Yatırım bizden sorulur! :)

Radyoaktif maddelerin yarılanması gibi bizim coinlerimiz de Yarıya düşüyor, sonra onun yarısı, sonra onun yarısı
Hayır yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı düştükçe de alasım geliyor, kendimi kumarbazlar gibi hissetmeye başladım. Dolap uygulamasını hiç kullanmadım ama bugün evden ne satsam diye bakınıyorum

Yorum yapacak bilgi düzeyinde değilim ama içgüdülerime göre hareket ediyorum noram, satmıyorum. Daha bitmedi gibi geliyor bana, ama hemen de yükselişe geçmeyiz gibi sanki birkaç hafta oyalanırız buralarda. Temennimiz bu yönde.

3 kuruş param sıfırlanacak diye kalpten gitmeme ramak kalmışken, büyük paralarla girenler bu düşüşü nasıl kaldırıyor yaaa :))) valla şoklardayım bu nedir arkadaş borsada sabır gerekiyor diyorlardı da kripto da x100 sabır gerekli...

Son düzenleme:
Ponçik kalbim param pirçik

Eklentiler

• Screenshot_20210519-162736.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 52
Kızım için aldım onunn şansına artık
Piyasa bu haldeyken belki bu yorumumu saçma bulanlar olacaktır ama ben halis niyetin eninde sonunda güzellik getireceğine çok inanırım, bu yüzden bu topikteki herkes için de finansal olarak uzun vadede güzel şeylerin olacağını düşünüyorum. Çünkü hepimiz hırsımızda veya kısa zamanda köşeyi dönmek istememizden yatırım yapmıyoruz, hepimizin halis niyetleri var. Kimseye muhtaç olmamak, çocuğunun eğitimi geleceği, eşinin tedavisi vb. Allah iyi niyetin karşılığını verecektir, kısa vadede iniş çıkışlar olsa da uzun vadede hep bunu yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…