- 17 Ağustos 2011
- 22.118
- 138.203
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.881
Canım selam, piyasa kötü görünüyor diye iptal ettim o emri, nitekim 1900 altına da düştü kısa zamanda. İzleyeceğim artık ben, içeride kalan da epey param var ama vaktim var beklerim, allah muhtaç etmez inşallah oradaki paraya ne diyelim :)) gerçi muhtaç olsam da şu anda o para yok gibi bişeyMerhaba kızlar.
Mihail Baya düştü eth ekleme yaptın mı canım.
Esila nerdesin. Bitcoin 29 bini gördü alım yaptın mı merak ediyorum bayadır yazmıyorsun.
Oyyyy kuzummmBu arada selammmm:)
Oyy kafam çok uçuk selam vermeyi bile akıl edemiyorum puff :/
Ben bankamı sattım kapanışa az kala1630 küsür kazandım. Yarın düşerse gene alırım. Trade yapılmazsa kazanç olmuyor beklemeyle. YtdOyyyy kuzummm
Selamlarrre:)
Ben bankamı sattım kapanışa az kala1630 küsür kazandım. Yarın düşerse gene alırım. Trade yapılmazsa kazanç olmuyor beklemeyle. Ytd
Ben bankamı sattım kapanışa az kala1630 küsür kazandım. Yarın düşerse gene alırım. Trade yapılmazsa kazanç olmuyor beklemeyle. Ytd
Evet canlı eğitim vardı borsa üzerine . Ordaki adam kar gördüyseniz alın çıkın diyordu. Altını da öyle yaptım 522 den satıp 508 den geri aldım. Daha da daha düştü ama ben kardayımKatiliyorum.
Ben de bunu fark ettim.
Alim fırsatlarını değerlendirip yüksekten çıkmayınca olmuyor bu iş.
11 civarıGenelde sen sorardın bu soruyu bugün ben sorcam
Kaç tl yle 1630 tl kazandın haha soyle bakalim
Hangisini sattın ceycey?Ben bankamı sattım kapanışa az kala1630 küsür kazandım. Yarın düşerse gene alırım. Trade yapılmazsa kazanç olmuyor beklemeyle. Ytd
Halkbank geçen arttı çok azını satıp geri aldım bugün tekrar arttı hepsini sattım düşünce mutlaka alacağım. YtdHangisini sattın ceycey?
Evet canlı eğitim vardı borsa üzerine . Ordaki adam kar gördüyseniz alın çıkın diyordu. Altını da öyle yaptım 522 den satıp 508 den geri aldım. Daha da daha düştü ama ben kardayım
Bende öyleyim canım durum fenaHelal olsun.
Ben batirima devam :/
Benimde bişeyler satmam lazım bende diğer bankadanmı satsam diye düşündümHalkbank geçen arttı çok azını satıp geri aldım bugün tekrar arttı hepsini sattım düşünce mutlaka alacağım. Ytd
diğer bankayı biraz karla sattım düştüBenimde bişeyler satmam lazım bende diğer bankadanmı satsam diye düşündümyarın satayımda kk borcumu ödeyeyim bari
Maaş ne oldu? Bitti mi tatilde?Benimde bişeyler satmam lazım bende diğer bankadanmı satsam diye düşündümyarın satayımda kk borcumu ödeyeyim bari
Ohoooo çoktanMaaş ne oldu? Bitti mi tatilde?
Canım selam, piyasa kötü görünüyor diye iptal ettim o emri, nitekim 1900 altına da düştü kısa zamanda. İzleyeceğim artık ben, içeride kalan da epey param var ama vaktim var beklerim, allah muhtaç etmez inşallah oradaki paraya ne diyelim :)) gerçi muhtaç olsam da şu anda o para yok gibi bişey
Mihail İyi yapmışsın canım iptal ederek. gerçekten şuan piyasanın ne olucağı hiç belli değil. İnşallah kalan paranda en yakın zamanda artıya geçer. Bugün hesabımdan çıkış yapıldı. Belki süresi doldu bilmiyorum. Tekrar giriş yapabildim ama diğer topikte bir arkadaşta aynı şeyi yaşamış ama coinlerim gözükmüyor diyorCanım selam, piyasa kötü görünüyor diye iptal ettim o emri, nitekim 1900 altına da düştü kısa zamanda. İzleyeceğim artık ben, içeride kalan da epey param var ama vaktim var beklerim, allah muhtaç etmez inşallah oradaki paraya ne diyelim :)) gerçi muhtaç olsam da şu anda o para yok gibi bişey