Yatırım bizden sorulur! :)

Bir arkadaş dedi ki 1 yastan itibaren kullanılıyor uzun yıllar kullanırsın cok kaliteli.
Hic batma tehlikesi yok. Çocuk başı hep ustte kaldığı için güvenle alışıyor yüzmeye diye.
Ben yüzme bilmiyordum. Kendi kendime 2 yil önce çırpınarak az biraz öğrendim.
Yavrum küçüklükten öğrensin istiyorum.
Valla dolaptan etiketli buldum mayoyu 80 tlye sadece bu yaz giyebilir ama kaçırmayayim dedim.
Küçülunce satarım. Iyi şeyleri ikinci el bile olsa satmak kolay oluyor onu anladım.

Sahil ilçesindeyim. Yürüyerek 15 dk da denizdeyim. Burada yapacak pek bir sey yok. Piknik yap denize git. :)
Güzel havalarda girsin suya diye düşünüyorum.

Biz 1 yastan beri o kollukları kullanıyoruz bu yazda kullanacağız 6yasında oğlum.Şiddetle tavsiye ederim.Diğer kolluklar kolunda dönüyor bunlar kol altında şişiriliyor hiçbir şekilde dönmüyor batırmıyor içerisinde köpük var patlasa bile batırmıyor ayrıca içerisinde tamir kiti cıkıyor.

Araştırıyorum daha uygun bulur muyum diye :)
Bir de swimtrainer yüzme simidi buldum. O da keyifli olabilir gibi geldi. Er geç alacağım o kolluklardan. Kolaylıkla yüzme öğrensin istiyorum.

Bir de swimtrainer yüzme simidi buldum. O da keyifli olabilir gibi geldi. Er geç alacağım o kolluklardan. Kolaylıkla yüzme öğrensin istiyorum.
5.yılımız bu yılda kullanacağız bizsinit devriliyor küçükken kollamak gerek bunlarla çok rahat oluyor

herkes çok kaliteli demiş zaten orası kesin
bi de 4 yıl falan da gidiyormuş

Ben de kışın dolap uygulamasından almistim az kullanilmis 130 tl ye aldim gecen baktim ikinci el urune sifirindan fazla istiyorlar bir ara hepsiburada da 50 tl indirim olayi vardi birkac arkadaşım oyle aldi. Bir bak canim en azindan uzun ömürlü olmasi cezbediyor benimki henuz sevemedi o kolluklari bakalim insallah ısınır

Aldım o kolluktan biraz önce geldi kargo. D&R dan aldım 313 TL ye

*Kızlar yaa, dolar rekor seviyelerde ya (8,71) benim de dört bin liralık falan dolarım var . Düşer mi acaba? Satsam mi düşünce üstüne katıp daha fazla almak için? Yoksa hiç riske girmesem mi?

*Bu arada görüşmeyeli bir gram daha aldım.
İş yerinde devamlı millete altın parası topluyorlar yaa,evlenenler, bebeğe karışanlar falan gırla malesef ne kadar kaçsam da aynı odada 3 yıldır calisinca kacamiyorum, ben de katkıda bulunmak zorunda kalıyorum
Sırf bu sebepten Lübnanlı müblanli takildigim bir çocukla sahte nişan yapacam işten cikmadan, o olacak

*takip etmiyorum epeydir,halka arzlar normalde döndü mü:))) belki üstünden halkı silkeleyince - uzaklaştırınca normal insanları normale dönmüştür,bir umut sorayım dedim

100 TL lik gümüş ve 100tl lik altın aldım.
Hisseler de kardan zarardayim. 200 TL lik THY aldım hazır düşmüşken.
Bu defa gerçekten kapattım hazirani.

Gözüm hala 500 un altına düşen altinda 1 Gr daha mı alsam acaba. Borçlar nasılsa bir şekilde ödeniyor

Bereketli olsun kaç gr gümüşün var

Dünden bugüne gram altın 5 TL düşmüş, almak isteyen varsa aklında bulundursun.
Neyse, hazır düşmüşken bir gram da ben aldim, bu ay aldiklarimi 5e tamamladim... Duzhesap olsun diye 40 da gümüş almıştım...
Yaaa ben de THY almak istedim ama mesela 200 lot alsam 250 liraya, çekerken çok düşük rakam diye çekmezsiniz der mi? Son halka arzimda öyle bir sıkıntı yaşamıştım da. Ona gore Alacam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…