Yatırım bizden sorulur! :)

O eşler yok mu o eşler... hep mi müsrif olurlar hiç mi yola gelmezler... çıldırtırlar insanı.

Arabanız hayırlı olsn güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah

O eşler yok mu o eşler... hep mi müsrif olurlar hiç mi yola gelmezler... çıldırtırlar insanı.

Arabanız hayırlı olsn güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah
Teşekkür ederim canım aslında bende çok müsriftim 2 senedir biraz dikkat etmeye başladım 1 senede 50 gram civarı kendim biriktirdim

Günaydın kızlar..
Coin zararim 1500
Borsa zararım 800
Dolap satışlarımla gümüş alırım demiştim degil mi? Hepsini yiyorum. Kilo veremedigim icin kıyafetlerim olmadı ust bas al. Çocuğa uv korumalı mayo al.. Yolculuğa seyahat
Cantasi lazim onu al.. daha güneş kremi yazlık şapka lazim bebeye. Telefon kılıfım öldü. Onu gömmem için yenisini almam lazım.

Ihtiyaclar bitmiyor

Haa myminibaby kolluk varmış yüzme öğrenmesi için en kaliteli dediler ondan da almak istiyorum.
Fiyati 320 tl.. :/

Bu yaz çok para gidecek kesin.

sorma aynen aynen
bütün herkes de o kolluklardan almış arkadaşlarım ama 320 tl
yine de bizimkiler için biraz erken bence, başka dandik kolluk aldım yok daha olmayacak gibi kollukla
seneye erteledim ben o yüzden.
uv korumalı mayo da almadım, gerçi bizim yazlıkta havuza giriyoruz evin önü zaten diye almadım. deniz tatilinde de zaten 15-20 dk bellki durur denizde
şimdilik kısa kollu tişört giydirdim tenteli simitle de çok rahat ettim. Tentesi biraz kayıyor ama iş görüyor kesinlikle.
Zaten küçücük bebeği hadi sen oyna diyemiyorsun ille tutuyorsun, dibindeyken sorun olmuyor onu da 64 tlye aldım.
evim için şarjlı süpürge ve karacanın filtre kahve+türk kahvesi makinesini istiyorum ama bunlar da baya tutuyor off offf.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…