- 20 Ocak 2010
- 46.244
- 167.628
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.621
Valla sırf boş boş yiyoruz yok yemek söyliyelim yok onu bunu söyliyelim evde hep birsey eksik sanki sürekli birşeyler alma alışveris yapma hissiyatı oluyor anlamadim bizimde 4,5 ödeme varbenim 11 12 si gibi kesilir 21 ine kadar öderim.kıyafet almıyorum kuaför yok dışardan yemek yok benzin hemen hemen yok anlamıy0rum nasıl olmuş aylık 2670.ev geçimi de yok içinde ufak tefek market alışverişi dışında
Bugün aldım Sevgi. Binance’e gelince.Bugün mü aldın boza, yoksa başka bordadan mı aldın.
Pandemiden beri 1 kere kuaföre gittim 1 2 parça kıyafet dışında bir şey almadım nedeyse kişisel harcamam 0 ama ona rağmen aman aman da bir bikimim olmadı 1gr altın alayım elimdeki para 1 gr altın almaya bile yetmiyorbenim 11 12 si gibi kesilir 21 ine kadar öderim.kıyafet almıyorum kuaför yok dışardan yemek yok benzin hemen hemen yok anlamıy0rum nasıl olmuş aylık 2670.ev geçimi de yok içinde ufak tefek market alışverişi dışında
yetmiyor ki artık para.300 kusür elektrik geldi 190 su 250 aidat 1200 kira o da ev sahibi tanıdık ve uzun zamandır oturuyoruz diye.netflix e zam gelmiş internet kablolu tv doğalgaz market benzin araba vergileri hastane masrafı çocuğun küçülen kıyafet sorunu vs derken uçuyorrr paralarrrPandemiden beri 1 kere kuaföre gittim 1 2 parça kıyafet dışında bir şey almadım nedeyse kişisel harcamam 0 ama ona rağmen aman aman da bir bikimim olmadı 1gr altın alayım elimdeki para 1 gr altın almaya bile yetmiyorbu ay bende yatırım yok
Netflix lüks diyenler gelmeden yorum yapayımyetmiyor ki artık para.300 kusür elektrik geldi 190 su 250 aidat 1200 kira o da ev sahibi tanıdık ve uzun zamandır oturuyoruz diye.netflix e zam gelmiş internet kablolu tv doğalgaz market benzin araba vergileri hastane masrafı çocuğun küçülen kıyafet sorunu vs derken uçuyorrr paralarrr
valla yetmiyor mutfak sandalyelerim kırıldı oturma odamın koltukları pert oldu teli çıktı.sonbahara da onları alacağım.gene taksit perde uymaz yeni stor halı uymaz yeni halı derken borç batağına saplanacağımm.mutlaka bir şey çıkıyor.badana mda berbat ta onu es geçiyorumNetflix lüks diyenler gelmeden yorum yapayımfaturalar zaten nerdeyse 1 kira kadar tutuyor önceleri düşürmek için çok çabaladım ama nafile bir türlü düşmüyor elektirik su dogalgaz arabanın kasko taksidi bitmeden yeni kasko dönemi geliyor maaşla geçinilmez bu devirde artık borsa kripto resmen birkaç aydır oradan gelen paralarla bir şeyler alıyoruz ekstradan
Çok pahalanmış koltuk takımları bizde yeni eve taşındık ya uymadı vs derken değişelim dedik vazgeçtik 10binden aşağı yok orta halli dediğin gibi halısı perdesi saldalyesi derken rahat 20bini buluyor vazgeçtik artık iyice kırılana kadar bizimlelervalla yetmiyor mutfak sandalyelerim kırıldı oturma odamın koltukları pert oldu teli çıktı.sonbahara da onları alacağım.gene taksit perde uymaz yeni stor halı uymaz yeni halı derken borç batağına saplanacağımm.mutlaka bir şey çıkıyor.badana mda berbat ta onu es geçiyorum
bdv ye yaz yeni konumaÇok pahalanmış koltuk takımları bizde yeni eve taşındık ya uymadı vs derken değişelim dedik vazgeçtik 10binden aşağı yok orta halli dediğin gibi halısı perdesi saldalyesi derken rahat 20bini buluyor vazgeçtik artık iyice kırılana kadar bizimleler
Çıkar geri boşver takip etme, ben düşüşlerde ekrana bakmıyorum -_-Bu coinlere noldu yaaaa bugünkü haberin etkisi mi 100 usd cik karım düştü 16 usd ye
Cok ceycey Migros terlikleriyle bu sezon playlardayima101 e gelecekmiş birken cedricha ben almam orası ayrı
selam.burası bizim yatırım topiğimiz.konuna yazmıştım .burdan çok fikir alabilirsin yatırım konusundaArkadaşlar aylık 2k lık yatırım yaparak araba almayı düşünüyorum. Sizce neye yatırım yapabilirim
esem marka terlik beğendim şokta geçen hafta 60 tl dedi hemen bıraktım.60 tl lik terlikte lüks olmuş kaldı ki birken hıhhhhhCok ceycey Migros terlikleriyle bu sezon playlardayim
Maaş bitti zaten
Kızlar coinler neydi oyleeeeee
Vallahi minik bir kalp krizi geçirdim sonra krizi fırsata çevirip az biraz aldım
A 101 donları olmuş 15 lira cok dertliyim ne cok seviyordum onları . Daha iki ay önce 10 liraydılaresem marka terlik beğendim şokta geçen hafta 60 tl dedi hemen bıraktım.60 tl lik terlikte lüks olmuş kaldı ki birken hıhhhhh
aaa onlara mı zam geldi .donsuz mu gezeceğiz artık tövbe tövbeA 101 donları olmuş 15 lira cok dertliyim ne cok seviyordum onları . Daha iki ay önce 10 liraydılar
Kicimizda ki don bile kalmadı tabiri cuk oturduaaa onlara mı zam geldi .donsuz mu gezeceğiz artık tövbe tövbe
Yaa ben her Tr’ye geldiğimde şok olarak dönüyorum. Bu yaz temelli geldiğimde beni topikçe tokatlayın ancak kendime gelirim. Bu ne yaaa, nasıl katlıyor fiyatlar arkadaş:/A 101 donları olmuş 15 lira cok dertliyim ne cok seviyordum onları . Daha iki ay önce 10 liraydılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?