- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.981
Benim 180 Gr civarı gümüşü olanUmay senin gümüş 180 gram.mi
Benim 150 sana yetişmek için 30 daha mi alsam ki hahahh
Hatta 31 alayım geceyim hahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 180 Gr civarı gümüşü olanUmay senin gümüş 180 gram.mi
Bilmiyorum kimi 450 lere düşecek diyor kimi çıkacak diyor. Ben düşer diye sattım hepsini. Çıkabilir deYatırımcılar söyleyin bakalım
Temmuzda gram altının gidişatı ne olur
Ayy düşmesin ☺ korkuyorum açıkçası. Napsam 500 e bozdursam miBilmiyorum kimi 450 lere düşecek diyor kimi çıkacak diyor. Ben düşer diye sattım hepsini. Çıkabilir de
Ne desem bilmiyorum. Ben 522 den bozup 508 den geri aldım son 30 günde. Sonra tekrar sattım 492 den hisse aldım. Ha hisseler de düştü orası ayrıAyy düşmesin ☺ korkuyorum açıkçası. Napsam 500 e bozdursam mi
Temmuz sonu para lazım
536 ₺ iken bozduracaktım işteNe desem bilmiyorum. Ben 522 den bozup 508 den geri aldım son 30 günde. Sonra tekrar sattım 492 den hisse aldım. Ha hisseler de düştü orası ayrı
Evet hata yaptık orda536 ₺ iken bozduracaktım işte
b536 ₺ iken bozduracaktım işte
O kadar düştü mü?Ben de bugün 487 den bozdurmak zorunda kaldım kredi kartı faizinden iyidir dedim, asgarisini ödedim bozdurup
Malesef..İhtiyaç olmasa hayatta bozdurmazdım, şok oldum duyunca kısmet inşalllah kalanları bozdurmadan atlatırız ay sonunu.O kadar düştü mü?
Öff dün 3 gr daha aldım 143 gr oldu. Zaten geçmişsinUmay senin gümüş 180 gram.mi
Biz bu gümüşleri sıra sıra kolumuza dizelim31 gram alıp Mihail Zoscenko den sonraya yerleşeyim bari hhahaha
Baktım benim Gümüşler 184 Gr. Yarın da alıp 200 e tamamlarım ona göre al sende31 gram alıp Mihail Zoscenko den sonraya yerleşeyim bari hhahaha
Ayy ben de kiskandim genclikten kalma gumuslerimi saydim 22 tane gümüş kunye, 5 tane gümüş zincir, 2 tane gümüş halhal, sayısız gümüş küpe, yüzük ve kolye ucuBaktım benim Gümüşler 184 Gr. Yarın da alıp 200 e tamamlarım ona göre al sende