- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.401
Hoşgeldin noracimm sende de mi var malum kağıt.. Ah hayattan yatırımdan soğuttu inşallah toparlar her gün zararımız daha da artıyorBu arada şu malum kağıttan dolayıbüyüyen zararım beni borsadan da soğuttu. Mayıs da geldi ama hiç umudum yok.
Et mihailim ettt. İlk zengin sen çıkacaksın aramızdanBenim dia 5,5larda falandı en son yine 4.79a düşmüş
btc birz geri çekilebilir diyolar, ben düşüşte de yükselişte de stopsuz devam edeceğim.
Hoşgeldin noracimm sende de mi var malum kağıt.. Ah hayattan yatırımdan soğuttu inşallah toparlar her gün zararımız daha da artıyor
Hahah imkansız ama inşallah diyeyim, hepimiz için :)Et mihailim ettt. İlk zengin sen çıkacaksın aramızdan
Biraz da şurada oynayayımHoşbuldum ilmekben de tuzluğu kaptığı gibi koşanlardanım :) ben geri durur muyum hiç :)) o zararı orda gördükçe elimi hiçbir şeye atasm gelmiyor biraz kripto da oyalanıcam artık.
Yatacak yerleri yok beter olsunlarBenim spek hissemi de düşürüyor nomıssız tahtacı. hırsızsınız olum hepiniz haram o çaldığınız paralar, olur da burayı okursanız görün bunları
Hayır hisse zaten fiyatı şişmemiş ederinin yarısında işlem görüyor (spek hisse alırken bile ucuzunu buldumYatacak yerleri yok beter olsunlar
Sen değiştirme hisselerini ceycey kozal logo falan iyiLogo halkbank garanti kozal aldım param bittiii. Artık izleyici konumuna geçiyorummm. Mihail o drdiğin hisse hangisii iyiyse birinden satıp onu alayım akcansa mesela
Adı ne hissenin herşeyi alasım var. Eş kadınn kadınn yıllardır yüzüne bakmadın hisselerin birden ne oldu da borsa yatırımcısı oldun diyorHayır hisse zaten fiyatı şişmemiş ederinin yarısında işlem görüyor (spek hisse alırken bile ucuzunu buldum), daha nereye kadar indirecek bilmiyorum, investingte herkes hasan meşeye sövüyor sanırım müsebbibi o :))
Bak beyim sana iki çift lafım var diyen yaşar usta gibiyim
E şaşırmıştır adam haliyle, durdun durdun borsacı oldun başıma diyodurAdı ne hissenin herşeyi alasım var. Eş kadınn kadınn yıllardır yüzüne bakmadın hisselerin birden ne oldu da borsa yatırımcısı oldun diyorama çok zevkliymiş altın dolarr öle duruyordu. Bunlar iniyor çıkıyor ekşın var ekşınnn
Kızda 200 tl varmış ne yapıp edip elinden almam lazımE şaşırmıştır adam haliyle, durdun durdun borsacı oldun başıma diyodur
Stop bence kayip demek zaten her türlü takip edemiceksem zaten niye goreyim inince satmak zararina satmak demek h8c bana gore değil stoplarBenim dia 5,5larda falandı en son yine 4.79a düşmüş
btc birz geri çekilebilir diyolar, ben düşüşte de yükselişte de stopsuz devam edeceğim.
Zaten İnş. Burunlarından gelsin insanlarin paralarına coksünler anca yiyemesinler ins. OhhBenim spek hissemi de düşürüyor nomıssız tahtacı. hırsızsınız olum hepiniz haram o çaldığınız paralar, olur da burayı okursanız görün bunları
alengirli hisseler alma nomu halkbank al at garanti al at koza altın al at logo al demirçelik şirketleri olabilir. Orta ve ızun vadedr hepsinden kazanırsın. Günlük haftalık al sat bizim gibi acemilere göre değilSelam kızlar..
Borsada iyiki kâr ettim dedim 5 kuruş.
Üç kuruş indi bile..:/
Az yazdigima bakmayın.
Okuyorum keyifle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?