- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.201
Sakin aybush bebek varZorla Kendi fikirlerini kabul etmemizi İSTİYOR Birde üzerine sinirleniyor kabul etmiyoruz diye satmıyorum satmıyacağım 5 yıl Durucak kenarda kimene yahu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin aybush bebek varZorla Kendi fikirlerini kabul etmemizi İSTİYOR Birde üzerine sinirleniyor kabul etmiyoruz diye satmıyorum satmıyacağım 5 yıl Durucak kenarda kimene yahu...
Sakinim kuzum. Nasılsın? Gene neden düştün maphus damlarınaSakin aybush bebek var
İyiyim kuzum he valla düştük gene. Yatırımlarımıza bile karışanlar olmuş yokluğumda. 3 kuruş paramız var ister batırırızzz ister katlarız kime neSakinim kuzum. Nasılsın? Gene neden düştün maphus damlarına
Salak yerine koyuyor resmen ben 4 yıldır piyasayı takip ediyorum daha dün kü b*k gelmiş akıl veriyorİyiyim kuzum he valla düştük gene. Yatırımlarımıza bile karışanlar olmuş yokluğumda. 3 kuruş paramız var ister batırırızzz ister katlarız kime ne
Tiyoları senden alırız artıkben coin işine hiç girmedim cahilden de cahilim bu konudaSalak yerine koyuyor resmen ben 4 yıldır piyasayı takip ediyorum daha dün kü b*k gelmiş akıl veriyor
Peşinden ağlayacağın parayı bağlanmayacaksın piyasayı çözene kadar Acemilikte altın kural bu canım.. Ben ilk 50 tl ile başlamıştımTiyoları senden alırız artıkben coin işine hiç girmedim cahilden de cahilim bu konuda
Gümüş hesabı acabildin mi bu aradaAltın hala alınabilir fiyatlarda. Ben de para kalmadı olsa alırdım gümüş ve altın
yok fırsatım olmadı.biraz daha hisse senedi aldım sadeceGümüş hesabı acabildin mi bu arada
unutulacak hisselerde var alıp satılan devamlıları da var.al sat için meblağ yüksek olmalı ama.ben uzun vade alıyorum sağlam kağıtlardan.500 tl lik alayım falan diye beklemiyorum.dağıtıyorum hisselere elime para geçtikçe.trade yapmak zor bilgi ister sermaye ister borsanın açılışından kapanışına kadar takip ister.ben yapamamBirşey sorayım hisse senedi alanlara,
1- Siz hisseyi alıp unutuyor musunuz, yoksa biraz artınca satıp tekrar düşmesini mi bekleyip mı alıyorsunuz ?
2-Bir de 500 TL nin altinda hisse alınca serbest fiyattan alınıyor o da fiyat farkı oluyor, 3- 5 lot hisse mi almalı, yoksa biriktirip 500 TL lik mi almak daha mantıklı ?
o kadar fiyat incelersek ooooo.bir hissem dışında hepsi kardaydı cuma günü.düşenden de aldım maliyeti düşürmek içinBende elimde 50 -100 TL varsa alıyorum. Lot fiyatina bakmiyorum. Düşük miktarda alınca 2-3 TL daha pahalı oluyor ama uzun vadeli alıyorum diye bakmıyorum ona.
Galata yi bekliyorum aldığım fiyata gelsin satıp kurtulayim da daha düzgün kağıt alayım diye.
Birşey sorayım hisse senedi alanlara,
1- Siz hisseyi alıp unutuyor musunuz, yoksa biraz artınca satıp tekrar düşmesini mi bekleyip mı alıyorsunuz ?
2-Bir de 500 TL nin altinda hisse alınca serbest fiyattan alınıyor o da fiyat farkı oluyor, 3- 5 lot hisse mi almalı, yoksa biriktirip 500 TL lik mi almak daha mantıklı ?
egseri bilmiyorum da diğer ikisini ben de aldım.umarım kazanırızMerhabalar , 11.000 tl yi 3 hisseye dağıttım cuma günü.
Egser
Kozal
Ereğli
Var mı yorumu olan
Egser bende var, severim kendisini. Ereğli martta 13ten alıp 19dan sattım, şimdi uzun vade biriktireceğim onu da al-satsız.Merhabalar , 11.000 tl yi 3 hisseye dağıttım cuma günü.
Egser
Kozal
Ereğli
Var mı yorumu olan
deva çıksa bir de.fazlaca almışımmm.bekleyeyim bir süre bakalım nolacak?Egser bende var, severim kendisini. Ereğli martta 13ten alıp 19dan sattım, şimdi uzun vade biriktireceğim onu da al-satsız.
Kozal da güzel, kızlardan trade yapan var bu hissede ama uzun vadeye de uygun finansalları genel olarak iyi, kayyumdan dolayı yürümüyor sanırım öyle diyolar.
Bereketli olsun size de.
Egser bende var, severim kendisini. Ereğli martta 13ten alıp 19dan sattım, şimdi uzun vade biriktireceğim onu da al-satsız.
Kozal da güzel, kızlardan trade yapan var bu hissede ama uzun vadeye de uygun finansalları genel olarak iyi, kayyumdan dolayı yürümüyor sanırım öyle diyolar.
Bereketli olsun size de.
Yakın zamanda çıkar mı çıkmaz mı bilmiyom ceycey uzun vadeli tutuyom devayı da. Şu ara bol bol devit3 neyim alalım aldıralımdeva çıksa bir de.fazlaca almışımmm.bekleyeyim bir süre bakalım nolacak?
Bende olmadığı için hareketlerini çok takip etmedim sadece yakın zamanda baya sert düştüğünü biliyorum ama yeterince büyümüş firmalar hantal oluyor bi de bunda kayyum var. Aselsan da hantal mesela çok.ben çıktım artık kozaldan