadar hiç düşünmedim ama küçük bir miktar da olsa borsaya girsem mi diye düşünüyorum ne dersiniz?

Güzel şirketler buluyoruz
Buyuyen, yatırım yapan karlılığı hep artan
O şirketle alakali haberleri takip ediyoruz
Bir sürü uygulama, program var o şirketle alakali temel analiz teknik analiz yapan onlari inceliyoruz
temettü veren şirketleri de ek olarak inceliyoruz
temettü emekliliği ne demek araştırıyoruz

Demek isterdimmmmmmm

Ama şöyle bi şirket var anlik 4 tl ama mayıs sonu haziran başı çift hane olacak ben aldım diyenlere uyuyoruz hahajahjaajajjhahahahhahhaahh

Ay sesli güldüm ahhahajjaj

Ahahaha yesa yine yapmışsın yapacağını.Bende okuyorum evet nede güzel anlatıyor diye, sonu beni benden aldı

Selam hanımlar
herkesler iyidir umarım.konumuzdan alakasız ama artık bir robot süpürge almak istiyorum. ne alayim hangisi fiyat performanstir, moplu mu mopsuz mu vs.vs. bi yardımcı oluverin bana lütfen
bende i robot i3 var baya guzel ama imkani olsa i9 fln alirim onlad daha guclu.
Irobot brava jey m6 moplu da vardi ama hep iz birakiyordu yerlerde. geri verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…