- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #22.001
Ooo hayirli olsun yeni arabanizAyyyy birikim topiklerini okudukça hiç para harcayayım gelmiyor yaaaaa önceden para harcayın a çok mutlu olurdum şimdi üzülüyorum niye harcadım diye
Her ay 1 çeyrek almaya çalışıyorum
Geçen hafta 205 bine araba aldık tek birikimimiz bu
Birazda altınım var
Ev için peşinat olur inşallahhh
Sorma nasil eksideyimHayırlı akşamlar caaaaanim topik arkadaslarim
Âlim falan yok da bi yazayim dedim
Herkes coook iyidir insallahhhhh
Ben altinciyim firsatim oldukca aliyorum temmuz agustos bakmiyorum valla.Yatırımcılar söyleyin bakalım
Temmuzda gram altının gidişatı ne olur
Buradayız, bırakmayız buraları :)) her türlü piyasa (borsa, altın, kripto) durgun olunca kendimizi rölantiye aldık -_-Aaa herkes nereye gitmiş?
Aman aman!Buradayız, bırakmayız buraları :)) her türlü piyasa (borsa, altın, kripto) durgun olunca kendimizi rölantiye aldık -_-
Ben altıncıyım şu an alım için yüksek olduğunu düşünüyorum o nedenle tl olarak biriktiriyorum.Aaa herkes nereye gitmiş?
Aaa herkes nereye gitmiş?
yesa 2500 luk hisse senedi, altın ve gumus + hedıyelık altınlar 1 yarım, 2 ceyrek, 4 gram
Benim maaşa bir hafta kaldı ama bu ay öyle açıldık ki Ağustos maaşına şafak saysam ancak olurBozzzzzzaaaaaaaaa
Buradayız canım da para bitik hahahah
Maaşa kaç gün kaldığını yazmaya baslayim ben
Son 23 gün hahahha
Bi de ilk sayfadaki hedeflerimi güncellemek istiyorum hahahh
Ben de güncellemek istiyorum ya yalan oldu benim hedef. Hele Focadaki ev baska bahara kaldiBozzzzzzaaaaaaaaa
Buradayız canım da para bitik hahahah
Maaşa kaç gün kaldığını yazmaya baslayim ben
Son 23 gün hahahha
Bi de ilk sayfadaki hedeflerimi güncellemek istiyorum hahahh
Gümüş alınamadı altınlar satıldı hisse alındı hisseler battı kredi kartımda limit doldu 16 000 e yakın borçBen de güncellemek istiyorum ya yalan oldu benim hedef. Hele Focadaki ev baska bahara kaldi
O ne ya fırtına gibiGümüş alınamadı altınlar satıldı hisse alındı hisseler battı kredi kartımda limit doldu 16 000 e yakın borçarsama belediye el koydu . Arabamı çarptım. Yıkılmadım ayaktayım teyyyyy teyyyyy
Senin durum feciGümüş alınamadı altınlar satıldı hisse alındı hisseler battı kredi kartımda limit doldu 16 000 e yakın borçarsama belediye el koydu . Arabamı çarptım. Yıkılmadım ayaktayım teyyyyy teyyyyy
Dahası da varda yazmayayımmm.O ne ya fırtına gibi