- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.901
Pek sessiz buralar
Aynen bu ayki borsa param da tellorda terste kaldıPara yok alim yapamiyoruz kaldik oyle hahaha
Ceyrekleron fiyatları siz gidene kadar artmasa iyi.Bıgün 5 gr gümüş aldım. 80 gr gümüşüm oldu
Kuyumcuya gidemedim ki çeyreklerimi alayım. Şimdilik 14 tane çeyrek altınım var. 2 tane daha almayı planlıyorum yakında
ceycey müebbet mi yedi naptı acaba :)) Y Yuppiyayye yuppim ne zaman dönecekmiş ceyceySelam kızlar nasılsınız ? Birikimler ne durumda ? Ben hala fakir fakir maaş gününü bekliyorum
Bizim ceyodan ne haber ? Cezası kalkmadımı hala ??
Pazar bitiyormuş canım banı.ceycey müebbet mi yedi naptı acaba :)) Y Yuppiyayye yuppim ne zaman dönecekmiş ceycey
Ben neden bdv de gezmiyorum sanıyorsun artik banlar da silinmiyor eskiden 2 3 ay banlanmasan düsüyorduceycey müebbet mi yedi naptı acaba :)) Y Yuppiyayye yuppim ne zaman dönecekmiş ceycey
Bi ara ben de birkaç gün banlanmaya başlamıştım geçen 1 günde geri geldim, o vakit benimkiler silindi mi acebasıBen neden bdv de gezmiyorum sanıyorsun artik banlar da silinmiyor eskiden 2 3 ay banlanmasan düsüyorducey cey okuyorsan ozluyoruz
Çok uzun yaw -_-Pazar bitiyormuş canım banı.
Ne yaptı? Neden ceza yedi ?Pazar bitiyormuş canım banı.
Valla en son sorduğumda artık silinmiyor demişti muneBi ara ben de birkaç gün banlanmaya başlamıştım geçen 1 günde geri geldim, o vakit benimkiler silindi mi acebası
Ona göre hemen balıklama bdvye :))
Bdv de biri şikayet etmiş galibaNe yaptı? Neden ceza yedi ?