Yatırım bizden sorulur! :)

Birşey sorayım hisse senedi alanlara,
1- Siz hisseyi alıp unutuyor musunuz, yoksa biraz artınca satıp tekrar düşmesini mi bekleyip mı alıyorsunuz ?
2-Bir de 500 TL nin altinda hisse alınca serbest fiyattan alınıyor o da fiyat farkı oluyor, 3- 5 lot hisse mi almalı, yoksa biriktirip 500 TL lik mi almak daha mantıklı ?

unutulacak hisselerde var alıp satılan devamlıları da var.al sat için meblağ yüksek olmalı ama.ben uzun vade alıyorum sağlam kağıtlardan.500 tl lik alayım falan diye beklemiyorum.dağıtıyorum hisselere elime para geçtikçe.trade yapmak zor bilgi ister sermaye ister borsanın açılışından kapanışına kadar takip ister.ben yapamam

Bende elimde 50 -100 TL varsa alıyorum. Lot fiyatina bakmiyorum. Düşük miktarda alınca 2-3 TL daha pahalı oluyor ama uzun vadeli alıyorum diye bakmıyorum ona.

Galata yi bekliyorum aldığım fiyata gelsin satıp kurtulayim da daha düzgün kağıt alayım diye.

o kadar fiyat incelersek ooooo.bir hissem dışında hepsi kardaydı cuma günü.düşenden de aldım maliyeti düşürmek için

1. Ben uzun vadecigim ( guzel yukseldigi an satacagim kagitlar da var ama az)

2. Elime gectikce aliyorum valla

Guzel, duzgun hisse olup bi de dusukten alinca super oluyor, hep denk gelsin insallah

Cuma kirmizi kapatti mesela benim hisselerden biri, ikisi ama dusukten aldigim icin yine de kar gosteriyor

Merhabalar , 11.000 tl yi 3 hisseye dağıttım cuma günü.
Egser
Kozal
Ereğli
Var mı yorumu olan
Egser bende var, severim kendisini. Ereğli martta 13ten alıp 19dan sattım, şimdi uzun vade biriktireceğim onu da al-satsız.

Kozal da güzel, kızlardan trade yapan var bu hissede ama uzun vadeye de uygun finansalları genel olarak iyi, kayyumdan dolayı yürümüyor sanırım öyle diyolar.

Bereketli olsun size de.

deva çıksa bir de.fazlaca almışımmm.bekleyeyim bir süre bakalım nolacak?

ben çıktım artık kozaldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…