- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.901
Pek sessiz buralar
Para yok alim yapamiyoruz kaldik oyle hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek sessiz buralar
Aynen bu ayki borsa param da tellorda terste kaldı bi de maliyet düşürdüğüm spek hissemde -_-Para yok alim yapamiyoruz kaldik oyle hahaha
Ceyrekleron fiyatları siz gidene kadar artmasa iyi.Bıgün 5 gr gümüş aldım. 80 gr gümüşüm oldu
Kuyumcuya gidemedim ki çeyreklerimi alayım. Şimdilik 14 tane çeyrek altınım var. 2 tane daha almayı planlıyorum yakında
ceycey müebbet mi yedi naptı acaba :)) Y Yuppiyayye yuppim ne zaman dönecekmiş ceyceySelam kızlar nasılsınız ? Birikimler ne durumda ? Ben hala fakir fakir maaş gününü bekliyorum
Bizim ceyodan ne haber ? Cezası kalkmadımı hala ??
Pazar bitiyormuş canım banı.ceycey müebbet mi yedi naptı acaba :)) Y Yuppiyayye yuppim ne zaman dönecekmiş ceycey
Ben neden bdv de gezmiyorum sanıyorsun artik banlar da silinmiyor eskiden 2 3 ay banlanmasan düsüyordu cey cey okuyorsan ozluyoruzceycey müebbet mi yedi naptı acaba :)) Y Yuppiyayye yuppim ne zaman dönecekmiş ceycey
Bi ara ben de birkaç gün banlanmaya başlamıştım geçen 1 günde geri geldim, o vakit benimkiler silindi mi acebasıBen neden bdv de gezmiyorum sanıyorsun artik banlar da silinmiyor eskiden 2 3 ay banlanmasan düsüyordu cey cey okuyorsan ozluyoruz
Çok uzun yaw -_-Pazar bitiyormuş canım banı.
Ne yaptı? Neden ceza yedi ?Pazar bitiyormuş canım banı.
Valla en son sorduğumda artık silinmiyor demişti mune Mune yoksa yoksa siliniyor muBi ara ben de birkaç gün banlanmaya başlamıştım geçen 1 günde geri geldim, o vakit benimkiler silindi mi acebası
Ona göre hemen balıklama bdvye :))Valla en son sorduğumda artık silinmiyor demişti mune Mune yoksa yoksa siliniyor mu
Bdv de biri şikayet etmiş galibaNe yaptı? Neden ceza yedi ?