- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.423
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.801
Merhaba,obaseye girdim bugün tavan oldu. Barem için 50 lot talep ettim.
Merak ettiğim yeotek bölünmüş geçen yıl bayağı ekmeğini yedim bu hissenin sanırım 17 tavan görmüştük. Bugün de tavan olmuş gidişatı nasıl olur fikri olan var mı acaba? Borsa bilgim yok tamamen şansa ilerliyorum.
Güz gülleri gibiyizzz hiç bahar yaşamadıkkkSonbaharda burası hareketlenir diye umuyorum, kış aylarındaysa yorumlara cevap vermeye yetişemeyiz gibi sanki mi acaba
Ah guzuuummm yapraklarınız mı soldu ne olduuuuGüz gülleri gibiyizzz hiç bahar yaşamadıkkk
Amin amin o zaman hepberaber doldururuz keseleriAh guzuuummm yapraklarınız mı soldu ne olduuuu
Ben umutluyum Ekim-Kasım sonrası bir kaynaşma kıpraşma olur diye düşünüyorum, inşallah olur herkesin kesesi dolar
İnşallahAh guzuuummm yapraklarınız mı soldu ne olduuuu
Ben umutluyum Ekim-Kasım sonrası bir kaynaşma kıpraşma olur diye düşünüyorum, inşallah olur herkesin kesesi dolar
borsadan nasıl para kazanıyorsunuz kızlar ya? bugüne kadar hiç düşünmedim ama küçük bir miktar da olsa borsaya girsem mi diye düşünüyorum ne dersiniz?
AhahahaGüzel şirketler buluyoruz
Buyuyen, yatırım yapan karlılığı hep artan
O şirketle alakali haberleri takip ediyoruz
Bir sürü uygulama, program var o şirketle alakali temel analiz teknik analiz yapan onlari inceliyoruz
temettü veren şirketleri de ek olarak inceliyoruz
temettü emekliliği ne demek araştırıyoruz
Demek isterdimmmmmmm
Ama şöyle bi şirket var anlik 4 tl ama mayıs sonu haziran başı çift hane olacak ben aldım diyenlere uyuyoruz hahajahjaajajjhahahahhahhaahh
Ay sesli güldüm ahhahajjaj
bende i robot i3 var baya guzel ama imkani olsa i9 fln alirim onlad daha guclu.Selam hanımlar
herkesler iyidir umarım.konumuzdan alakasız ama artık bir robot süpürge almak istiyorum. ne alayim hangisi fiyat performanstir, moplu mu mopsuz mu vs.vs. bi yardımcı oluverin bana lütfen
Çok teşekkür ederim bunu araştırmaya basliyorumbende i robot i3 var baya guzel ama imkani olsa i9 fln alirim onlad daha guclu.
Irobot brava jey m6 moplu da vardi ama hep iz birakiyordu yerlerde. geri verdik