-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.941
Hayır yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı düştükçe de alasım geliyor, kendimi kumarbazlar gibi hissetmeye başladım. Dolap uygulamasını hiç kullanmadım ama bugün evden ne satsam diye bakınıyorumRadyoaktif maddelerin yarılanması gibi bizim coinlerimiz deYarıya düşüyor, sonra onun yarısı, sonra onun yarısı
Mesela evi komple ilana koyabilirsin içindekilerle birlikteHayır yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı düştükçe de alasım geliyor, kendimi kumarbazlar gibi hissetmeye başladım. Dolap uygulamasını hiç kullanmadım ama bugün evden ne satsam diye bakınıyorum
Uuu herkesin xarar ettği dönemde maşallah820den iki çeyrek aldım. 16 tane oldu. 24 olunca bırakıcam çeyrek almayı
Coinden 13 dolar kazandım dün paraya para demiyorum
Mihailim düşüş hakkında yorumun nedir? Gerçi kelin ilacı hesabı bilsen kendin öngörüde bulunu ona göre hamlelerini yaparsın:))) sabah hesaba bir baktım zararımın üzerine 1/3 daha zarar eklenmiş bu gidişle para sıfırlanacak gibi geliyorYanıyor muyuz kızlar
Yorum yapacak bilgi düzeyinde değilim ama içgüdülerime göre hareket ediyorum noram, satmıyorum. Daha bitmedi gibi geliyor bana, ama hemen de yükselişe geçmeyiz gibi sanki birkaç hafta oyalanırız buralarda. Temennimiz bu yönde.Mihailim düşüş hakkında yorumun nedir? Gerçi kelin ilacı hesabı bilsen kendin öngörüde bulunu ona göre hamlelerini yaparsın:))) sabah hesaba bir baktım zararımın üzerine 1/3 daha zarar eklenmiş bu gidişle para sıfırlanacak gibi geliyor
Sakın satma... Keriz silkelemesi yapıyorlar..Ponçik kalbim param pirçik
Yok satmıyorum gördükleri en yüksek yerlere girdim satış emirlerini bekliyorum öyle ihtiyacım olmayan bir para soonuçtaSakın satma... Keriz silkelemesi yapıyorlar..
Bende 3 sene ellemicem diye aldımYok satmıyorum gördükleri en yüksek yerlere girdim satış emirlerini bekliyorum öyle ihtiyacım olmayan bir para soonuçta
Ablam saygılar, ne borsa ne coin tek gerçek çeyrekmiş bilemedik820den iki çeyrek aldım. 16 tane oldu. 24 olunca bırakıcam çeyrek almayı
Coinden 13 dolar kazandım dün paraya para demiyorum
Sıfır noktası güçlü bir destek oradan dönecektirKripto borsalarına bir süre girmeyin kızlar
Ben de üç sene elleYEmeyeceğimBende 3 sene ellemicem diye aldımbakalım nolacak
Sıfır noktası güçlü bir destek oradan dönecektir
Alt coin ilersi için yatırım zaten.. İyice düşerse dip ten gene alırım kızıma yatırım için alıyorumBen de üç sene elleYEmeyeceğim
Piyasa bu haldeyken belki bu yorumumu saçma bulanlar olacaktır ama ben halis niyetin eninde sonunda güzellik getireceğine çok inanırım, bu yüzden bu topikteki herkes için de finansal olarak uzun vadede güzel şeylerin olacağını düşünüyorum. Çünkü hepimiz hırsımızda veya kısa zamanda köşeyi dönmek istememizden yatırım yapmıyoruz, hepimizin halis niyetleri var. Kimseye muhtaç olmamak, çocuğunun eğitimi geleceği, eşinin tedavisi vb. Allah iyi niyetin karşılığını verecektir, kısa vadede iniş çıkışlar olsa da uzun vadede hep bunu yaşadım.Kızım için aldım onunn şansına artık