- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #20.861
Çıkacağını umuyoruz şöyle bekliyoruz hepimiz:Bizim paramiz 3 te 1 e düştü. Dusmesi ve beklemesi sorun degilde . Umarim tekrar cikar ve kar ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkacağını umuyoruz şöyle bekliyoruz hepimiz:Bizim paramiz 3 te 1 e düştü. Dusmesi ve beklemesi sorun degilde . Umarim tekrar cikar ve kar ederiz
bence stoploss hayat kurtarıyor. bu borsada 4 yılda gördüğüm şey dibin dibi olduğudur. alınan fiiyattan ortalama yüzde 5 stop koymak bence mantıklı. şu anda manipülasyonun tavan olduğu döneme girdik. her coin yada tokenda çok sert hareketler bundan sonra en az 2 ay devam eder.Burada çoğunluk trader değil vademiz sene sonu olduğu ve shit coinlerle işimiz olmadığı için stop koymuyoruz
bence stoploss hayat kurtarıyor. bu borsada 4 yılda gördüğüm şey dibin dibi olduğudur. alınan fiiyattan ortalama yüzde 5 stop koymak bence mantıklı. şu anda manipülasyonun tavan olduğu döneme girdik. her coin yada tokenda çok sert hareketler bundan sonra en az 2 ay devam eder.
Trade ederken evet hem portföyü bölüp hem de stop koymak gerek orada haklısınız, al-sat yaparken ben de koyardım ama orta-uzun vadeli aldığım coine %5 stop koyarsam iki güne silkelerler sonra arkasından bakarım, %20 altına koyduğum stopla başıma gelen buydu. Bu konuda herkesin farklı bir yöntemi var, bizim yatırım yaptıklarımız henüz yükselişine başlamadığı için risk alıp stop kullanmıyoruz.bence stoploss hayat kurtarıyor. bu borsada 4 yılda gördüğüm şey dibin dibi olduğudur. alınan fiiyattan ortalama yüzde 5 stop koymak bence mantıklı. şu anda manipülasyonun tavan olduğu döneme girdik. her coin yada tokenda çok sert hareketler bundan sonra en az 2 ay devam eder.
ben genelde grafiğe göre destek ve dirençlere göre yol alıyorum. tabi herkesin yatırım tutarı ve risk anlayışı farklıBende kullanmiyorum cunku stop patlatip firlayip gidebiliyor direk kafamda vade uzatiyorum herturlu zaman geciyor
Evet piyasa kotu ama 2 aydir bekleten ada bu hafta 2x yapti, dot yurudu gitti, one, alice ortalama yuzde 20 yapti defalarca alsat firsati verdi. Birazda eldeki kursunla alakali.
ben uzun vadeli bakmıyorum. parayı uzun zaman bırakıp dokunmadan izlemek bana göre değil. bana göre trade etmek daha karlı. tabi trade ederken stop benim için kurtarıcı. herkesin sistemi farklı tabiTrade ederken evet hem portföyü bölüp hem de stop koymak gerek orada haklısınız, al-sat yaparken ben de koyardım ama orta-uzun vadeli aldığım coine %5 stop koyarsam iki güne silkelerler sonra arkasından bakarım, %20 altına koyduğum stopla başıma gelen buydu. Bu konuda herkesin farklı bir yöntemi var, bizim yatırım yaptıklarımız henüz yükselişine başlamadığı için risk alıp stop kullanmıyoruz.
ben genelde grafiğe göre destek ve dirençlere göre yol alıyorum. tabi herkesin yatırım tutarı ve risk anlayışı farklı
Ben stop sevmem beklerim gene cikar nede olsa boşa düsünce ekside satınca gene kaybediyorum ne farkediyorkripto borsasını normal hisse senedi borsası gibi düşünüp yatırım yapmak her zaman kaybettirir. stop loss koymadan işlem yapmayın. tecrübe ile sabittir. çok canınız yanar
Şu sxpde grafik falan dinlemiyor. Uzun süre tutmak daha mantıklı. Hem bu süre de değişiyor sonuçta. Bazısında 3 ay bazısında 1 yıl. Kesinlikle alıp satmaktan daha çok kazandırıyor benceEvet ama o grafik ne zmn ne kdr sure isterse o kdr yol aliyor ornek ada, one, yada yollari gozlenen chz. yinede kazandiriyor bir yerden sonrasi kismet herkesin kismetine dusen baska
yüzde 5 kaybedip yoluma bakar başka coin kovalar o kaybı artıya çevirebilirim yada coin yüzde 50 düşüp azalmış paramla başka coine girmeden aylarca çıkması beklerim. sence hangisi mantıklıBen stop sevmem beklerim gene cikar nede olsa boşa düsünce ekside satınca gene kaybediyorum ne farkediyor
Beklemek zaten beklediğim bir seviyeye gelmeyince satmam coini niye satayım misal 1 lira 5 lira olmasıni bekliyorum 1,5 da satmamyüzde 5 kaybedip yoluma bakar başka coin kovalar o kaybı artıya çevirebilirim yada coin yüzde 50 düşüp azalmış paramla başka coine girmeden aylarca çıkması beklerim. sence hangisi mantıklı
chz ligler bittiği yada son maçlar oynandıği için fırladı. sonuçta taraftar token tarafında. ada elon musk ın çevreci coin haberinden sonra çıkmaya başladı. gündeme göre sırası gelen gidiyor ama haberle çıkan sonrasında sert düşüyor. çıkışı yaklayan kazanıyor. grafikte hacim , direnç, destek vb kovaladığında zaten çıkmaya hazır olduğunu görüyorsun. ama bu dönemde manipülasyon zirvede. elon maalesef başrolde
Beklemek zaten beklediğim bir seviyeye gelmeyince satmam coini niye satayım misal 1 lira 5 lira olmasıni bekliyorum 1,5 da satmam
Şu sxpde grafik falan dinlemiyor. Uzun süre tutmak daha mantıklı. Hem bu süre de değişiyor sonuçta. Bazısında 3 ay bazısında 1 yıl. Kesinlikle alıp satmaktan daha çok kazandırıyor bence
dediğim gibi herkesin kendi yatırımı. eğer 1 yıl boyunca sağlam yükseleceğine inandığın coin bulmuşsan ve koyduğun parayı kullanmayacaksan tabiki daha kazançlı. ama iş zaten bu kadar kesin yükselecek coin bulmak. internet computer coini var. saçma sapan ilk 10 a girdi. ondan kat ve kat iyi olan iota 33. sırada. tahminler çoğu zaman yanıltıyorŞu sxpde grafik falan dinlemiyor. Uzun süre tutmak daha mantıklı. Hem bu süre de değişiyor sonuçta. Bazısında 3 ay bazısında 1 yıl. Kesinlikle alıp satmaktan daha çok kazandırıyor bence
doge coin yükselişinde şerit değiştirenler yüzde 2000 kazandı :)Bende serit degistirmem serit tikandi derim bu sefer obur serit dolar bu bana sadece kayip getirdi
Biz bulmuştuk neyse ki 3 tane. 3unu de birazcık önce sattık işte. Olsun başkasini da tam zamanında da satarız.dediğim gibi herkesin kendi yatırımı. eğer 1 yıl boyunca sağlam yükseleceğine inandığın coin bulmuşsan ve koyduğun parayı kullanmayacaksan tabiki daha kazançlı. ama iş zaten bu kadar kesin yükselecek coin bulmak. internet computer coini var. saçma sapan ilk 10 a girdi. ondan kat ve kat iyi olan iota 33. sırada. tahminler çoğu zaman yanıltıyor
Yani bu ornekler varken acelemiz neduArkadasi wrx 10 centten 6.66 ya nasil gelmis mesela dimi?