Yatırım bizden sorulur! :)

Selam kızlar.....
Ben en son borsada batıp, biraz coinlerde takılacam diyip sonra şakaya vurup biraz da coinler de batayım demiştim di mi?
Evet baya baya battım ya btc den kısa-orta vadeli, binance da uzunvadeli işlem yapıyordum. Hepsi zararda. Borsada da durum aynı. Bir tek altınlar da yüzüm gülüyor bu ara.

Benim bugun harcama 0

Letgodan 425 tl lik bir sey sattik aslinda aklimdaki farkli bi seydi ama esim kredi karti borcuna yatirdi hahah

Peki sorun bi "eniste normalde kartina yatirmasi gereken parayi ne yapti" diye

Coine gomdu ahhaahah zarari cok az (20 dolar kaldi sanirim bayaa toparladi) ama yine de zararina satmak istemiyor o yuzden kredi karti son odeme gunune kadar bekliyor bi de oradan buradan ne para bulursa onu yatiriyor kredi karti borcuna

Yakinda halilarin altina koltuk kenarlarina bakacak para bulursa onu yatiracak coin bozmamak icin hahhaah

Market alışverişi 200 TL
Yolda çocuklara dondurma 7.5 TL
2 hafta önce kredi için bankanın yaptığı 2600 TL lik poliçeyi bugün kendi çalıştığım şirketten 410 TL ye yaptırdım
Bankaya poliçeyi gönderim Perşembe işlem yapacaklar yarın tatil.
Aradaki fark 2200 TL çok ciddi bir fiyat.
Bankalar kredi faizleri yetmediği gibi birde sigortadan sömürüyorlar resmen
Kredi için hemen poliçe yaptıklarından ilk anda müdahale etmedik. Şimdi iptalini yapacaklar
Aynısı 2 ay önce arkadaşa da oldu. 3 bin TL banka sigortasını 900 e yapmıştım

Kenara attığım zula birikimimi 550 TL olarak hesaba attım. Perşembe gram altın alacağım hesaptan. Sigorta iadesinden gelen paradan da 1 gram alırım kalanı kredi taksit ödemesinde kullaniriz. Yada kredi kartı kesilecek onun ödemesinde.
Para olsun da harcanacak yeri oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…