- 30 Aralık 2009
- 22.525
- 87.210
- 40
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.781
Kuzum nasılsın ya ?Selam ben obaseye katıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum nasılsın ya ?Selam ben obaseye katıldım
İyiyim çok şükür sen nasılsınKuzum nasılsın ya ?
Borsadan çıktım iyice resmen ya
Bende çok koptum da halka arzlar dikkatimi çekti yine
barem ambalaj var kuzum.bugün ve yarın saat 12.45 e kadar almalısın alacaksan saat 10 dan.36 tl lotu.lotu biraz pahalı .ben 1000 tl lik başvuracağım sadece.eşit dağılım olacak.şu an obase var elimde.çok az lot verdi.tavan yaptı bugün.dün akşam şişecam ın bilançosu açıklandı.efsane bir bilanço çıktı.sasa tüpraş alarko vs de iyi gelecek deniyor..ytd.Selam kizlar halka arzlari takip eden var mı
Nasıl eski tadı varmiSelam ben obaseye katıldım
Allah içine sindirsinBen de ya batıcaz ya çıkıcaz dedim büyük risk aldım. 4 temmuzda... Detay burda veremem tabii
Bir de 97 den beri ilk kez tatile çıkıcaz balayına bile gitmemiştik biz son tatilimde 6 yaşımdaymışım o da kaplıca tatili
Bende baremi gördüm de aklıma geldi sizlere de danışayım dedim biliyorsun bayadir bakmıyorum borsayabarem ambalaj var kuzum.bugün ve yarın saat 12.45 e kadar almalısın alacaksan saat 10 dan.36 tl lotu.lotu biraz pahalı .ben 1000 tl lik başvuracağım sadece.eşit dağılım olacak.şu an obase var elimde.çok az lot verdi.tavan yaptı bugün.dün akşam şişecam ın bilançosu açıklandı.efsane bir bilanço çıktı.sasa tüpraş alarko vs de iyi gelecek deniyor..ytd.
Amin teşekkürlerAllah içine sindirsin
Bende haremi gördüm de aklıma geldi sizlere de danışayım dedim biliyorsun bayadir bakmıyorum borsaya
Bence yok. Çok tecrübem yok ama ben bile çok umut bağlamadım.Nasıl eski tadı varmi
koroplasttan kazandım.obase bugün işleme başladı zaten.diğerine de gireceğim.eşim lotu pahalı dikkat et dedi ama.gene de gireceğim ben.ytd.Allah içine sindirsin
Bende baremi gördüm de aklıma geldi sizlere de danışayım dedim biliyorsun bayadir bakmıyorum borsaya
Evet bana da pahalı geldi ama bilemedimkoroplasttan kazandım.obase bugün işleme başladı zaten.diğerine de gireceğim.eşim lotu pahalı dikkat et dedi ama.gene de gireceğim ben.ytd.
koroplast kaç gündür iyi gidiyor.ama oransaldı işte.ben başkasının hesabından aldırmıştım.karını bana gönderecek.kendim almadım.Bence yok. Çok tecrübem yok ama ben bile çok umut bağlamadım.
Allah içine sindirsin
Bende baremi gördüm de aklıma geldi sizlere de danışayım dedim biliyorsun bayadir bakmıyorum borsaya
Oransala hiç katılmıyorum eşitlerde de az lot düşüyor bi heyecanı yokkoroplast kaç gündür iyi gidiyor.ama oransaldı işte.ben başkasının hesabından aldırmıştım.karını bana gönderecek.kendim almadım.
BenSelam kizlar halka arzlari takip eden var mı
İşte beklediğim kişi
Öyle tabiiSelam kizlar bende obase ye girdim. Barem e de girecektim nakitim yeterli değildi.. Lotlar az olduğu için büyük birşey beklemiyorum ama şu dönemde 100 lira kâra bile Allah bereket versin..
Bir an Cihat Çiçek kanalındayım zannettim maşallah sizebarem ambalaj var kuzum.bugün ve yarın saat 12.45 e kadar almalısın alacaksan saat 10 dan.36 tl lotu.lotu biraz pahalı .ben 1000 tl lik başvuracağım sadece.eşit dağılım olacak.şu an obase var elimde.çok az lot verdi.tavan yaptı bugün.dün akşam şişecam ın bilançosu açıklandı.efsane bir bilanço çıktı.sasa tüpraş alarko vs de iyi gelecek deniyor..ytd.