Yatırım bizden sorulur! :)

Selam kizlar halka arzlari takip eden var mı
barem ambalaj var kuzum.bugün ve yarın saat 12.45 e kadar almalısın alacaksan saat 10 dan.36 tl lotu.lotu biraz pahalı .ben 1000 tl lik başvuracağım sadece.eşit dağılım olacak.şu an obase var elimde.çok az lot verdi.tavan yaptı bugün.dün akşam şişecam ın bilançosu açıklandı.efsane bir bilanço çıktı.sasa tüpraş alarko vs de iyi gelecek deniyor..ytd.

Ben de ya batıcaz ya çıkıcaz dedim büyük risk aldım. 4 temmuzda... Detay burda veremem tabii 😁

Bir de 97 den beri ilk kez tatile çıkıcaz balayına bile gitmemiştik biz 😍 son tatilimde 6 yaşımdaymışım o da kaplıca tatili 😁😁
Allah içine sindirsin♥️♥️
barem ambalaj var kuzum.bugün ve yarın saat 12.45 e kadar almalısın alacaksan saat 10 dan.36 tl lotu.lotu biraz pahalı .ben 1000 tl lik başvuracağım sadece.eşit dağılım olacak.şu an obase var elimde.çok az lot verdi.tavan yaptı bugün.dün akşam şişecam ın bilançosu açıklandı.efsane bir bilanço çıktı.sasa tüpraş alarko vs de iyi gelecek deniyor..ytd.
Bende baremi gördüm de aklıma geldi sizlere de danışayım dedim biliyorsun bayadir bakmıyorum borsaya

Bende baremi gördüm de aklıma geldi sizlere de danışayım dedim biliyorsun bayadir bakmıyorum borsaya
koroplasttan kazandım.obase bugün işleme başladı zaten.diğerine de gireceğim.eşim lotu pahalı dikkat et dedi ama.gene de gireceğim ben.ytd.

koroplast kaç gündür iyi gidiyor.ama oransaldı işte.ben başkasının hesabından aldırmıştım.karını bana gönderecek.kendim almadım.
Oransala hiç katılmıyorum eşitlerde de az lot düşüyor bi heyecanı yok

Merhaba,obaseye girdim bugün tavan oldu. Barem için 50 lot talep ettim.
Merak ettiğim yeotek bölünmüş geçen yıl bayağı ekmeğini yedim bu hissenin sanırım 17 tavan görmüştük. Bugün de tavan olmuş gidişatı nasıl olur fikri olan var mı acaba? Borsa bilgim yok tamamen şansa ilerliyorum.

Bir an Cihat Çiçek kanalındayım zannettim maşallah size :KK36:

X