Yatırım bizden sorulur! :)

Kızlar merhaba.
Ben anca çalışmayı bilirim, kafam basmaz ki paramı değerlendireyim.
Bir cesaret gelir kredi faizleri düşükken eve gircem. Yok araba alcam derim.
Ben gönlüme göresini bulana kadar uygun şartlar ortadan kalkar.
Kısacası kafa yok bende.
Ama artık çocuğum var.
Kafayı çalıştırmam gerek.
Türk parasının değeri ortada.
Hep vadeli hesapta yerimde sayıyordum.
Gümüş diyorlar altın diyorlar.
Hiç anlamıyorum hangi banka en iyi kârı getirir?
Şimdi çok param yok aslında 25bin lira kadar parayla ne yapsam sizce?

Anlayan yatırımcı bayanlar lütfen bana yardımcı olun.

Dedim ve oldunuz. :)
Allah razı olsun kızlar.
Sayenizde güzel bir topik oluştu.
Zenginleşme yolunda hedeflerimiz var.

2021 HEDEFLERI

@subkortikal 1000 gram altın + 10.000 USD

yesa yesa 2500 luk hisse senedi, altın ve gumus + hedıyelık altınlar 1 yarım, 2 ceyrek, 4 gram

[
@Mihail Zoscenko 80 gram altın + 100 lot bis 30 hissesi

@mavimli 300 gram altin, 25000 euro, 100 lot Bist 30 hissesi, bir ihtimal Eski Focadan ev 😉

nomunomuchua nomunomuchua 5000 liralık hisse senedi, 100 gr gümüş, 100 gr altın

@Chelzy 50 gr altın. Allah ne verdiyse bitcoin :KK70:

@CekiLinBenDoktorum toplam 50 bın bırıkım (20 gram altın + 500 gr gumus + coın + hısse falan)

@Efsun64 2049 tl lık kredı kartı borcu kapatmak

S Sonilmek 25 gr altın ya da 20 bın

@Esila09 Rakamsal hedef yok ama altın, bitcoin ve araba kredisine 10 bın yatırma

@nobahari Rakamsal hedef yok ama bırıkım devam

Y Yuppiyayye Rakamsal hedef yok ama bırıkım devam

C ceycey0406

7000 tl kredi kartı borcu kapatmak + 25 gram altın
Az deme ,çok deme biriktirmeye bak
Her çok azdan olur 😉

Bizde şöyle bir durum var. Maaşlı çalışan değiliz ikimizde. Proje bazlı çalıştığımız için bazen ayda 3 ödeme alıyoruz bazen 3 ay ödeme alamıyoruz. Bende buralara takıldıktan sonra tekrar biriktirmeye niyetlenince artık her aldığımız odemeden birikim hesabina 50-100 atıyorum. Fiziki de alamadığımız için rahat oluyor. Bankaya gidip para çekmeyi, kuyumcudan almayı falan beklemiyoruz. 50-100 neyse hemen alıyoruz.
Yoksa birikmez ki. Bunu biriktirmeye de geçen ay bayram harçliklariyla başladık. Çocuklara harçlık veriyor gibi oluyor 🥰

Bizde şöyle bir durum var. Maaşlı çalışan değiliz ikimizde. Proje bazlı çalıştığımız için bazen ayda 3 ödeme alıyoruz bazen 3 ay ödeme alamıyoruz. Bende buralara takıldıktan sonra tekrar biriktirmeye niyetlenince artık her aldığımız odemeden birikim hesabina 50-100 atıyorum. Fiziki de alamadığımız için rahat oluyor. Bankaya gidip para çekmeyi, kuyumcudan almayı falan beklemiyoruz. 50-100 neyse hemen alıyoruz.
Yoksa birikmez ki. Bunu biriktirmeye de geçen ay bayram harçliklariyla başladık. Çocuklara harçlık veriyor gibi oluyor 🥰
Birikimleriniz bereketli olsun benim portföy o kadar ekside ki yatırımdan soğudum resmen ne alsak elde kalıyor gibi😔

Birikimleriniz bereketli olsun benim portföy o kadar ekside ki yatırımdan soğudum resmen ne alsak elde kalıyor gibi😔
başlığı tekrardan değiştirelim topiğin:yatırım zamanı değil ayı zamanına girdik uykudayız rahatsız etmeyiniz :rolleyes:

başlığı tekrardan değiştirelim topiğin:yatırım zamanı değil ayı zamanına girdik uykudayız rahatsız etmeyiniz :rolleyes:

Güya evrene olumlu mesaj olsun dediydik.
Bi b.k oldugu yok kizlar.
Kurban da geldi para bozmam gerekebilir.
Yaz geliyor tatilde de harcayacagiz belli..
Emaann emaann :)

İnstagramda gördüm. Kenarda ihtiyacim olmayan param olsa bir sürü sey alirim☺️

Eklentiler

• IMG_20210626_133932.jpg
    IMG_20210626_133932.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 71
Ayyyy birikim topiklerini okudukça hiç para harcayayım gelmiyor yaaaaa önceden para harcayın a çok mutlu olurdum şimdi üzülüyorum niye harcadım diye

Her ay 1 çeyrek almaya çalışıyorum 🥴🥴

Geçen hafta 205 bine araba aldık tek birikimimiz bu 🤪🤪

Birazda altınım var 👏👏

Ev için peşinat olur inşallahhh🤲🤲🤲🤗🤗🤗

Ayyyy birikim topiklerini okudukça hiç para harcayayım gelmiyor yaaaaa önceden para harcayın a çok mutlu olurdum şimdi üzülüyorum niye harcadım diye

Birazda altınım var 👏👏

Arabanız hayırlı olsun canım , kazasız belasız güzel günlerde kullanın 😍

Birazda altınım var 👏👏

Hayırlı olsun arabanız,güzel günlerde kullanın.Alınan kar bu devirde iyi yapmışsınız, birikime devam inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir ev alırsın

Hoşgeldiniz arkadaşlar 😊 birikim topiklerinin güzel üyeleri
Teşekkür ederim canım
Aslında çok geç birikim yapmaya karar verdim 2 senedir😥😥😥
Eşimi hala yola getiremedim ama acayip müsrif🥴🥴🥴
Hayırlı olsun arabanız,güzel günlerde kullanın.Alınan kar bu devirde iyi yapmışsınız, birikime devam inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir ev alırsın
canım benim inşallahhh eşim karar verirse alacağız
Ama şurası böyle olsun şuyu da olsun buyu da olsun derken ev fiyatları gün geçtikçe artıyor🙄🙄🙄

Teşekkür ederim canım
Aslında çok geç birikim yapmaya karar verdim 2 senedir😥😥😥
Eşimi hala yola getiremedim ama acayip müsrif🥴🥴🥴

canım benim inşallahhh eşim karar verirse alacağız
Ama şurası böyle olsun şuyu da olsun buyu da olsun derken ev fiyatları gün geçtikçe artıyor🙄🙄🙄
Kısmetinizi bulunca bahane bulamaz şıp diye alırsınız 😊 normalde biz kadınlar çok didikleriz ev mevzularında ama 😁 ben inanıyorum alacaksın mutlaka, sitemizde yıllardır çok arkadaşımız yazdı ev aldık araba aldık diye, imkansız diyenler bile o niyetle birikime başladılar ve aldılar.sen niyetini etmişsin elbet olacak

Kısmetinizi bulunca bahane bulamaz şıp diye alırsınız 😊 normalde biz kadınlar çok didikleriz ev mevzularında ama 😁 ben inanıyorum alacaksın mutlaka, sitemizde yıllardır çok arkadaşımız yazdı ev aldık araba aldık diye, imkansız diyenler bile o niyetle birikime başladılar ve aldılar.sen niyetini etmişsin elbet olacak
Yaaaaa yazını okumak çok mutlu etti beni💞💞💞

Rabbim sağlık huzur versin gerisi bir şekilde hallolur🤲🤲

X