Yatırım bizden sorulur! :)

Az deme ,çok deme biriktirmeye bak
Her çok azdan olur

Bizde şöyle bir durum var. Maaşlı çalışan değiliz ikimizde. Proje bazlı çalıştığımız için bazen ayda 3 ödeme alıyoruz bazen 3 ay ödeme alamıyoruz. Bende buralara takıldıktan sonra tekrar biriktirmeye niyetlenince artık her aldığımız odemeden birikim hesabina 50-100 atıyorum. Fiziki de alamadığımız için rahat oluyor. Bankaya gidip para çekmeyi, kuyumcudan almayı falan beklemiyoruz. 50-100 neyse hemen alıyoruz.
Yoksa birikmez ki. Bunu biriktirmeye de geçen ay bayram harçliklariyla başladık. Çocuklara harçlık veriyor gibi oluyor

Birikimleriniz bereketli olsun benim portföy o kadar ekside ki yatırımdan soğudum resmen ne alsak elde kalıyor gibi

Birikimleriniz bereketli olsun benim portföy o kadar ekside ki yatırımdan soğudum resmen ne alsak elde kalıyor gibi
başlığı tekrardan değiştirelim topiğin:yatırım zamanı değil ayı zamanına girdik uykudayız rahatsız etmeyiniz

başlığı tekrardan değiştirelim topiğin:yatırım zamanı değil ayı zamanına girdik uykudayız rahatsız etmeyiniz

Güya evrene olumlu mesaj olsun dediydik.
Bi b.k oldugu yok kizlar.
Kurban da geldi para bozmam gerekebilir.
Yaz geliyor tatilde de harcayacagiz belli..
Emaann emaann :)

Ayyyy birikim topiklerini okudukça hiç para harcayayım gelmiyor yaaaaa önceden para harcayın a çok mutlu olurdum şimdi üzülüyorum niye harcadım diye

Her ay 1 çeyrek almaya çalışıyorum

Geçen hafta 205 bine araba aldık tek birikimimiz bu

Birazda altınım var

Ev için peşinat olur inşallahhh

Arabanız hayırlı olsun canım , kazasız belasız güzel günlerde kullanın

Hayırlı olsun arabanız,güzel günlerde kullanın.Alınan kar bu devirde iyi yapmışsınız, birikime devam inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir ev alırsın

Hoşgeldiniz arkadaşlar birikim topiklerinin güzel üyeleri
Teşekkür ederim canım
Aslında çok geç birikim yapmaya karar verdim 2 senedir
Eşimi hala yola getiremedim ama acayip müsrif
Hayırlı olsun arabanız,güzel günlerde kullanın.Alınan kar bu devirde iyi yapmışsınız, birikime devam inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir ev alırsın
canım benim inşallahhh eşim karar verirse alacağız
Ama şurası böyle olsun şuyu da olsun buyu da olsun derken ev fiyatları gün geçtikçe artıyor

Kısmetinizi bulunca bahane bulamaz şıp diye alırsınız normalde biz kadınlar çok didikleriz ev mevzularında ama ben inanıyorum alacaksın mutlaka, sitemizde yıllardır çok arkadaşımız yazdı ev aldık araba aldık diye, imkansız diyenler bile o niyetle birikime başladılar ve aldılar.sen niyetini etmişsin elbet olacak

Yaaaaa yazını okumak çok mutlu etti beni

Rabbim sağlık huzur versin gerisi bir şekilde hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…