- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.750
- 37
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.681
Ben bu zaman dek hep altın aldımo zaman denenebılır sepet mantıgı
az altın az gumus az dolar az hısse az coın vs vs lıste uzar
Şahsi görüşüm eğer internet bankacılından almayacaksam altın almaya devam ederdimBen bu zaman dek hep altın aldım
Ne dolar ne hisse ne yeni coinler onlardan anlamam da zamanında babam dolar aldı kuyumcudan sahte cikmsiti o donemler çocuktum çok kotu gunlerdi dolar almaya somut uzağım.
Alacağım gümüş ve altın olabilir
Hep altın aldım değişiklik niyetine gümüş alsam mı yoksa altına mi devam etsem bilemedim.
Ben de şöyle düşündüm hani alsam kenara atsam 5 yıl dokunmucam.Şahsi görüşüm eğer internet bankacılından almayacaksam altın almaya devam ederdim
Gümüşü acil durumlarda yada ihtiyaç halinde hemen bozdurmaya yer mekan aramakla uğraşmazdım
Ben altif kullanmadığım banha hesabında cocuklarım adına altın ve gümüş alıyorum. Ama daha çok gümüş alıyorum.
Sürekli kullanmadığım için de hiç sorun olmuyor sadece para transfer edip yatırıma çevirmek için hesabı kullanıyorum
Fiziki gümüş zaman içerisinde kararma yapıyormuş..Ben de şöyle düşündüm hani alsam kenara atsam 5 yıl dokunmucam.
Ozaman ne olur?
Benim kenardaki altinlarim da nerdeyse 7 yıl önce aldığım altınlar öyle duruyor.
Hmm işte bende bunu merak ettimFiziki gümüş zaman içerisinde kararma yapıyormuş..
Bende fiziki almıştım gümüşçü arkadaşımızdan granül gümüş ama kuyumcu hesabı netteki fiyattan daha pahalı verdi..
Gümüs almak banka hesabından daha mantıklı,ama fiziki birikim istiyorsaniz kesinlikle 24 ayar gram altın..
En iyi yol, kendi bildiğini yoldur.Hmm işte bende bunu merak ettim
Güya oksitlenme yapmıyor diyor trendyolda satıcı ama ne kadar doğru
Altincilar bozuyormus onu da hiç sordurmadim
Bu zamana dek hep altın aldım
Somut kenara koydum.
Bazen tapu felan lazım oluyor ozamanlar bozdum
Şuan 200 grama yakın evde bilezik ceyrek var
Altına mi devam edeyim yoksa değişiklik olsun mu diye sordum.
Hmm işte bende bunu merak ettim
Güya oksitlenme yapmıyor diyor trendyolda satıcı ama ne kadar doğru
Altincilar bozuyormus onu da hiç sordurmadim
Bu zamana dek hep altın aldım
Somut kenara koydum.
Bazen tapu felan lazım oluyor ozamanlar bozdum
Şuan 200 grama yakın evde bilezik ceyrek var
Altına mi devam edeyim yoksa değişiklik olsun mu diye sordum.
Teşekkürler.En iyi yol, kendi bildiğini yoldur.
Yıllardır altın biriktirerek güzel birikim yapmışsınız. Aynen devam edin bildiğiniz yoldan gitmeye, hiç riske atmayın
O zaman altına devamBanka hesabından gümüş hesabı açıp arta kalan 10 TL,20 TL gibi küçük miktarlarla gümüş alınabilir ama altın candır diyorum..
Maşallah. Bereketli olsun.Altına devam edeceğim ama bu sefer gözüm karardı bir değişiklik yapmak istedim 250 gramlık külçe gümüş aldım netten 3000 liralık
Altın ve gümüş arasında kaldımMaşallah. Bereketli olsun.
Maaşlar ucu ucuna yetince kimse yatırım yapamaz olduKimse bisey yazmamis kac zamandir. Nerdesiniz kizlar?
Gecinmeye calisiyoruz aldiklarimizla zamlardan sonra . Dogalgaz ve elektrik dusunduruyor beni daha sayac okunmamis .Maaşlar ucu ucuna yetince kimse yatırım yapamaz oldu
Kimse bisey yazmamis kac zamandir. Nerdesiniz kizlar?
Merhaba hanımlar faturalar ve kredi kartı borcu ödendiMaaşlar ucu ucuna yetince kimse yatırım yapamaz oldu
Maaştan 0 tl birikime ayrıldı
Maaşa 12 gün var 100 tl hesapta 150 tl cüzdanda var
Şükür tabii yine de ama ek hesap yolları göründü yine bana hahaahaha