- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.221
yeni maden açtığı için aldım ben karım yok ama zararda da değilim.bekleyeceğim onu.bankalarımın maşallahı var .Bende olmadığı için hareketlerini çok takip etmedim sadece yakın zamanda baya sert düştüğünü biliyorum ama yeterince büyümüş firmalar hantal oluyor bi de bunda kayyum var. Aselsan da hantal mesela çok.
Deva nisan ayında çok minik bir çıkış yapmıştı o ara hemen satmıştım onu. Çıkar yine ama tabi satmak hedefinize baglideva çıksa bir de.fazlaca almışımmm.bekleyeyim bir süre bakalım nolacak?
Bende olmadığı için hareketlerini çok takip etmedim sadece yakın zamanda baya sert düştüğünü biliyorum ama yeterince büyümüş firmalar hantal oluyor bi de bunda kayyum var. Aselsan da hantal mesela çok.
Neredeyse 2 haftadır banlıydım . Yaktı beni altınlar yaktııı. Altın sevdalısı üyeyle ne takışırsın cey ceyTopik erken uyumuş, emekli kadınlar kulübü gibi olmuş burası
Aybush neden banlandınSakinim kuzum. Nasılsın? Gene neden düştün maphus damlarına
Sıra bende ozamanAybush neden banlandın
Ceyceyy ben de battım bendeeee gitme dur allasen napcan milletle laf anlatamazsınNeredeyse 2 haftadır banlıydım . Yaktı beni altınlar yaktııı. Altın sevdalısı üyeyle ne takışırsın cey ceybundan sonra Nasreddin Hoca misali kim ne yazarsa sen de haklısın diyeyim bari de banlanmayayım. günaydın herkese
Coin mağduru mu oldun sen de?Sıra bende ozaman
Ceyceyy ben de battım bendeeee gitme dur allasen napcan milletle laf anlatamazsın
Evet 70 binini 35 bin bile gördümCoin mağduru mu oldun sen de?
Altınlarınız pırlantalarınız göze geldi bence, bu topikteki biz garibanlara bir kısmını dağıtsaydınız böyle olmazdıNeredeyse 2 haftadır banlıydım . Yaktı beni altınlar yaktııı. Altın sevdalısı üyeyle ne takışırsın cey ceybundan sonra Nasreddin Hoca misali kim ne yazarsa sen de haklısın diyeyim bari de banlanmayayım. günaydın herkese
Ben böyle düşünmüyorum. Geçen ay 100 gram altın alan birinin 4700 TL kazanabilmesi için düz hesap 10 gr altın bozması lazım. Kaldı 90 gr, o zaman bişey kazanmış sayılmam. Ev kirası 4700 tl vermez ama 100 gr altın da her ay 4700 TL vermez (1 yıl her ay az az bozarsan 4700 TL/ay alırsın, sene sonunda sıfıra sıfır). Coinlerde de aynı şekilde bu hesap.1 ay önce 100 gram altını olan birisi şu an 4700 tl kazandı.
hiçbir şey yapmadan,
hiç çalışmadan,
üstelik fazla da risk almadan.
altın çamura da düşse altındır.
hangi evin kirası 4700 tl getiriyor üstelik masrafları cabası.
aylık maaşı 4700'ün altında olan yığınla çalışan var.
bakalım önümüzdeki ay ne olacak.
Aslında ana para bile yıl geçtikçe enflasyon karşısında eriyor. Bize yetecek ve biraz ana paraya düzenli ekleyecek şekilde yatırım araci lazım. Var mı arttiran:)Ben böyle düşünmüyorum. Geçen ay 100 gram altın alan birinin 4700 TL kazanabilmesi için düz hesap 10 gr altın bozması lazım. Kaldı 90 gr, o zaman bişey kazanmış sayılmam. Ev kirası 4700 tl vermez ama 100 gr altın da her ay 4700 TL vermez (1 yıl her ay az az bozarsan 4700 TL/ay alırsın, sene sonunda sıfıra sıfır). Coinlerde de aynı şekilde bu hesap.
Ana parayı eritmeden düzenli gelir getiren araçlara yatırım demeliyiz bence (kiraya verilen ev, temettü hissesi vb). Diğer hepsi paranın değerini korur sadece.
Ama her ay aynı kazancı sağlayamazsınız altında.geçen yıl 530 lardan alanlarda 400 e düştüğünde ciddi zarar ettiler.nerdeyse 1 yıldır bekliyorlar ki daha yeni aldıkları seviyelere gelecek gibi.altın düşer çıkar, ama uzun vadede paranızın değerini koruduğu görülmüş bir yatırım aracıdır.kira geliri kiracıdan alınabildiği sürece sürekli bir gelir kaynağı,evde en azından enflasyon oranında değerlenir. Her yatırım aracının kendine göre artısı eksisi var önemli olan kendimize en uygununu seçebilmek1 ay önce 100 gram altını olan birisi şu an 4700 tl kazandı.
hiçbir şey yapmadan,
hiç çalışmadan,
üstelik fazla da risk almadan.
altın çamura da düşse altındır.
hangi evin kirası 4700 tl getiriyor üstelik masrafları cabası.
aylık maaşı 4700'ün altında olan yığınla çalışan var.
bakalım önümüzdeki ay ne olacak.
Okadar çok mu abla altiniAltınlarınız pırlantalarınız göze geldi bence, bu topikteki biz garibanlara bir kısmını dağıtsaydınız böyle olmazdı
Altın istemem diye belirtmeme gerek yoktur sanırım, yüzüklerden birinin tek bir pırlantası yeterli, dişime taktırır pırlantası olmayanları banlarken sırıtırım havam olur
Bilmiyorum ama ceycey hanım denince aklımda kuyumcu profili beliriyorOkadar çok mu abla altini
pırlanta elmas deseniz var valla derdim de altın nerdeeeeeee. Ne evlenirken takıldı bir dirsek ne de sonradan alabildim. Herkes gibi gıdım gıdım alıyorummm ondan da zarar ediyorumBilmiyorum ama ceycey hanım denince aklımda kuyumcu profili beliriyorKuyumculara bakmayan ben, ceycey hanım sebebiyle önlerinden geçerken aaa ceycey hanııım deyip 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuyorum
İzninizle ben de bir şeyler yazmak isterim, parayla para kazanmak isteyen, bist, viob, altın, gümüş, coin gibi enstrümanları henüz bilmeyen, kendisine uygun bulduğu bir araca yatırım yapmak isteyenler için bilgilendirme gibi olsun.Ama her ay aynı kazancı sağlayamazsınız altında.geçen yıl 530 lardan alanlarda 400 e düştüğünde ciddi zarar ettiler.nerdeyse 1 yıldır bekliyorlar ki daha yeni aldıkları seviyelere gelecek gibi.altın düşer çıkar, ama uzun vadede paranızın değerini koruduğu görülmüş bir yatırım aracıdır.kira geliri kiracıdan alınabildiği sürece sürekli bir gelir kaynağı,evde en azından enflasyon oranında değerlenir. Her yatırım aracının kendine göre artısı eksisi var önemli olan kendimize en uygununu seçebilmekBu arada bende birikimimin bir kısmını altında değerlendiriyorum,daha önceleri büyük kısmını altında değerlendiriyordum, burayla beraber borsa ve coinden haberdar olup orayada giriş yaptım, gerçi onlardan zarardayım ama bata çıka yeni şeyler öğreniyorum diye teselli oluyorum