- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.641
pijamaları eski adı gezer yeni adı madam moss dan donları da a101 bim den hallediyordum.onlar bile lüks oldu haaaaaaaKicimizda ki don bile kalmadı tabiri cuk oturdu
tuzluğu kap almaya başla işteO değil de feci iğne atmışlar aşağı coinlerde vay bee, şimdi grafiklere baktım da
anladım lüks listeme don u da ekliyorummTabi lüks, zorunlu ihtiyaç olmadığı icin satışı bu dönemde yasaklandi ya
SelamsssYaa ben her Tr’ye geldiğimde şok olarak dönüyorum. Bu yaz temelli geldiğimde beni topikçe tokatlayın ancak kendime gelirim. Bu ne yaaa, nasıl katlıyor fiyatlar arkadaş:/
Selam bu arada kızlar
Benli Marks and Spencer donleri pamuklu diye onları alırdım .pijamaları eski adı gezer yeni adı madam moss dan donları da a101 bim den hallediyordum.onlar bile lüks oldu haaaaaaa
Nakitim yok ceycey, daha doğrusu gümüş ve hisseye ayırdığım nakitimi coine kullanmak istemiyorum, tamam aldık ettik de yeter da tepemize çıkmasın bu kriptolartuzluğu kap almaya başla işte
neyyyyy marks and spencerden don mu giyiyordunnn?Selamsss
Temelli Türkiye dönme ne hüzünlü bir hikayen var
Benli Marks and Spencer donleri pamuklu diye onları alırdım .
nobahari yi temelli Türkiye ye döndüren hayat bize neler yapmaz
Zaten sadece iç camasi alıyordum ama cok kaliteli indirim zamanı cok uygun olmasa da kaliteli giyinmek güzel oluyirdu tabi bide genclik vardı önemliydi böyle şeylerneyyyyy marks and spencerden don mu giyiyordunnn?bir tişört dünya paraydı orada.edit: don ve tişörtte lüks almaaaa
cıss o cısssss.ipekyola da yüzde yetmiş indirim öncesi aslaaaa uğramammm.hatta dolap vs uygulamalarda yüzde 85 indirim de oluyor.yazın kışlık kışında yazlık alarak anca giyiniyoruz.öyle yapmasak hedeffff lcw dışında alışveriş yapmak ta lüksZaten sadece iç camasi alıyordum ama cok kaliteli indirim zamanı cok uygun olmasa da kaliteli giyinmek güzel oluyirdu tabi bide genclik vardı önemliydi böyle şeyler
Bide yargıcı var artık önünden gecmiyirum mesajlarına bile bakmıyorum .
cıss o cısssss.ipekyola da yüzde yetmiş indirim öncesi aslaaaa uğramammm.hatta dolap vs uygulamalarda yüzde 85 indirim de oluyor.yazın kışlık kışında yazlık alarak anca giyiniyoruz.öyle yapmasak hedeffff lcw dışında alışveriş yapmak ta lüksZaten sadece iç camasi alıyordum ama cok kaliteli indirim zamanı cok uygun olmasa da kaliteli giyinmek güzel oluyirdu tabi bide genclik vardı önemliydi böyle şeyler
Bide yargıcı var artık önünden gecmiyirum mesajlarına bile bakmıyorum .
Marjin patlatmak için yapılıyor diyorlar:/O değil de feci iğne atmışlar aşağı coinlerde vay bee, şimdi grafiklere baktım da
Canım görev süresi bitiyor, mecburen dönmeliyiz. Bana kalsa anlamlı bir birikim yapıp, çocukları büyütmeden dönmezdim.Selamsss
İpekyol ablam cok kullanıyor ben hiç almadimcıss o cısssss.ipekyola da yüzde yetmiş indirim öncesi aslaaaa uğramammm.hatta dolap vs uygulamalarda yüzde 85 indirim de oluyor.yazın kışlık kışında yazlık alarak anca giyiniyoruz.öyle yapmasak hedeffff lcw dışında alışveriş yapmak ta lüks
Marks and spencer ın donlarıyla lcw donları aynı yerde üretiliyor etiket farklı basılıyorSelamsss
En güzeli öyle olurdu da sağlık olsun aileler eminim özleniyordurCanım görev süresi bitiyor, mecburen dönmeliyiz. Bana kalsa anlamlı bir birikim yapıp, çocukları büyütmeden dönmezdim.
Füze at beybi öyle olmemMarks and spencer ın donlarıyla lcw donları aynu yerde üretiliyor etiket farklı basılıyor
a101 ve bimin modal donlarını öneririmMarks and spencer ın donlarıyla lcw donları aynı yerde üretiliyor etiket farklı basılıyor
Alamiyorum ki benim hesaplar gumus satmiyorİzlemezsin kuzu ekmekten artan paralarla biz gümüşe giriyoruz az çok demedenytd
ama bim a101 donları hakkaten iyi ciddi söylüyorum :))Füze at beybi öyle olmem
Keske çeyrek alsaydım o paralarla
Aman sefam olsun zaten bundan sonra hep a 101 donları giyecegim
Birikimi bundan sonda A101 donlarına yapalım .a101 ve bimin modal donlarını öneririm
Bende bayılıyorum son iki yıldır keşfettimama bim a101 donları hakkaten iyi ciddi söylüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?