Yatırım bizden sorulur! :)

doge coin yükselişinde şerit değiştirenler yüzde 2000 kazandı :)

Ben tabloya butun olarak bakiyorum tum bakiyemle 1 coine girmem, twitle coin alip sepetimdeki diger coinleri dibe indirmem elon muskin ipiyle kuyuya hic inmem eger dipten alip tepeden satan ve parasini cekme karari alan ceken varsa ztn helal olsun
Benim tanidigim 100 bin kaybetmis hikayesini sormadim ama o yukselislerde herkes kazanmiyor 2 defa insanlar iceride kaldi ne gerek var

maalesef millet elona gazı verdi adamda kripto borsalarının başı gibi davranmaya başladı. elinde yüklü bitcoin var. adam şu anda en büyük manipülatör. twitterde 55 milyon takipçisi var.

Evet hala bagiran bir suru coin var, bu bir teknoloji devrimi, 2018dede birsuru tas konulmus ama yolundan donmemis asil kazanc teknolojisini kesfedip duzgun konum almakta
Ya biz çok güzel bulup çok da güzel beklemiştik tee yazdan önce ahh ahh. Diğeri de bagirmayandi işte bundan bir şey olmaz diyorlardı artık akıllanmak gerek yarısını satıp yarısını bekleteceksin artınca daha yolu var mı görmek için. Düşerse en azından yarısını aldık deriz. Düşmezse ohoo zaten:)) tabii ytd herkesin coinine kimse karışamaz

Evet en buyuk tecrubesizligim bu bende artik icerde birakiyorum

Hah işte uzun vade yatırımı yaparken (uzun derken sene sonu işte) bütün bu parametrelere bakıp coini alıyoruz, örneğin internet computer market cape ve toplam arzına bakmak yeterli almamak için. twitle inip twitle çıkan veya çok reklamı yapılan coin de pek tercih edilesi değil. sıralaması ne, usdt ve btc pairde şimdiye kadar ne kadar yol almış, toplam arzı ne, ne kadarı dolaşımda vs vs iyi kötü bir araştırma yapıp yakın zamanda ihtiyaç olmayan parayla aldığımız için burada düşüş muhabbeti yapsak bile tekrar yükseleceğini düşünüyoruz. Bu şekilde uzun vade daha güvenli, ha bu arada benim sağlam dediğim coinler yürümezken köpek coinler aldı yürüdü ama o kadarı da nasip artık. en karlı yatırımı yapma iddiası olmamalı insanın.

Gunaydinnnnn kizlarr..
Ahhh mihailim tez bitsin bu ayrılık..
Ceycey çok özledik seni..
Grupta yaprak dökümü yaşanıyor kızlar bdv cisss girmeyin okuyun kaçın yorum yapmayın...
Ben sadece finans yatırım topiginde geziyorum. Çok nadir bdv ye bakıyorum onda da nadiren yazarım. Uzak durmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…