Yatırım bizden sorulur! :)

Esim 35 yasinda bugun ilk defa altin hesabi acti hahahah

Hatta altin aliyordu, hafta sonu islem yapma,makas cok olur dedim. Hah soyle bana bunlarla gel diyor haahahhaah
Artık yıl sonuna kadar altın gümüş ve hissedeyiz o belli oldu dün resmen aylık borsa paramı kriptodan kurtarmak üzereydim saat farkıyla çin haberi piyasayı vurdu bu sefer de o parayla ereğli ve toaso alacaktım

Ay iki guzel hisse ben de ortak olacagim onlara maasa gun sayiyorum.valla. insallah o gun dip gorurler buy the dip yapariz hahaah

Cikar kuzummmm cikar annemmmm insallah insallahhh booool.kazanc olsun herkeseeeee

Ay iki guzel hisse ben de ortak olacagim onlara maasa gun sayiyorum.valla. insallah o gun dip gorurler buy the dip yapariz hahaah

Cikar kuzummmm cikar annemmmm insallah insallahhh booool.kazanc olsun herkeseeeee
Ereğli hafiften düzeltme yapmaya başladı, en kötü önümüzdeki maaşla alacağım artık sağlık olsun

Bi de kk da surekli kadinlara kocandan gizli birikim yap tavsiyesi verilir ya

Kocama da soyle dedim "cen benden gizli birikim mi yapcen" hahahahh
Bdv de bir konuda bir üye mezar taşı paylaşmış. Ölen kadın kendi adınıza gizli birikim yapın yazdırmış mezar taşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…