- 12 Nisan 2012
- 4.393
- 6.601
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.721
Uzun surede ,iyi hisseler muhakkak kazandiracaktir diye düşünüyorum.Ben de tam tersi al-satı sevmiyim nomu. Herkesin tarzı farklı gerçi, para kazandırdığı sürece hepsi ok. Mesela benimki kazandırmadı
İnşallah, benim de ümidim o ama göreceğiz artık :))Uzun surede ,iyi hisseler muhakkak kazandiracaktir diye düşünüyorum.
Senin hisselerin iyiydi diye hatirliyorum
Memleket cok etkiliyor ,ya bir ara öyle düşünüyordum ki , ülke batacak gibi hissediyordum .İnşallah, benim de ümidim o ama göreceğiz artık :))
Hisseler iyi de memleketin hali kötü ondan zaar
Bereket versin.Merhaba kizlar,
23 Ocakta coinler epey düşünce 1000 liralık chiliz , 1000 liralık da holo almıştım.
O günkü kurla bu 2000 lira ile 150 dolar ya da 2,5 gram altın alabiliyordum.
Şimdi ikisi de arttı, daha da artabilirdi ama azaladabilirdi. Risk almak istemedim, toplam 3630 liradan bozdurdum. Hesbima geldiği gibi de 3 gram altın aldım, 55 de dolar alacağım elden.
Hiç yoktan iyidir:)
Mutlu oldum da ,paylaşayım istedim.
Bu konuyu ilk açtığımda lot nedir, bedelli, bedelsiz, halka arz nedir bilmiyordum, belki bilmiyorduk hatta :) şimdi 40 yıllık borsaci gibi dönüyor sohbet.
Okurken yabancı dil gibi gelirdi şimdi komşu Ayşe teyzenin hayatını dinliyor gibi dinliyorum hehehe
Yatırımdan kâr etmedik belki ama genel kültürden kâr ettik. Geçen gün borsa nasil oluyor diye soran ablama cok biliyor gibi anlattım misal cok havaliydi
Bende uzundur işler kesat kızlar..
Yerimde sayıyorum. Bugünümüze cok şükür..
Ablanız gibi ben de sorayım
“Borsa nasıl oluyor”
Bana da anlatın
Selamlar kızlar
Ne güzel başlıktı bu bir anda herkes kayboldu
Zengin olan çıktı herhalde kasmasın diye
Bir ek gelir oluşturma fikrim var.
Bir dükkana yiyecek içecek otomatı ile masaj koltuğu koyucam. Sizce nasıl fikir oluru olmazı nedir
Dükkan ne üzerineydi?Selamlar kızlar
Ne güzel başlıktı bu bir anda herkes kayboldu
Zengin olan çıktı herhalde kasmasın diye
Bir ek gelir oluşturma fikrim var.
Bir dükkana yiyecek içecek otomatı ile masaj koltuğu koyucam. Sizce nasıl fikir oluru olmazı nedir
Selamlar:)
Ben hala fakir..
Zenginler bize de yol göstersin. :)
Hic bilmiyorum ki nasil oluyor bu işler.
Otomat ve masaj koltuğunu satın alıp dükkana koyup kazancı bölüşme şeklinde mi oluyor?
Dükkan ne üzerineydi?
Valla biz hâlâ fakiröğretmen maaşı eridi gitti zamların önünde.
Dükkan eşimin dükkanısadece erkeklerin gittiği bir yer diyim anlayın
Evet düşündüğüm bunları ikinci el alıp koyucam dükkana. Geliri gideri tamiri içini doldurması benden.
Dükkan sahibi beyle geliri paylaşmak istemiyorum
O zaman ben olsam ben de koyardım. Ne gelirse kâr :)Dükkan eşimin dükkanısadece erkeklerin gittiği bir yer diyim anlayın
Evet düşündüğüm bunları ikinci el alıp koyucam dükkana. Geliri gideri tamiri içini doldurması benden.
Dükkan sahibi beyle geliri paylaşmak istemiyorum