Yatırım bizden sorulur! :)

Burada çoğunluk trader değil vademiz sene sonu olduğu ve shit coinlerle işimiz olmadığı için stop koymuyoruz
bence stoploss hayat kurtarıyor. bu borsada 4 yılda gördüğüm şey dibin dibi olduğudur. alınan fiiyattan ortalama yüzde 5 stop koymak bence mantıklı. şu anda manipülasyonun tavan olduğu döneme girdik. her coin yada tokenda çok sert hareketler bundan sonra en az 2 ay devam eder.

Bende kullanmiyorum cunku stop patlatip firlayip gidebiliyor direk kafamda vade uzatiyorum herturlu zaman geciyor
Evet piyasa kotu ama 2 aydir bekleten ada bu hafta 2x yapti, dot yurudu gitti, one, alice ortalama yuzde 20 yapti defalarca alsat firsati verdi. Birazda eldeki kursunla alakali.

Trade ederken evet hem portföyü bölüp hem de stop koymak gerek orada haklısınız, al-sat yaparken ben de koyardım ama orta-uzun vadeli aldığım coine %5 stop koyarsam iki güne silkelerler sonra arkasından bakarım, %20 altına koyduğum stopla başıma gelen buydu. Bu konuda herkesin farklı bir yöntemi var, bizim yatırım yaptıklarımız henüz yükselişine başlamadığı için risk alıp stop kullanmıyoruz.

ben genelde grafiğe göre destek ve dirençlere göre yol alıyorum. tabi herkesin yatırım tutarı ve risk anlayışı farklı

ben uzun vadeli bakmıyorum. parayı uzun zaman bırakıp dokunmadan izlemek bana göre değil. bana göre trade etmek daha karlı. tabi trade ederken stop benim için kurtarıcı. herkesin sistemi farklı tabi

ben genelde grafiğe göre destek ve dirençlere göre yol alıyorum. tabi herkesin yatırım tutarı ve risk anlayışı farklı

Evet ama o grafik ne zmn ne kdr sure isterse o kdr yol aliyor ornek ada, one, yada yollari gozlenen chz. yinede kazandiriyor bir yerden sonrasi kismet herkesin kismetine dusen baska

kripto borsasını normal hisse senedi borsası gibi düşünüp yatırım yapmak her zaman kaybettirir. stop loss koymadan işlem yapmayın. tecrübe ile sabittir. çok canınız yanar
Ben stop sevmem beklerim gene cikar nede olsa boşa düsünce ekside satınca gene kaybediyorum ne farkediyor

chz ligler bittiği yada son maçlar oynandıği için fırladı. sonuçta taraftar token tarafında. ada elon musk ın çevreci coin haberinden sonra çıkmaya başladı. gündeme göre sırası gelen gidiyor ama haberle çıkan sonrasında sert düşüyor. çıkışı yaklayan kazanıyor. grafikte hacim , direnç, destek vb kovaladığında zaten çıkmaya hazır olduğunu görüyorsun. ama bu dönemde manipülasyon zirvede. elon maalesef başrolde

Evet ama o grafik ne zmn ne kdr sure isterse o kdr yol aliyor ornek ada, one, yada yollari gozlenen chz. yinede kazandiriyor bir yerden sonrasi kismet herkesin kismetine dusen baska
Şu sxpde grafik falan dinlemiyor. Uzun süre tutmak daha mantıklı. Hem bu süre de değişiyor sonuçta. Bazısında 3 ay bazısında 1 yıl. Kesinlikle alıp satmaktan daha çok kazandırıyor bence

Ben stop sevmem beklerim gene cikar nede olsa boşa düsünce ekside satınca gene kaybediyorum ne farkediyor
yüzde 5 kaybedip yoluma bakar başka coin kovalar o kaybı artıya çevirebilirim yada coin yüzde 50 düşüp azalmış paramla başka coine girmeden aylarca çıkması beklerim. sence hangisi mantıklı

yüzde 5 kaybedip yoluma bakar başka coin kovalar o kaybı artıya çevirebilirim yada coin yüzde 50 düşüp azalmış paramla başka coine girmeden aylarca çıkması beklerim. sence hangisi mantıklı
Beklemek zaten beklediğim bir seviyeye gelmeyince satmam coini niye satayım misal 1 lira 5 lira olmasıni bekliyorum 1,5 da satmam

Ben onuda sebep olarak gormuyorum piyon goruyorum hep destek direnclerde twit atiyor ada yaklasik 2 ay dinlendi hep beklenti vardi anlasmalari haberleri cikti sabitlendi kaldi yurumese o haberlede oyalanirdi hic durmadan 1 hafta kostu cunku yukselmek istedi
chz hala yolu uzun bahsettigim sey ilk kosusu gibi bir kosu

Şu sxpde grafik falan dinlemiyor. Uzun süre tutmak daha mantıklı. Hem bu süre de değişiyor sonuçta. Bazısında 3 ay bazısında 1 yıl. Kesinlikle alıp satmaktan daha çok kazandırıyor bence
dediğim gibi herkesin kendi yatırımı. eğer 1 yıl boyunca sağlam yükseleceğine inandığın coin bulmuşsan ve koyduğun parayı kullanmayacaksan tabiki daha kazançlı. ama iş zaten bu kadar kesin yükselecek coin bulmak. internet computer coini var. saçma sapan ilk 10 a girdi. ondan kat ve kat iyi olan iota 33. sırada. tahminler çoğu zaman yanıltıyor

Biz bulmuştuk neyse ki 3 tane. 3unu de birazcık önce sattık işte. Olsun başkasini da tam zamanında da satarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…