- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.424
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.961
Ne sandınAblam saygılar, ne borsa ne coin tek gerçek çeyrekmiş bilemedik
Bende senin gibi düşünüyorum.. Bence toparlar gibi çünkü kurumsallar dip ten topladı yükselince satış yaptı.. Yüksekten alan kurumsal firmalarda var amaç panik yaptırıp elindekini sattırıp dipten almak..Piyasa bu haldeyken belki bu yorumumu saçma bulanlar olacaktır ama ben halis niyetin eninde sonunda güzellik getireceğine çok inanırım, bu yüzden bu topikteki herkes için de finansal olarak uzun vadede güzel şeylerin olacağını düşünüyorum. Çünkü hepimiz hırsımızda veya kısa zamanda köşeyi dönmek istememizden yatırım yapmıyoruz, hepimizin halis niyetleri var. Kimseye muhtaç olmamak, çocuğunun eğitimi geleceği, eşinin tedavisi vb. Allah iyi niyetin karşılığını verecektir, kısa vadede iniş çıkışlar olsa da uzun vadede hep bunu yaşadım.
Yeminle açmaya korkuyorum2017den gelenler şu meşhur %50 düşüşlü fotoyu göstererek “biz böyle zamanlardan geldik siz hiçbir şey bilmiyorsunuz” diye caka satıyolardı bize, artık bizim de sonrakilere gösterecek bir fotimiz var -_-
Eki Görüntüle 2852496
İyi yönünden bakarsak kriptodan borsaya geri dönenler sayesinde hisseler yükselebilir yavaş yavaşEvett coinlerdende uzun vade yatırım moduna geçtiğime göre sırada batacak neresi kaldı hadi bakalım bir beyin fırtınası yapalım kızlar
İnanki sabah aynı şeyi düşündümİyi yönünden bakarsak kriptodan borsaya geri dönenler sayesinde hisseler yükselebilir yavaş yavaş
Bende aynı durumdayım bakıp bakıp acaba alsam mı yoksa daha da düşer mi diye bakiyorum sabahtan beri..Ya bakip agzinin suyu akan bir benmiyim
Insallah 26sindada boyle olurda bolbol alirim ya
Benim param 5te 1 ine düştüRadyoaktif maddelerin yarılanması gibi bizim coinlerimiz deYarıya düşüyor, sonra onun yarısı, sonra onun yarısı
Benimkiler toparladı biri %10 geçti aldığım yeri biri %2. Yavaş yavaş seninkiler de toparlar. Altlar kendini daha zor toparlıyor.Benim param 5te 1 ine düştüama umudumu kaybetmedim hala . İns doner bakalım.
Ben düşüşlerde nakitte olduğum halde. Yine de böyle bi yorumda bulunamam.Ya bakip agzinin suyu akan bir benmiyim
Ben kılıksız da iki gündür 500 liramla btc-eth-sxp al-satı yaparak spek hissemdeki zararımı hemen hemen kapattımYa bakip agzinin suyu akan bir benmiyim
Ben kılıksız da iki gündür 500 liramla btc-eth-sxp al-satı yaparak spek hissemdeki zararımı hemen hemen kapattım
Kriptoda cüzdanım yanarken bistteki üç kuruşluk zararımın peşine düşmek iyi geldi odak noktam değişmiş oldu
Ben düşüşlerde nakitte olduğum halde. Yine de böyle bi yorumda bulunamam.