- 3 Eylül 2012
- 21.839
- 57.438
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.961
sorma aynen aynen
bütün herkes de o kolluklardan almış arkadaşlarım ama 320 tl
yine de bizimkiler için biraz erken bence, başka dandik kolluk aldım yok daha olmayacak gibi kollukla
seneye erteledim ben o yüzden.
uv korumalı mayo da almadım, gerçi bizim yazlıkta havuza giriyoruz evin önü zaten diye almadım. deniz tatilinde de zaten 15-20 dk bellki durur denizde
şimdilik kısa kollu tişört giydirdim tenteli simitle de çok rahat ettim. Tentesi biraz kayıyor ama iş görüyor kesinlikle.
Zaten küçücük bebeği hadi sen oyna diyemiyorsun ille tutuyorsun, dibindeyken sorun olmuyor onu da 64 tlye aldım.
evim için şarjlı süpürge ve karacanın filtre kahve+türk kahvesi makinesini istiyorum ama bunlar da baya tutuyor off offf.
Bir arkadaş dedi ki 1 yastan itibaren kullanılıyor uzun yıllar kullanırsın cok kaliteli.
Hic batma tehlikesi yok. Çocuk başı hep ustte kaldığı için güvenle alışıyor yüzmeye diye.
Ben yüzme bilmiyordum. Kendi kendime 2 yil önce çırpınarak az biraz öğrendim.
Yavrum küçüklükten öğrensin istiyorum.
Valla dolaptan etiketli buldum mayoyu 80 tlye sadece bu yaz giyebilir ama kaçırmayayim dedim.
Küçülunce satarım. Iyi şeyleri ikinci el bile olsa satmak kolay oluyor onu anladım.
Sahil ilçesindeyim. Yürüyerek 15 dk da denizdeyim. Burada yapacak pek bir sey yok. Piknik yap denize git. :)
Güzel havalarda girsin suya diye düşünüyorum.