- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.921
Hayır yaa gitmeyin sonra özlüyoruzOna göre hemen balıklama bdvye :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yaa gitmeyin sonra özlüyoruzOna göre hemen balıklama bdvye :))
Hemen biri şikayet ediyor diye engel mi yiyorlar . İyi bar gideyim de canımı sıkan herkesi şikayet edeyimBdv de biri şikayet etmiş galiba
Yok canım ceyceyde dayanamayıp yazmıştır bişeyler bdv de insanın sabrını çok zorluyorlar.ben sinir oluyorum ya o yüzden girmiyorum mesela.Hemen biri şikayet ediyor diye engel mi yiyorlar . İyi bar gideyim de canımı sıkan herkesi şikayet edeyim
Valla bu girişile bende bir kafa istirahati alacağım gibi görünüyorYok canım ceyceyde dayanamayıp yazmıştır bişeyler bdv de insanın sabrını çok zorluyorlar.ben sinir oluyorum ya o yüzden girmiyorum mesela.
Eski mesajlarimdan bile banlandıgım olmuştur gidip bulup sikayet eden işsiz çokHemen biri şikayet ediyor diye engel mi yiyorlar . İyi bar gideyim de canımı sıkan herkesi şikayet edeyim
Ah bu hemcinslerimizEski mesajlarimdan bile banlandıgım olmuştur gidip bulup sikayet eden işsiz çok
Yuh be onu da mı yapıyolar zaman aşımı diye bişey var yawhuEski mesajlarimdan bile banlandıgım olmuştur gidip bulup sikayet eden işsiz çok
Kk da yok oyle olsa müebbet yemezdikYuh be onu da mı yapıyolar zaman aşımı diye bişey var yawhu
Yarın aldırıyorum bakalım kaçtan satacaklar.Ceyrekleron fiyatları siz gidene kadar artmasa iyi.
Her gün fiyat artışı var
Ben fiziki altını saklaması ayrı bir dert diye internet bankaciligindan gram aliyorumYarın aldırıyorum bakalım kaçtan satacaklar.
Bir de burda kuyumcular hep birr çarşının içinde. Hepsi aynı fiyattan ve bence çok yüksekten satıyorlar. Ama olsun uzun vadeli biriktiriyorum. Sadece annemin haberi var. Yoksa yamayacak bir yer bulunuyor
Ayy benim eşim de aynı her sıkıştığında boz şunlardan biraz dedim yok 1 dolarına bile kıymadı. 100 lira bulsa oraya yatırıyor. Her şıkıştık dediiğimizde çok şükür bir şekilde işler yoluna girdi de sesimi çıkarmıyorumBenim bugun harcama 0
Letgodan 425 tl lik bir sey sattik aslinda aklimdaki farkli bi seydi ama esim kredi karti borcuna yatirdi hahah
Peki sorun bi "eniste normalde kartina yatirmasi gereken parayi ne yapti" diye
Coine gomdu ahhaahah zarari cok az (20 dolar kaldi sanirim bayaa toparladi) ama yine de zararina satmak istemiyor o yuzden kredi karti son odeme gunune kadar bekliyor bi de oradan buradan ne para bulursa onu yatiriyor kredi karti borcuna
Yakinda halilarin altina koltuk kenarlarina bakacak para bulursa onu yatiracak coin bozmamak icin hahhaah
Ben de internet bankacılığından alıyordum hep. Ama en ufak şeyde bozdurup yerine koyuyorduk bir ileri iki geri pek bir şey birikmiyordu.Ben fiziki altını saklaması ayrı bir dert diye internet bankaciligindan gram aliyorum
Genel evin kesesinden alırsam surkeli aldığım bankadan alıyorum. Kendi ayrı gizli birikimim için alıyorsan da çok kullanmadığım başka banka hesabından alıyorum. Birini eşim biliyor diğerini bilmiyor mesela
Çeyrek alsam evde saklasam olurda görürse diye güvenip de fiziki altin almıyorum.
hazır para olunca kocalar da hemen onu kullanma derdinde.Ben de internet bankacılığından alıyordum hep. Ama en ufak şeyde bozdurup yerine koyuyorduk bir ileri iki geri pek bir şey birikmiyordu.
Eşim de birikmiş paraya bayılır
En son birazını harcayıp hepsi bitti dedim. Çektim ordan fiziki almaya başladım ama söylemiyorum
Annemde bırakıyorum işte. Kayda değer bir miktar olunca banka kasası kiralamayı düşünüyorum
Bizde de tam tersi ben yemeye bayılırım kocam yememeyehazır para olunca kocalar da hemen onu kullanma derdinde.
İyi yapmışsınız o Zaman anneye bırakmak da iyi fikir. En azından tamamen unutmuş olursunuz.
Ben fiziki altını saklaması ayrı bir dert diye internet bankaciligindan gram aliyorum
Genel evin kesesinden alırsam surkeli aldığım bankadan alıyorum. Kendi ayrı gizli birikimim için alıyorsan da çok kullanmadığım başka banka hesabından alıyorum. Birini eşim biliyor diğerini bilmiyor mesela
Çeyrek alsam evde saklasam olurda görürse diye güvenip de fiziki altin almıyorum.
Bi de nispeten yüklü altın varsa hem alırken hem bozarken kuyumcular fazla fark alıyor bana göre. Piyasadaki fiyatlardan alıp satmıyorlar. En azından bankada kaçtan alacağını kaçtan satacağını en baştan biliyosun.Evde saklaması cok zor ya. Banka en iyisi.
Radyoaktif maddelerin yarılanması gibi bizim coinlerimiz de Yarıya düşüyor, sonra onun yarısı, sonra onun yarısıBu nece düşüştür cüzdanda para kalmamış