- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #21.181
Haftasonu altın alınmayacağını bilmeyen adam varmış haEsim 35 yasinda bugun ilk defa altin hesabi acti hahahah
Hatta altin aliyordu, hafta sonu islem yapma,makas cok olur dedim. Hah soyle bana bunlarla gel diyor haahahhaah
Artık yıl sonuna kadar altın gümüş ve hissedeyiz o belli olduEsim 35 yasinda bugun ilk defa altin hesabi acti hahahah
Hatta altin aliyordu, hafta sonu islem yapma,makas cok olur dedim. Hah soyle bana bunlarla gel diyor haahahhaah
Haftasonu altın alınmayacağını bilmeyen adam varmış haben de coinlerde capcahilim
Artık yıl sonuna kadar altın gümüş ve hissedeyiz o belli oldudün resmen aylık borsa paramı kriptodan kurtarmak üzereydim saat farkıyla çin haberi piyasayı vurdu bu sefer de o parayla ereğli ve toaso alacaktım
Ereğli hafiften düzeltme yapmaya başladı, en kötü önümüzdeki maaşla alacağım artık sağlık olsunAy iki guzel hisse ben de ortak olacagim onlara maasa gun sayiyorum.valla. insallah o gun dip gorurler buy the dip yapariz hahaah
Cikar kuzummmm cikar annemmmm insallah insallahhh booool.kazanc olsun herkeseeeee
Haftasonu altın alınmayacağını bilmeyen adam varmış haben de coinlerde capcahilim
Bdv de bir konuda bir üye mezar taşı paylaşmış. Ölen kadın kendi adınıza gizli birikim yapın yazdırmış mezar taşınaBi de kk da surekli kadinlara kocandan gizli birikim yap tavsiyesi verilir ya
Kocama da soyle dedim "cen benden gizli birikim mi yapcen" hahahahh
Öyle ama ben hep köy gibi yerlerde yaşadım şimdi orası bana çok metropol geliyor . Tatilden çok stres yapıyor :/e ne güzel antalya
hem de çabuk ısınıyor
biz istanbuldayız işte gidip gelmek zor oluyor oralara ama aslında çok güzel
Hadibea Türkiyeye geliyormuşsunÖyle ama ben hep köy gibi yerlerde yaşadım şimdi orası bana çok metropol geliyor . Tatilden çok stres yapıyor :/
Cey gelmişsin, hoş geldin . Gözlerimiz yolda kaldıHadibea Türkiyeye geliyormuşsun
Hoşbuldum geldim sonunda. Antepe mi Antalyaya mı geleceksin?Cey gelmişsin, hoş geldin . Gözlerimiz yolda kaldı
Antalya . Antebe henüz gitmek istemiyorum. Annemler aşı oldu ama etkilerinin nasıl olduğunu henüz bilmiyorum . Bizdeki baya bi etkili onu biliyorumHoşbuldum geldim sonunda. Antepe mi Antalyaya mı geleceksin?
Deniz tatili iyi gelir sana. Yoruldun tüm yıl dinlenmek hakkındırAntalya . Antebe henüz gitmek istemiyorum. Annemler aşı oldu ama etkilerinin nasıl olduğunu henüz bilmiyorum . Bizdeki baya bi etkili onu biliyorum
Evet ya biraz çocuksuz kalıp kafa dinlemeye ihtiyacım var . Tüm sene fazlasıyla çalıştım , pandemi hastalık ölüm derken tüm dengeler altüst oldu ..Deniz tatili iyi gelir sana. Yoruldun tüm yıl dinlenmek hakkındır
Ex baksın çocuklara ne işi varEvet ya biraz çocuksuz kalıp kafa dinlemeye ihtiyacım var . Tüm sene fazlasıyla çalıştım , pandemi hastalık ölüm derken tüm dengeler altüst oldu ..
DimiEx baksın çocuklara ne işi varçocuklarla tatil olmuyor onlar eğleniyor sen arkalarını topluyorsun ha bire
Aa telve mi istiyormuş alırız ya feda olsunKızlarrr gözünüzü açın iyi yatırımlar yapın bu ay. Bibi ye kahve makinesi alacağız imece usulü
Cıks öyle ucuz halk tipi ürün istemiyor vip ürünü istiyorAa telve mi istiyormuş alırız ya feda olsun