Yatırım bizden sorulur! :)

yeni maden açtığı için aldım ben karım yok ama zararda da değilim.bekleyeceğim onu.bankalarımın maşallahı var .

evet maalesef 13k koydum 10k da çıktım 4 ayda
sonra doge coinle topladım şükür...

Topik erken uyumuş, emekli kadınlar kulübü gibi olmuş burası
Neredeyse 2 haftadır banlıydım . Yaktı beni altınlar yaktııı. Altın sevdalısı üyeyle ne takışırsın cey ceybundan sonra Nasreddin Hoca misali kim ne yazarsa sen de haklısın diyeyim bari de banlanmayayım. günaydın herkese

Aybush neden banlandın
Sıra bende ozaman
Ceyceyy ben de battım bendeeee gitme dur allasen napcan milletle laf anlatamazsın

1 ay önce 100 gram altını olan birisi şu an 4700 tl kazandı.
hiçbir şey yapmadan,
hiç çalışmadan,
üstelik fazla da risk almadan.
altın çamura da düşse altındır.
hangi evin kirası 4700 tl getiriyor üstelik masrafları cabası.
aylık maaşı 4700'ün altında olan yığınla çalışan var.
bakalım önümüzdeki ay ne olacak.

Altınlarınız pırlantalarınız göze geldi bence, bu topikteki biz garibanlara bir kısmını dağıtsaydınız böyle olmazdı
Altın istemem diye belirtmeme gerek yoktur sanırım, yüzüklerden birinin tek bir pırlantası yeterli, dişime taktırır pırlantası olmayanları banlarken sırıtırım havam olur

Ben böyle düşünmüyorum. Geçen ay 100 gram altın alan birinin 4700 TL kazanabilmesi için düz hesap 10 gr altın bozması lazım. Kaldı 90 gr, o zaman bişey kazanmış sayılmam. Ev kirası 4700 tl vermez ama 100 gr altın da her ay 4700 TL vermez (1 yıl her ay az az bozarsan 4700 TL/ay alırsın, sene sonunda sıfıra sıfır). Coinlerde de aynı şekilde bu hesap.

Ana parayı eritmeden düzenli gelir getiren araçlara yatırım demeliyiz bence (kiraya verilen ev, temettü hissesi vb). Diğer hepsi paranın değerini korur sadece.

Aslında ana para bile yıl geçtikçe enflasyon karşısında eriyor. Bize yetecek ve biraz ana paraya düzenli ekleyecek şekilde yatırım araci lazım. Var mı arttiran:)

Ama her ay aynı kazancı sağlayamazsınız altında.geçen yıl 530 lardan alanlarda 400 e düştüğünde ciddi zarar ettiler.nerdeyse 1 yıldır bekliyorlar ki daha yeni aldıkları seviyelere gelecek gibi.altın düşer çıkar, ama uzun vadede paranızın değerini koruduğu görülmüş bir yatırım aracıdır.kira geliri kiracıdan alınabildiği sürece sürekli bir gelir kaynağı,evde en azından enflasyon oranında değerlenir. Her yatırım aracının kendine göre artısı eksisi var önemli olan kendimize en uygununu seçebilmek Bu arada bende birikimimin bir kısmını altında değerlendiriyorum,daha önceleri büyük kısmını altında değerlendiriyordum, burayla beraber borsa ve coinden haberdar olup orayada giriş yaptım, gerçi onlardan zarardayım ama bata çıka yeni şeyler öğreniyorum diye teselli oluyorum

Okadar çok mu abla altini

Bilmiyorum ama ceycey hanım denince aklımda kuyumcu profili beliriyor Kuyumculara bakmayan ben, ceycey hanım sebebiyle önlerinden geçerken aaa ceycey hanııım deyip 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuyorum
pırlanta elmas deseniz var valla derdim de altın nerdeeeeeee. Ne evlenirken takıldı bir dirsek ne de sonradan alabildim. Herkes gibi gıdım gıdım alıyorummm ondan da zarar ediyorumkızı bir arap şeyhiyle evlendirirsem belki o zaman olur altınım süt hakkı alırım damattan

İzninizle ben de bir şeyler yazmak isterim, parayla para kazanmak isteyen, bist, viob, altın, gümüş, coin gibi enstrümanları henüz bilmeyen, kendisine uygun bulduğu bir araca yatırım yapmak isteyenler için bilgilendirme gibi olsun.
Her yatırım aracının kendince riski vardır, kazanmak kadar zarar etmek de mümkün, doğru yere, doğru zamanda, doğru fiyatla girmeyi öğrenmek zaman alır, para yatıracağınız aracı öğrenmek hakkında bilgi edinmek önemlidir, herkes mutlaka para yatıracağı şeyi araştırsın öğrensin.

Kimse bir gecede zengin olamaz ama yanlış karar bir gecede eldeki tüm parayı kaybetmeye neden olabilir, o yüzden eğer acemiyseniz, daha önce hiçbir yatırım aracıyla ilgilenmemiş yatırım yapmamışsanız, kanunu nizami olan bilindik araçlara yönelin.

coin için diyorum, evet doğru zamanda içinde olanlara getirileri oldu ama hiçbir devlete hiçbir kanuna tabii değil, merkeziyetsiz bir sistem, dijital bir ortamda olduğu için de dünyaca bilinen coin marketler dahi hacklenebiliyor çok örnekleri var, hacklenmeyenlerden bir kısmının da sahipleri kaçırıldı bu da herkesçe bilinen haberler, dalgınlıkla x coin' ininizi y coin cüzdanınıza aktarmaya çalışırsanız da aktarmaya çalıştığınız kadar coin'ininiz buhar olur gider.

Bu sebeple ister coin, ister altın döviz, isterseniz hisse vb yapın ama asla eldeki birikiminizin hepsini yatırmayın, giderse üzülmeyeceğiniz kadarını riske atın.

selam kizlar ben de bayadir okuyorum sizi.hepinizin cabasi beni cok etkilemisti cok iyi geldi sizi okumak .ben kendimden bahsedeyim ikizlerim var 2 yil calismaya ara verdim .suan pek bisi yapamiyorum .
borsayi uzun zamandir takip edip giremeyenlerdeniz.cocuklardan dolayi gundemi bile okuyamiyoruz ortam cok karisik evde
hadi ev alalim dedik .izmirde yasiyorum 1 milyon liradan kapi actilar 1+1 bakalim dedik kendi mahallemizde 400 bin 500 bin deniyor .alsam kaca kiraya verip kar edicem .ve o kiraya kim 1+1 ev tutacak .
simdi arsa bakiyoruz .imara acik gelismeye musait yerlerden.bizim butceye en uygunu bu geldi.
babam bana niyetli bir arsa almisti kus ucmaz kervan gecmez yerden 2 daire parasi veriyorlar suan.ben de cocuklarin universite parasi icin falan oyle arsa bakiniyorum yatirim icin.ama boyle arsa alip yillardir yerinde sayan cop bi arsasi da var babamin .yeri iyi secmek cok onemli
aylardir arastirma modundayiz bakalim
tabi ki ytd .bunu da sizden ogrendim hemen kullanayim cok hosuma gitti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…