- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.941
Teşekkür ederim canımaaaa bizim topiğe gelmişsin.hoşgeldinn.bol bol yatırımların olsunnn
Teşekkür ederim canımKazasız belasız olsun insallah
Ne aldınız acaba :)
Megan 2018 model
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımaaaa bizim topiğe gelmişsin.hoşgeldinn.bol bol yatırımların olsunnn
Teşekkür ederim canımKazasız belasız olsun insallah
Ne aldınız acaba :)
kazasız belasız sağlıkla kullanılsınTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Megan 2018 model
Mersi şekerimkazasız belasız sağlıkla kullanılsın
sen de ne var?önce onu söyle çabbukkkk
O eşler yok mu o eşler... hep mi müsrif olurlar hiç mi yola gelmezler... çıldırtırlar insanı.Teşekkür ederim canım
Aslında çok geç birikim yapmaya karar verdim 2 senedir
Eşimi hala yola getiremedim ama acayip müsrif
canım benim inşallahhh eşim karar verirse alacağız
Ama şurası böyle olsun şuyu da olsun buyu da olsun derken ev fiyatları gün geçtikçe artıyor
Teşekkür ederim canım aslında bende çok müsriftim 2 senedir biraz dikkat etmeye başladım 1 senede 50 gram civarı kendim biriktirdimO eşler yok mu o eşler... hep mi müsrif olurlar hiç mi yola gelmezler... çıldırtırlar insanı.
Arabanız hayırlı olsn güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah
Yaaaaaaa hiç anlamam hisseden inşallahhh zararda olmazsınızBattıkkk kızlarrrr yandık kızlarrrrrHızla düşüyor hisselerrrrrrr
Ben de biriktirdim geçen haftada sattım düşecek diye. Düşmez de çıkarsa zarar duble olacakTeşekkür ederim canım aslında bende çok müsriftim 2 senedir biraz dikkat etmeye başladım 1 senede 50 gram civarı kendim biriktirdim
Herkes zararda geçen haftadan beri. Ne alsak düştüYaaaaaaa hiç anlamam hisseden inşallahhh zararda olmazsınız
Ben bundan 6 ay önce filan bayağı bir kafaya takmıştım tüm altınlarımı bozdurup 250 gram civarı bitcoine girecektim babam vazgeçirdiBen de biriktirdim geçen haftada sattım düşecek diye. Düşmez de çıkarsa zarar duble olacak
Ondan kazananda oldu batandaBen bundan 6 ay önce filan bayağı bir kafaya takmıştım tüm altınlarımı bozdurup 250 gram civarı bitcoine girecektim babam vazgeçirdi
Evet çok kazanan var ama böyle şeylere girmeye çok korkuyorumOndan kazananda oldu batanda
Ben de girmedim cesaret edip. Paramı yüzde elli düşmüş görmeye kalbim dayanmazEvet çok kazanan var ama böyle şeylere girmeye çok korkuyorum
Offfff inşllahhh zarar etmezsünBen de girmedim cesaret edip. Paramı yüzde elli düşmüş görmeye kalbim dayanmaz
Yatırım işi böyle riskli hep kazansak keşke de olmuyorOfffff inşllahhh zarar etmezsün
Günaydın kızlar..
Coin zararim 1500
Borsa zararım 800
Dolap satışlarımla gümüş alırım demiştim degil mi? Hepsini yiyorum. Kilo veremedigim icin kıyafetlerim olmadı ust bas al. Çocuğa uv korumalı mayo al.. Yolculuğa seyahat
Cantasi lazim onu al.. daha güneş kremi yazlık şapka lazim bebeye. Telefon kılıfım öldü. Onu gömmem için yenisini almam lazım.
Ihtiyaclar bitmiyor
Haa myminibaby kolluk varmış yüzme öğrenmesi için en kaliteli dediler ondan da almak istiyorum.
Fiyati 320 tl.. :/
Bu yaz çok para gidecek kesin.
Ayyyy birikim topiklerini okudukça hiç para harcayayım gelmiyor yaaaaa önceden para harcayın a çok mutlu olurdum şimdi üzülüyorum niye harcadım diye
Her ay 1 çeyrek almaya çalışıyorum
Geçen hafta 205 bine araba aldık tek birikimimiz bu
Birazda altınım var
Ev için peşinat olur inşallahhh
Battıkkk kızlarrrr yandık kızlarrrrrHızla düşüyor hisselerrrrrrr
Coin zararim 1500