Yatırım bizden sorulur! :)

Bende senin gibi düşünüyorum.. Bence toparlar gibi çünkü kurumsallar dip ten topladı yükselince satış yaptı.. Yüksekten alan kurumsal firmalarda var amaç panik yaptırıp elindekini sattırıp dipten almak..

Yeminle açmaya korkuyorum binance kapatsa gitse haberim olmayacak,en son yüzde 50 den fazla zararı gördüğümden beri,saldım

İyi yönünden bakarsak kriptodan borsaya geri dönenler sayesinde hisseler yükselebilir yavaş yavaş
İnanki sabah aynı şeyi düşündüm dedim ters döngü yapıcaz galiba, borsada bekliyordum o yükselir ,sonrada coin yükselir sonrada emekli olurum belki yıllar önce borç verdiğim param döner bu garip gençken çok çekti yüzü gülsün der mevlam

Ya bakip agzinin suyu akan bir benmiyim
Insallah 26sindada boyle olurda bolbol alirim ya
Ben kılıksız da iki gündür 500 liramla btc-eth-sxp al-satı yaparak spek hissemdeki zararımı hemen hemen kapattım

Kriptoda cüzdanım yanarken bistteki üç kuruşluk zararımın peşine düşmek iyi geldi odak noktam değişmiş oldu

Tamam iste daha ne
Bugun dipi gorseydim bsyler yapardim ki hakli ciktim bile ama kismet degilmis

Ben düşüşlerde nakitte olduğum halde. Yine de böyle bi yorumda bulunamam.

Nasil yani hepsini kimse bilemezsin surekli cikiyorsan oda bir strateji ama ben surekli al sattan yana degilim hedefleri beklemekten yanayim gelir saglamam / sermayeme ekleyemem disinda bir sorunum yok
Bugun bir tweet paylasmislar ekimde bir coine soylenmisler o tarihten bu yana 350x+ herkesin agladigi bu hafta 4x yapmis su andada hala cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…