- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.361
zorla gigi hadid inde yüzünü elinden alırız.bir yüz nakline bakar gigiye de benim eskimiş yüzü takarlar olur biterrrrYeni diz alırım
Mune abla da anladı bizim yolumuzun yol olmadığını, hepimizin kaşı gözü ayrı oynuyor sen de haklısın ablaBir gözüm sizde, kötü kötü yollara mı giriyorsunuz diye kontrol ediyorum
Yolunuz Bill Gates vizyonunuz Elon Musk olsun gazanız mübarek olsun hahahahahaa
Hayır yani okuya okuya rüyama girecek, sabaha kadar altın coin halka arz Euro mu dolar mı diye sayıklarım, sabah bir kalkacağım elim boş tam bir hayal kırıklığıMune abla da anladı bizim yolumuzun yol olmadığını, hepimizin kaşı gözü ayrı oynuyor sen de haklısın abla
onları alacak param tükendi bugün de acaba diyorum pro üyeliğe mi yatırım yapsam?herkes pro sitede ben hala dümdüz üye.Hayır yani okuya okuya rüyama girecek, sabaha kadar altın coin halka arz Euro mu dolar mı diye sayıklarım, sabah bir kalkacağım elim boş tam bir hayal kırıklığı
Ama olmuyor böyle ceycey hanım, pro üyelik dediğimiz servetinizin küçücük bir miktarıyla alınabiliyor, siz gibi pırlantalar elmaslar içersinde avokadosunu yiyen bir zengin şahsiyet dümdük gezmemeli sitedeonları alacak param tükendi bugün de acaba diyorum pro üyeliğe mi yatırım yapsam?herkes pro sitede ben hala dümdüz üye.
pazartesi alıvereyimmmm.haklısınızz böyle dümdükk olmuyor.elmaslarım akıllılığımdannnn diye tekrardan yazıyorummm eyy millet.5 kuruş vermedim kreşlere anaokullarına özel koleje sigaraya alkole.bas bas paraları elmasa pırlantaya dedim.şimdilerde almak imkansız ayın sonu zor geliyor.takarım kızım evlenirken gerisini de ben takarım allah ne kadar ömür verdiyse.darısı başınıza mune hanımcığımm.pırıl pırıl da parlıyor namıssızlarrr iyiki almışımmAma olmuyor böyle ceycey hanım, pro üyelik dediğimiz servetinizin küçücük bir miktarıyla alınabiliyor, siz gibi pırlantalar elmaslar içersinde avokadosunu yiyen bir zengin şahsiyet dümdük gezmemeli sitede
İyi geceler iyi ki varsınızNe çok yazmışım yine, herkese hayırlı geceler
Üzülmeyin ben de hiçbir şey yapmadım, saat 12'yi geçti bal kabağına döndük Hıdırellezi Dilek saatini de kaçırdık, işin gurusuyesa 'ya soralım, yesa şimdi ben tv karşısında uyuyakalırsam Antakya'nın gülü Gülistan'ın annesi gibi tvde oynayan filmin karakteri oluyorum, biz hıdrellez mağdurları olarak Himmet abinin altın sayma sahnesini seyrederken niyetlenip uyursak dileğimiz kabul olur mu
Hıdırellez dilekleri, niyet edip uyumak vs derken vallahi topik düşünce gücüyle uçacak yakındır
Hiçbir şey tutmazsa düşüne düşüne servete ulaşacağız, gül ağacı falan gerek yokmuş, biz topiğe dilek ağacı gibi kurdele bağlayalım
Altın, Euro Dolar coin dünyada nakte çevirince bizi zengin yapacak her şey için niyetlendik
Eki Görüntüle 2843485
Teşekkürler. Şimdilik her hangi bir belirti yok , ama her ihtimale karşı hafta sonuna kadar ev karantinasındayız .Hadi bea geçmiş olsun, umarım size de çocuklarınıza da bulaşmamıştır.
Geçmiş olsunTeşekkürler. Şimdilik her hangi bir belirti yok , ama her ihtimale karşı hafta sonuna kadar ev karantinasındayız .
Emir tipini seçtirmiyor mu yengeç satarken? Seçtirmesi lazım normalde.Kizlaar yardim edin
Ben 'amaaan emirine de demirine de' diye düşünüp tüm halka arzlarimi satayım dedim, 40 lira karla çan2'yi sattım, 30 lira zararla da Galata Windi satmak istiyorum. Ama garanti bana böyle diyorEki Görüntüle 2843636
Serbest fiyat ile nasıl vereceğim ki? 500 liranin alfi diye satamayacak miyim yani hisselerimi?
TeşekkürlerGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?