Bir gözüm sizde, kötü kötü yollara mı giriyorsunuz diye kontrol ediyorum
Yolunuz Bill Gates vizyonunuz Elon Musk olsun gazanız mübarek olsun hahahahahaa
Mune abla da anladı bizim yolumuzun yol olmadığını, hepimizin kaşı gözü ayrı oynuyor sen de haklısın abla

Hıdırellez dilekleri, niyet edip uyumak vs derken vallahi topik düşünce gücüyle uçacak yakındır
Hiçbir şey tutmazsa düşüne düşüne servete ulaşacağız, gül ağacı falan gerek yokmuş, biz topiğe dilek ağacı gibi kurdele bağlayalım

Altın, Euro Dolar coin dünyada nakte çevirince bizi zengin yapacak her şey için niyetlendik

Mune abla da anladı bizim yolumuzun yol olmadığını, hepimizin kaşı gözü ayrı oynuyor sen de haklısın abla
Hayır yani okuya okuya rüyama girecek, sabaha kadar altın coin halka arz Euro mu dolar mı diye sayıklarım, sabah bir kalkacağım elim boş tam bir hayal kırıklığı

Hayır yani okuya okuya rüyama girecek, sabaha kadar altın coin halka arz Euro mu dolar mı diye sayıklarım, sabah bir kalkacağım elim boş tam bir hayal kırıklığı
onları alacak param tükendi bugün de acaba diyorum pro üyeliğe mi yatırım yapsam?herkes pro sitede ben hala dümdüz üye.

onları alacak param tükendi bugün de acaba diyorum pro üyeliğe mi yatırım yapsam?herkes pro sitede ben hala dümdüz üye.
Ama olmuyor böyle ceycey hanım, pro üyelik dediğimiz servetinizin küçücük bir miktarıyla alınabiliyor, siz gibi pırlantalar elmaslar içersinde avokadosunu yiyen bir zengin şahsiyet dümdük gezmemeli sitede

Ama olmuyor böyle ceycey hanım, pro üyelik dediğimiz servetinizin küçücük bir miktarıyla alınabiliyor, siz gibi pırlantalar elmaslar içersinde avokadosunu yiyen bir zengin şahsiyet dümdük gezmemeli sitede
pazartesi alıvereyimmmm.haklısınızz böyle dümdükk olmuyor.elmaslarım akıllılığımdannnn diye tekrardan yazıyorummm eyy millet.5 kuruş vermedim kreşlere anaokullarına özel koleje sigaraya alkole.bas bas paraları elmasa pırlantaya dedim.şimdilerde almak imkansız ayın sonu zor geliyor.takarım kızım evlenirken gerisini de ben takarım allah ne kadar ömür verdiyse.darısı başınıza mune hanımcığımm.pırıl pırıl da parlıyor namıssızlarrr iyiki almışımm

Pazartesi sizi kırmızı göreceğiz o zaman Bilmeyenler vardır belki, pro üyelik sizleri yalnızca pro yapmıyor, sitenin okuttuğu öğrencilere de burs oluyor, gençlerin hayatlarına dokunuş oluyor.
Şakalaşmalarımız bir yana da Allah hepinize sağlık huzur versin, hayatı keyifle dilediğiniz gibi yaşamak nasip olsun ve canı gönülden dilerim umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Olur olur, dilek her türlü kabul olur :)

Yeter ki gönülden istensin ve hayırlısıyla densin :)

Ben hep derim olmuyorsa bi sebep var, genelde de daha iyisi olacağı için :)

Kizlaar yardim edin
Ben 'amaaan emirine de demirine de' diye düşünüp tüm halka arzlarimi satayım dedim, 40 lira karla çan2'yi sattım, 30 lira zararla da Galata Windi satmak istiyorum. Ama garanti bana böyle diyor
Serbest fiyat ile nasıl vereceğim ki? 500 liranin alfi diye satamayacak miyim yani hisselerimi?

Emir tipini seçtirmiyor mu yengeç satarken? Seçtirmesi lazım normalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…