Yatırım bizden sorulur! :)

Ceyrekleron fiyatları siz gidene kadar artmasa iyi.
Her gün fiyat artışı var
Yarın aldırıyorum bakalım kaçtan satacaklar.

Bir de burda kuyumcular hep birr çarşının içinde. Hepsi aynı fiyattan ve bence çok yüksekten satıyorlar. Ama olsun uzun vadeli biriktiriyorum. Sadece annemin haberi var. Yoksa yamayacak bir yer bulunuyor

Ben fiziki altını saklaması ayrı bir dert diye internet bankaciligindan gram aliyorum
Genel evin kesesinden alırsam surkeli aldığım bankadan alıyorum. Kendi ayrı gizli birikimim için alıyorsan da çok kullanmadığım başka banka hesabından alıyorum. Birini eşim biliyor diğerini bilmiyor mesela
Çeyrek alsam evde saklasam olurda görürse diye güvenip de fiziki altin almıyorum.

Ayy benim eşim de aynı her sıkıştığında boz şunlardan biraz dedim yok 1 dolarına bile kıymadı. 100 lira bulsa oraya yatırıyor. Her şıkıştık dediiğimizde çok şükür bir şekilde işler yoluna girdi de sesimi çıkarmıyorum

Ben de internet bankacılığından alıyordum hep. Ama en ufak şeyde bozdurup yerine koyuyorduk bir ileri iki geri pek bir şey birikmiyordu.
Eşim de birikmiş paraya bayılır
En son birazını harcayıp hepsi bitti dedim. Çektim ordan fiziki almaya başladım ama söylemiyorum
Annemde bırakıyorum işte. Kayda değer bir miktar olunca banka kasası kiralamayı düşünüyorum

hazır para olunca kocalar da hemen onu kullanma derdinde.
İyi yapmışsınız o Zaman anneye bırakmak da iyi fikir. En azından tamamen unutmuş olursunuz.

Evde saklaması cok zor ya. Banka en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…