Yatırım bizden sorulur! :)

yesa Umay- ben kıyın kıyın alarak yarım kilo yapmışım naberr yıhyıh
edit: 465 gr olmuş

Ayy sen ne fenasın bana altınları sattırıp gümüş aldıracaksınız

1045 lira değerinde gümüş almışım. Şu anki karşılığı 1050 lira. Kara bakk karaa

Neyse şaka bir tarafa da gümüş ucuz olduğu için alması da kolay az para verip çok gr alıyorsun gaza getiriyorr insannı. Nisan mayıs Haziran ayında üç beş ata ata biriktirmişim. Normalde kenara para koymaya kalksam biriktiremezdim. Benim için iyi oluyor

Ooo hayirli olsun yeni arabaniz topigimize de hosgeldin

yesa 2500 luk hisse senedi, altın ve gumus + hedıyelık altınlar 1 yarım, 2 ceyrek, 4 gram

Ben böyle yazmışım hahaha

Hediyelik altınlar kısmı değişti biraz, bi de bunların acelesi yok o yüzden bu ise pek bakmadim, bakacak gibi de durmuyorum

Altın hiç almadim 2500 tl lik altın demisim 5 gram aslında her ay 1 gram olsa 5 aya tamam ama onu da yapmadım

Diğerleri iyi gidiyor bakalım

Bozzzzzzaaaaaaaaa

Buradayız canım da para bitik hahahah

Maaşa kaç gün kaldığını yazmaya baslayim ben

Son 23 gün hahahha

Bi de ilk sayfadaki hedeflerimi güncellemek istiyorum hahahh
Benim maaşa bir hafta kaldı ama bu ay öyle açıldık ki Ağustos maaşına şafak saysam ancak olur

Ben de güncellemek istiyorum ya yalan oldu benim hedef. Hele Focadaki ev baska bahara kaldi
Gümüş alınamadı altınlar satıldı hisse alındı hisseler battı kredi kartımda limit doldu 16 000 e yakın borçarsama belediye el koydu . Arabamı çarptım. Yıkılmadım ayaktayım teyyyyy teyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…