- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.981
İnsan alışıyor bir sure sonra biriktirmeye. Eli birşey almaya gitmiyor. Onu alacağıma gram alırım çeyrek alırım diyoruz. 24 den sonra almayacağım diyorsunuz ama alışkanlık olunca devam edersiniz almayaNe sandın
Verem mi bir tane
Dent coin aldim . Ytd.Benimkiler toparladı biri %10 geçti aldığım yeri biri %2. Yavaş yavaş seninkiler de toparlar. Altlar kendini daha zor toparlıyor.
Benden uzak olsun yaaa ben tövbe ettim:)Günaydın kızlar
Bugün Mercan Kimya halka arzı var. Katılacak olan var mı?
Günaydın kızlar
Sabah uyandığında hiçbir şey yokken %80 düşmüş görebilirsin yani. Şimdi ne ki düşüyor çıkıyor bir uyarı veriyor aslında bize. Aldığın fiyata ya da yakınına tekrar geliyor acaba çıksam mı diye bir düşünebiliyorsun falan.biz coin piyasasında daha 2 aydır varız
uzun zamandır içinde olanlar böyle düşüşler olabiliyor mu normalde ?
buraya da yazmıştım sanırım biz doge den nisan ayında inanılmaz kar ettik x3
hem de 2 haftada falan... insan alışınca da böyle bir şey oluyor
bu sefer de daha büyük oynadık bakalım inşallah batmayız.
Günaydın, ben de girmiyom artık halka arzlaraGünaydın kızlar
biz coin piyasasında daha 2 aydır varız
uzun zamandır içinde olanlar böyle düşüşler olabiliyor mu normalde ?
buraya da yazmıştım sanırım biz doge den nisan ayında inanılmaz kar ettik x3
hem de 2 haftada falan... insan alışınca da böyle bir şey oluyor
bu sefer de daha büyük oynadık bakalım inşallah batmayız.
Yanlis anlamayin ama en nefret ettigim coin, ztn bizi bugunlere getiren bir kesime boyle kazandik dedirten ama piyasayi hacimleri mahveden bir coin doge.
Bir suru coin grafikleri calismalari ile ztn 2x yapti ama doge coine kayan hacim hepsini mahvetti
Bir arada btt hot win asagi btt hot win yukari.
Chz de ayni hareketleri yapti ama en azindan cok kapsamli bir proje fan gruplari asla bitmez ayisi bogasi olmaz diyorlar.
ilk eşim aldığında ben de hayatımda duyduğum en saçma şey ve argüman olarak bakmıştım
sonra ben bunu alıcam dedi ama bizde 0 bilgi ve vizyon
artık acemi şansı mı ne işte
ya da allah bari bir borçtan kurtulun mu dedi naaptı
sırf bizim yüzümüzden piyasalar allak bullak olmuş olabilir : )))
Benim yirmi gram gerçek altınım varken keşfettim denizbanki. Evdeki bir gramlari butunlettim (çok tatlı yaaa keşke tüm altınların çil çil elimin altında olsa) . Ayrı olarak da bankada yeni bir hesap açtım,orada birikiyor.Altın daha da yükselsin onları satıp banka hesabına geçiyorum.
Bu ara ben iş bankası kullanıyorum
Diğer bankaların aralıklarına da baktim gercekten ortada cok fark yok
Yoksa kuveyt ya da denizbanka geçecektim.
Aman dedim kim uğraşacak, iş bankası hesabımdan giriş yapıp altın hesabı açtım:)
Hemen 1 gr aldım nasıl kullanıldığını anlamak icin
Hesaptaki paraları çekmiştim 10 gün önce
Şimdi yine yükleyip altın alıcam. Boşu boşuna paraları çektim yani hesaptan:)
Artık ufak makas farklarına bakmıyorum
Onu da düşündüm canim,Benim yirmi gram gerçek altınım varken keşfettim denizbanki. Evdeki bir gramlari butunlettim (çok tatlı yaaa keşke tüm altınların çil çil elimin altında olsa) . Ayrı olarak da bankada yeni bir hesap açtım,orada birikiyor.
Hepsini bir yere toplamaya cok da gerek yok, eğer yeri Güvendeyse duruversin orada... Sıfırdan baslarsin bankandan
En güzel yatirim kendine yatırımdır, şimdiden hayırlı olsun yeni burnunOnu da düşündüm canim,
Ama hırsız falan girerse diye cekiniyorum:)
Ve ben o parayla estetik burun ameliyatı yaptırıcamkışın düşünüyorum
Çok da ileri dönük birikim sayılmaz
Çok para harcıyorum.bu yuzden altına yöneldim
Sağ ol canim. Eşimle 'nu konuda baya tersiz . İstemiyor. Ama sorun şu ki, kafama koyduğumu yaparım. Kayınvalide benden yana neysekıEn güzel yatirim kendine yatırımdır, şimdiden hayırlı olsun yeni burnun