Yatırım bizden sorulur! :)

kızlar günaydın
bu haftaya eşimin amcasının kızının düğünü olduğunu duyarak moral bozukluğuyla başladım
düğün cumartesi 4'te bu nedenle tüm hafta sonu deniz planını baltalıyor
bir de çeyrek takma durumu var ve çok mutsuzum
kendi altınlarımdan da vermek istemiyorum, resmen uyuz oldum
bir de karacanın hem filtre kahve hem de türk kahvesi bir olan makinelerini gördüğümden beri rüyalarımdan çıkmıyor
çok beğendim çok
lütfen almamam için beni telkin eder misiniz?
coinlerim 1.600 $ dan 700 $lara kadar düştü artık takip etmiyorum bile. son durumum bu.

Bende almak istiyorum hesabimda biraz param var dogru zaman mi acaba 493 suan

3 gramda ben aldım 493 den daha da düşerse 490 altına zarar geçeriz yavaş yavaş

Bende almak istiyorum hesabimda biraz param var dogru zaman mi acaba 493 suan
Yani inedebilir. Ama tekrar cikadabilir (geçen haftalarda 530lardaydi mesela
6 aylık grafik size yardımcı olabilir

Yani... Yine de ben yerinde olsam toplu almazdım da her gün 1 tane falan alirdim online olarak. Takibi daha rahat olabilir. Mesela ben dün aldigimda 500 ve 498'a aldım,şimdi 496'ya... Böyle minik minik almak bence biraz daha iyi

Hisselerde öyle düştükçe alıp çıkınca hemen satıyorum altın gibi beklemiyorum 100 tl kazansam kardır diyorum. Yoksa 1 ay 1 ileri 2 geri 10 20 tl yi karı bekliyoruz. Ytd

Gümüşün halini gördünüz dimi ben aldım da düştü:/ çıkmak bilmiyor.
Bozup o parayla altin alsam kesin çıkar pişman olurum

Düşük model değil o iyi tramer kaydı önemli. Otomatiklerde km çok önemli. Kazaları kaportada mı yoksa motor aksamda mı önemli nomu.km si bayağı var bu aracın benim ki 2012 model 67 bin km civarı mesela

Düşük model değil o iyi tramer kaydı önemli. Otomatiklerde km çok önemli. Kazaları kaportada mı yoksa motor aksamda mı önemli nomu.km si bayağı var bu aracın benim ki 2012 model 67 bin km civarı mesela

Dizel de km cok önemli değil demişti bir arkadaş. Palavra mi o ceycey?
Uçuk km fiyata bakar mısın?
Üzerine 100 koy bir ev al kira getirir hic değilse valla araba almak imkansız oldu çıktı.
Moralim çok bozuluyor..

Dizeli bilmiyorum nomu benimki benzinli araç. Arabalar çok arttı maalesef. 120 altında alırsan sanayiden çıkamazsın

Öncelikle dizellerde km yıllık 15000 km normal 10 yaşında bir arabada bu km normal,ama km arttıkça yıpranmada fazla olur tabiki.ikincisi araç dizel ama motor 1.7 diyor mtv si ne kadar ona mutlaka bakın.opelin bu modelini hiç duymadım, acaba tutulan bir modelmi onada bakmak lazım, kronik arızları vs varmıdır.otomatiklerde şanzıman vs önemli bence alacak olursanız tanıdık bir ustaya sorun.ben olsam ikinci el otomatikte benzinli tercih ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…