Yaa ben her Tr’ye geldiğimde şok olarak dönüyorum. Bu yaz temelli geldiğimde beni topikçe tokatlayın ancak kendime gelirim. Bu ne yaaa, nasıl katlıyor fiyatlar arkadaş:/

Selam bu arada kızlar
Selamsss
Temelli Türkiye dönme ne hüzünlü bir hikayen var
pijamaları eski adı gezer yeni adı madam moss dan donları da a101 bim den hallediyordum.onlar bile lüks oldu haaaaaaa
Benli Marks and Spencer donleri pamuklu diye onları alırdım .
nobahari yi temelli Türkiye ye döndüren hayat bize neler yapmaz

tuzluğu kap almaya başla işte
Nakitim yok ceycey, daha doğrusu gümüş ve hisseye ayırdığım nakitimi coine kullanmak istemiyorum, tamam aldık ettik de yeter da tepemize çıkmasın bu kriptolar İstediği kadar insin çıksın dokunmayacağım cüzdana kısmetimizde ne varsa o olur :)) sadece sabah 400 lira lazım oldu da kar çekmiştim, baya yüksekten bozmuşum kısa günün karı olmuş oldu sabahtan akşama böyle değişiyor işte bu piyasa, sinir bozucu aslında -_-

Selamsss

neyyyyy marks and spencerden don mu giyiyordunnn? bir tişört dünya paraydı orada.edit: don ve tişörtte lüks almaaaa

neyyyyy marks and spencerden don mu giyiyordunnn? bir tişört dünya paraydı orada.edit: don ve tişörtte lüks almaaaa
Zaten sadece iç camasi alıyordum ama cok kaliteli indirim zamanı cok uygun olmasa da kaliteli giyinmek güzel oluyirdu tabi bide genclik vardı önemliydi böyle şeyler
Bide yargıcı var artık önünden gecmiyirum mesajlarına bile bakmıyorum .

cıss o cısssss.ipekyola da yüzde yetmiş indirim öncesi aslaaaa uğramammm.hatta dolap vs uygulamalarda yüzde 85 indirim de oluyor.yazın kışlık kışında yazlık alarak anca giyiniyoruz.öyle yapmasak hedeffff lcw dışında alışveriş yapmak ta lüks

cıss o cısssss.ipekyola da yüzde yetmiş indirim öncesi aslaaaa uğramammm.hatta dolap vs uygulamalarda yüzde 85 indirim de oluyor.yazın kışlık kışında yazlık alarak anca giyiniyoruz.öyle yapmasak hedeffff lcw dışında alışveriş yapmak ta lüks

Selamsss

Canım görev süresi bitiyor, mecburen dönmeliyiz. Bana kalsa anlamlı bir birikim yapıp, çocukları büyütmeden dönmezdim.

İpekyol ablam cok kullanıyor ben hiç almadim
Ama twisti cok begeniyirum özellikle yaz kreasyonlari cok güzel . Kışında nautrica ve yargıcı cok tarz
Ama bunlar eskidendi o fiyatlara hiç birsey alamam

Selamsss

Marks and spencer ın donlarıyla lcw donları aynı yerde üretiliyor etiket farklı basılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…