Yatırım bizden sorulur! :)

Merhaba kızlar.

Mihail Baya düştü eth ekleme yaptın mı canım.

Esila nerdesin. Bitcoin 29 bini gördü alım yaptın mı merak ediyorum bayadır yazmıyorsun.
Canım selam, piyasa kötü görünüyor diye iptal ettim o emri, nitekim 1900 altına da düştü kısa zamanda. İzleyeceğim artık ben, içeride kalan da epey param var ama vaktim var beklerim, allah muhtaç etmez inşallah oradaki paraya ne diyelim :)) gerçi muhtaç olsam da şu anda o para yok gibi bişey :KK70:

Katiliyorum.
Ben de bunu fark ettim.
Alim fırsatlarını değerlendirip yüksekten çıkmayınca olmuyor bu iş.
Evet canlı eğitim vardı borsa üzerine . Ordaki adam kar gördüyseniz alın çıkın diyordu. Altını da öyle yaptım 522 den satıp 508 den geri aldım. Daha da daha düştü ama ben kardayım

Benimde bişeyler satmam lazım bende diğer bankadanmı satsam diye düşündüm 😁 yarın satayımda kk borcumu ödeyeyim bari 🙈
diğer bankayı biraz karla sattım düştü 😅hisseleri 1 ay bekledim 30 kar 20 zarar çocuk oyuncağı gibi 5 kuruş kazanamadım. Artık riskli trade yapacağım . Çocuk mönüsü bile 21 den başlıyor . 20 tl karı ne yapayım?😩

Canım selam, piyasa kötü görünüyor diye iptal ettim o emri, nitekim 1900 altına da düştü kısa zamanda. İzleyeceğim artık ben, içeride kalan da epey param var ama vaktim var beklerim, allah muhtaç etmez inşallah oradaki paraya ne diyelim :)) gerçi muhtaç olsam da şu anda o para yok gibi bişey
Canım selam, piyasa kötü görünüyor diye iptal ettim o emri, nitekim 1900 altına da düştü kısa zamanda. İzleyeceğim artık ben, içeride kalan da epey param var ama vaktim var beklerim, allah muhtaç etmez inşallah oradaki paraya ne diyelim :)) gerçi muhtaç olsam da şu anda o para yok gibi bişey :KK70:
Mihail İyi yapmışsın canım iptal ederek. gerçekten şuan piyasanın ne olucağı hiç belli değil. İnşallah kalan paranda en yakın zamanda artıya geçer. Bugün hesabımdan çıkış yapıldı. Belki süresi doldu bilmiyorum. Tekrar giriş yapabildim ama diğer topikte bir arkadaşta aynı şeyi yaşamış ama coinlerim gözükmüyor diyor 🤔

Slm kızlar altında düşüş devam ediyor mu ?takip edemiyorum cocuklardan elimde 300 TL var bir gramdan eksik altın alabilir miyiz bankaaltin hesabindan

X